Home » Beleggen » 500% Renewable Race Review

500% Renewable Race Review

Leestijd: 14 minuten

Laat je investeringen 5 keer zoveel waard worden met de 500% Renewable Race. In deze 500% Renewable Race review vertel ik hoe dat werkt.

Voor wie net als wij Harm van Wijk op de voet volgt, heeft vast en zeker ook gezien dat hij naast zijn al ontzettend populaire en ook succesvolle cursussen nu ook een nieuwe cursus op de markt heeft gebracht! Harm van Wijk heeft samen met olie expert Ronald de Zoete een cursus samengesteld, hoe jij binnen een periode van 5 jaar je inleg met maar liefst 5 keer kunt vergroten. Voor veel mensen lijkt 5 jaar ontzettend veel, maar dit is natuurlijk absoluut niet het geval.

Kijk maar eens 5 jaar terug, dan realiseer jij je pas hoe snel of dit kan gaan! Kun je je voorstellen dat wanneer je vandaag 5000 euro inlegt en de stappen volgt die in deze 6 weekse online cursus staan dit bedrag minimaal 25.000 euro waard is? Daar kan natuurlijk geen spaarrente tegenop, sterker nog! Op de bank wordt je geld alleen maar minder waard. Wil jij weten wat onze ervaringen zijn met de 500% Renewable Race? Lees dan onze ervaringen.

Harm van Wijk & Ronald de Zoete

Harm van Wijk
Harm van Wijk

De oprichters van de cursus 500% Renewable Race Review zijn Harm van Wijk, die al meer dan 30 jaar ervaring heeft op het vlak van alles wat maar met beleggen en investeringen te maken heeft en Ronald de Zoete, die we verderop aan je voorstellen. Daarnaast heeft hij uiteraard al twee andere succesvolle cursussen op de markt gebracht, waarmee mensen hun leven financieel hebben zien veranderen.

Zo zijn er duizenden mensen financieel beter geworden door het volgende van de Trading Navigator Methode en natuur ook de X10 met crypto. Deze cursussen zijn door Harm van Wijk ontwikkeld, geschreven en daarnaast nog altijd worden mensen op dagelijkse basis voorzien van vaak persoonlijk antwoord op al hun vragen.

Ronald de Zoete

Ronald de Zoete Oilexpert
Ronald de Zoete

De andere oprichter van de cursus 500% Renewable Race is Ronald de Zoete. Ronald heeft met zijn 25 jaar ervaring in vooral de handelswereld de nodige kennis opgedaan, die hij door deze cursus 500% Renewable Race Race graag met iedereen wil delen. Deze cursus is er vooral op gericht om door de juiste investeringen in de duurzame en groene energiesector je beleggingen te vervijfvoudigen binnen 5 jaar.

Om je een idee te geven wat de mogelijkheden allemaal zijn en hoe deze cursus is opgebouwd, hebben we een 500% Renewable Race Review voor je geschreven. In deze 500% Renewable Race Review delen we onze kennis en ervaringen die wij hebben opgedaan tijdens het volgen van deze cursus.

Hoe zit de cursus 500% Renewable Race in elkaar?

In deze 500% Renewable Race Review gaan we van A tot en met Z in op alles wat met deze cursus te maken heeft. Om je een idee te geven wat je er allemaal van kunt verwachten, is het goed om bij het begin te beginnen. Wanneer we kijken naar de titel van de cursus, dan doet ons dit verklappen dat het gaat over 500 procent.

Met andere woorden, een rendement van 500 procent. Dit is best flink zul je denken. Toch is dit heel goed realiseerbaar en moet je ook niet verbaasd zijn dat de heren het nog enigszins conservatief hebben gehouden. Gezien het feit veel mensen toch om wat voor reden dan ook sceptisch blijven, is dit voor hen een absolute gemiste kans.

Dus heb jij het gevoel dat het onmogelijk is om 500 procent rendement te kunnen maken? Dan is het verstandig om je tijd te spenderen aan een goede serie op Netflix en je iedere maandag om 08.00 weer keurig netjes te melden bij je baas op kantoor.

Wil jij ook in 5 jaar tijd 500% winst maken op de energiemarkt? Bekijk dan nu het introductie aanbod van Harm van Wijk en Ronald de Zoete

500% Renewable Race: X5 in 5 jaar

X5 in 5 jaar, had ook de titel kunnen zijn, maar om heel eerlijk te zijn, dekt dat absoluut niet de lading. Ondanks dat deze cursus zo is ingericht dat je binnen 5 jaar een vervijfvoudiging van je belegging hebt, is het veel meer dan dat. Met de aankomende en al gaande energietransitie, is deze cursus erop gebrand om in deze sector flinke klappers te maken. Niet voor niets daarom ook de naam 500% Renewable Race.

Tijdens deze cursus zullen de beide heren je stap voor stap meenemen in het hele traject om uiteindelijk daar te komen waar je wilt zijn. Het grote voordeel aan deze cursus, is dat je ook met een relatief klein bedrag kunt instappen. Want wanneer je 10 euro kunt vervijfvoudigen, dan kun je dit ook met 100 euro en ook 1000 euro.

Kortom, het is een kwestie van doen! In deze 500% Renewable Race cursus, zullen beide mannen je meenemen in hun hele proces. Zo zullen ze je met enige regelmaat voeding met informatie vanuit de markt en zullen ze je ook diepgaande analyses laten zien.

Snel rijk, vergeet het maar!

Tegenwoordig wil iedereen snel rijk worden. De kans dat je dit ook daadwerkelijk lukt, die is vrij klein. Hoewel we allemaal snel rijk willen worden, liggen er op lange termijn heel veel kansen. Echter, wat is nu 5 jaar? Stel je begint op je 25e, dan ben je 30 en heb jij je inleg vervijfvoudigd.

Stel je doet dit met het eerder genoemde bedrag van 5000 euro, dan heb je op je 30e toch een mooi zakcentje op bijvoorbeeld de huizenmarkt mee op te gaan of natuurlijk te herinvesteren en nog verder te groeien. Dus wil jij snel rijk worden, dan is het misschien voor jouw verstandiger om misschien te kijken of je ergens een staatslot kunt kopen, want de kans dat je dan wat wint, is dan bijna net zo groot!

Ga voor de lange termijn

Wanneer jij serieuze bedragen wilt verdienen, dan is het zaak om te beleggen op de lange termijn. Dit betekent dat je gedurende een periode van 5 jaar allerlei handvatten krijgt, die je ondersteunen met het uiteindelijk behalen van je financiële doelen. Naast het feit dat je toegang krijgt tot de 500% Renewable race cursus, krijg je daarnaast ook nog eens volledige inzage in alles wat er door Harm en Ronald wordt gedaan. Dit kun je volgende in de Oilexpert app. Via deze app krijg je inzage in de 500RR olie portefeuille en kun je exact zien welke handelingen er worden verricht. Daarnaast ontvang je uiteraard ook signalen, zodat je hier tijdig op kan acteren.

Copy-paste

Het lijkt allemaal zo ontzettend makkelijk en dat is het ook! Het enige wat jij hoeft te doen, is geduld hebben. Is dat echt alles zul je waarschijnlijk denken? Ja, dat is het! Doordat Harm en Ronald je door hun jarenlange kennis en ervaring stap voor stap meenemen in hun keuzes, is het enige wat jij hoeft te doen ze te volgen en dus ook zelf uit te voeren.

Je investeert dus letterlijk exact op dezelfde manier als dat ze dit ook doen. Waar je bij allerlei andere cursussen leer hoe je het moet doen, wordt het je hier duidelijk voorgedaan! Je kunt het vergelijken met zwemles.

Stel je leert tijdens de zwemles alleen in theorie hoe jij moet zwemmen, dan is de kans vrij groot dat wanneer jij voor het eerst een duik in het water neemt je kopje-onder gaat. Dat is dus ook exact wat er bij 95% van alle cursussen die worden gegeven gebeurt.

Wees dus verstandig en investeer je tijd en vooral ook geld in een cursus die het je niet alleen uitlegt, maar ook voordoet! Wij kunnen je met 100% zekerheid zeggen dat wij na het maken van deze 500% Renewable race review overtuigd zijn van het feit dat het iedereen lukt.

Is de 500% Renewable race cursus iets voor jou?

500 procent renewable raceOp de vraag of de 500% Renewable race cursus iets voor jou is, kun je in principe alleen zelf antwoord geven. Uiteraard hebben we je hierboven al even in grote lijnen uitgelegd hoe de cursus in elkaar steekt, maar misschien is het goed het nog een keer te benoemen. Deze cursus is vooral geschikt voor mensen die de tijd nemen om geld te willen verdienen.

Dat houdt dus in dat jij gedurende een periode van 5 jaar de rust en het geduld moet bewaren en vooral ook het vertrouwen moet hebben, in dat alles wat Harm en Ronald doen leidt tot succes. Omdat ze dit al meerdere malen hebben bewezen, kun je bijna wel stellen dat het een zekerheidje is.

Wel is het goed te weten dat je zowel met een hoog, net als met een laag bedrag kunt instappen. Echter is het wel belangrijk te weten dat investeren altijd bepaalde risico’s met zich meebrengt, waardoor je kans hebt om je inleg of een deel hiervan te verliezen. Dus laat jij je geld liever op je spaarrekening staan en het langzaam zien worden opgeslokt door de jaarlijkse inflatie? Dan is deze cursus misschien wat te hoog gegrepen voor je.

Hoe ziet de 500% Renewable race cursus eruit?

Naast het feit dat je toegang krijgt voor maar liefst 5 jaar tot zowel de cursussen van Harm van Wijk, als ook van Ronald. Zijn er ook nog veel andere extra bonussen, waarmee jij toegang krijgt tot nog veel meer belangrijke tools. Deze tool krijg je vaak tot je beschikking voor een periode van 1 of 2 jaar. Echter maakt het voor je uiteindelijke rendement aangaande de 500% Renewable race cursus niet uit of je deze tools wel of niet meer tot je beschikking hebt na deze 2 jaar, want daarvoor zijn ze niet per se nodig.

Wat krijg je allemaal terug voor je investering?

Gedurende deze cursus ga je onbetaald veel informatie in je opnemen. Daarnaast zijn er nog veel andere te gekke bonussen die jij krijg wanneer je de keuze maakt om te investeren in de 500% Renewable race cursus en je geld keer 5 wilt laten gaan in de komende 5 jaar. Speciaal voor jou, hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

 • Je leert in een online training van 6 weken geld verdienen in de energiemarkt.
 • Q&A (Live) die al je vragen beantwoord.
 • Je ontvangt gedurende de periode van 5 jaar iedere 2 maanden een digimagazine met de laatste ontwikkelingen over de energietransitie.
 • 5 jaar lang toegang tot de olie portefeuille van 500RR
 • BONUS 2 jaar lang VIP-toegang tot mijn.Beleggen.com t.w.v. 696 euro!
 • 2 keer coaching van een half uur door Oilexpert.
 • Toegang tot Oilexpert app met concrete signalen.
 • Jaarabonnement Premium op Oilexpert 1 jaar.

Hoe ziet de online 500% Renewable race cursus er uit?

500 procent renewable race online omgevingOm je een idee te geven wat je gedurende de eerste periode van 6 weken kunt verwachten, nemen we je in deze 500% Renewable race review stap voor stap mee wat er allemaal gebeurt. Dit geeft je een duidelijk beeld van wat jij er allemaal van mag verwachten. Ondanks het feit dat wij inmiddels door het maken van deze 500% Renewable race review weten hoe gaaf deze cursus is, willen we dit natuurlijk ook op jou en de rest van Nederland overbrengen! Kortom, zeker de moeite waard dus!

Week 1

Gedurende de eerste week van de 500% Renewable race cursus, zul je vooral uitleg krijgen over het enorme grote aantal kansen die er bijna dagelijks voor het oprapen liggen. Omdat deze cursus zich volledig focust op de energiemarkt, zullen ook alle tips en handreikingen die worden gedaan hierop gebaseerd zijn en aan worden gelinkt.

Doordat we natuurlijk in 2050 volledig duurzaam moeten zijn, zal het gebruik van de fossiele brandstoffen zoals we deze kennen logischerwijs flink gaan afnemen. In de 1e week van de cursus leer je daarom dus ook wat de plannen van de regering zijn en ook welke stappen jij moet nemen om ervoor te zorgen dat je exact weet wat je moet doen.

Week 2

Omdat beleggen vooral een kwestie is van heel veel kennis vergaren, is de eerste week logischerwijs vaak theorie. Dus ook in dit deel van de 500% Renewable race gaan we nog dieper in op wat je allemaal te wachten staat en hoe je aan de slag kunt. Het leuke aan deze week is dat er ook een casestudie in staat verwerkt, waarbij er al daadwerkelijk rendement is geboekt.

Uiteraard zijn dit nog geen tientallen procenten, maar een rendement van ruim 4 % in minder dan een maand dat is toch niet verkeerd dachten we zo? Tijdens deze week vertellen we je welke bedrijven er eigenlijk allemaal actief zijn in deze sector, zodat je een beeld hebt bij hoe deze markt er in werkelijkheid uitziet.

Week 3

In de 3e les ga je samen met Ronald de Zoete kijken naar de toekomst. Hierin wordt er gekeken naar de plannen die er zijn tot 2050. Daarnaast wordt er uiteraard ook verder gekeken naar potentiële aandelen die in de toekomst misschien hetzelfde pad zullen gaan bewandelen als dat Tesla dit deed. Hetzelfde als wat er met het aandeel Tesla gebeurde in 2020, is hetzelfde wat je ook zult gaan zien tijdens de energietransitie. Hier wil je natuurlijk vroegtijdig bij zijn.

Week 4

De 4e les is een les waarin wordt gekeken naar onder andere de enorme kritiek die wordt geuit richting de energietransitie en ook het hele waterstof gebeuren. Naast het feit dat het van A tot en met Z wordt belicht, worden er ook door Ronald  veel voorbeelden gegeven om je te laten zien het de realiteit in elkaar steekt.

Week 5

Uiteraard is je uiteindelijke doel om zo succesvol mogelijk te kunnen beleggen in de groene energietransitie. Hierin zullen we je meermaals benadrukken dat het nodig is om geduld te hebben. Daarnaast zullen we je ook uitleggen dat het niet verstandig is en ook vooral niet nodig om dagelijks je portefeuille te controleren. Dit kan namelijk alleen maar zorgen voor onrust.

Het kan namelijk heel goed zijn dat je de ene dag enkele procenten in het groen staat en de dag erna in het rood. Dit is niets om je zorgen over te maken, want één rechte lijn naar je einddoel is simpelweg onmogelijk.

Week 6

In de laatste week van de online cursus 500% Renewable race wordt er gekeken naar de olieprijs. Hierin worden ook verschillende technologieën besproken, die in de toekomst een prominente rol gaan spelen in het geheel. Doe hier dus je voordeel mee!

Wat krijg je allemaal GRATIS bij deze eenmalige investering

Naast het feit dat alleen deze cursus 500% Renewable race op zichzelf al ontzettend waardevol is. Ontvang je daarnaast ook nog een aantal bonussen die ervoor zorgen dat jij nog succesvoller aan de slag kunt gaan als belegger. Om je een idee te geven wat je naast de cursus nog meer allemaal mag verwachten, hebben we ze stuk voor stuk voor je uitgelicht.

Toegang tot Oilexpert

Eén van de eerste bonussen en ook bovendien de grootste als je het ons vraagt dat is toegang tot de Oilexpert app. In deze app krijg je tal van verschillende signalen op aandelen te kopen en ook weer te verkopen. Daarnaast vind je allerlei verschillende analyses, die door de jarenlange ervaring van Ronald de Zoete tot in de puntjes worden verzorgd.

Toegang tot de portefeuille van 500% RR

Tijdens het hele traject doen zowel Ronald als Harm uiteraard met je mee! Je kunt ze dus op de voet volgen en exact zien welke aandelen ze kopen, zodat je uiteindelijk ook zelf kunt bepalen of je hierin mee gaat ja of nee.

Maar liefst 5 (!) uur coaching

Gedurende het hele traject is het natuurlijk logisch dat je allerlei vragen hebt. Niet alleen krijg je toegang tot een enorme community waar iedereen je vragen kan beantwoorden, maar ontvang je daarnaast nog eens 5(!) uur persoonlijke coaching. Zijn er dus vragen waar je nog geen antwoord op hebt, dan is dit hét moment om ze te stellen.

2 jaar VIP-toegang Mijn.beleggen.com & 1 jaar Oilexpert

Het grote voordeel aan een samenwerking tussen deze twee beleggingsgiganten, is dat je toegang krijgt tot beide platformen. Zo kun je bij Harm van Wijk alles vragen over beleggen en ben je bij Ronald aan het juiste adres als het gaat om groene energie. Kortom, alle ingrediënten voor een succesvolle toekomst!

Ervaringen op trustpilot

Hieronder zie je de ervaringen op Trustpilot voor Harm van Wijk en Oilexpert

Harm van Wijk trustpilot
oilexpert trustpilot

Wat zijn de voordelen van de 500% Renewable race cursus?

Zoals je in deze 500% Renewable race review hebt kunnen lezen, krijg je ontzettend veel waardevolle informatie voor je investering. Naast alle extra’s zijn er natuurlijk ontzettend veel voordelen die deze cursus 500% Renewable race je bieden. Eén van deze voordelen is dat je de beschikking hebt over maar liefst twee mannen met in totaal samen meer dan 50(!) jaar ervaring op het gebied van beleggen. Daarnaast hoef je zelf niet de beschikking over technische kennis en word je maar liefst 5 jaar gevoed met alle informatie die jij nodig hebt voor succes! Wat wil je nog meer?

Hoeveel is de investering in deze 500% Renewable race cursus?

Waar veel mensen praten over kosten, hebben wij het alleen maar over een investering. Je krijgt er namelijk zoveel voor terug en dat is nu juist iets wat een investering kenmerkt. Voor een bedrag van nog geen 2000 euro ontvang jij niet alleen 5 jaar lang toegang tot deze cursus, maar krijg je ook alle extra’s die we hierboven hebben benoemd. Omdat we ervan overtuigd zijn dat jij na het lezen van onze 500% Renewable race review als één van de weinigen wel de stap neemt naar financiële vrijheid, mogen we je deze cursus nu aanbieden tegen een eenmalig actietarief van maar 997 euro. Als je dit doorrekent naar de prijs per maand, dan is dit nog geen 17,- euro.

Is de 500% Renewable race cursus iets voor mij?

Na het lezen van deze 500% Renewable race review, is de kans vrij groot dat ook jij graag wilt gaan vlammen. Laten we eerlijk zijn, over een periode van 5 jaar je geld zien vervijfvoudigen, wie wil dat nu niet. Het enige wat er van je gevraagd wordt, is dat je geduld hebt en netjes alle lessen volgt. De rest zal gaandeweg volledig voor je worden uitgestippeld, waardoor de route naar succes volledig vrij is.

Vind jij 5 jaar te lang om je geld te verdubbelen, dan is het verstandig om net als een hele grote groep mensen te kiezen voor een andere route. Echter kunnen we je verzekeren dat de route naar succes er één is met vallen en opstaan. Het vallen hebben Harm en Ronald al gedaan, het enige wat jij nog hoeft te doen, is te blijven staan en Harm en Ronald volgen.

Wil jij ook in 5 jaar tijd 500% winst maken op de energiemarkt? Bekijk dan nu het introductie aanbod van Harm van Wijk en Ronald de Zoete

500% Renewable race

€ 997,-
9.2

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Les van 2 ervaren experts Harm van Wijk en Ronald de Zoete
 • Veel extra gratis bonussen
 • 5 jaar lang informatie en begeleiding

Nadelen

 • Het duurt even voordat je je gled terug gaat verdienen
 • Je hebt een startkapitaal nodig

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie