Home » Crypto » Top 3 Beste Crypto Cursussen in Nederland & België

Top 3 Beste Crypto Cursussen in Nederland & België

Leestijd: 17 minuten

Ik bekijk in dit artikel de Top 3 Beste crypto cursussen in Nederland en België. De kans dat jij de afgelopen tijd met enige regelmaat de termen bitcoin en crypto voorbij hebt horen komen, die is natuurlijk ontzettend groot. Kijkend naar de ontwikkeling van de koers in de afgelopen maanden, zijn er weer legio kansen opgedoken, waarmee mensen bakken met geld hebben verdient.

Toch is er ook een hele grote groep die het tot op de dag van vandaag niet lukt om er een leuk extra zakcentje mee te kunnen verdienen. De voornaamste reden, is dat deze groep niet beschikt over de juiste kennis om te kunnen handelen op de beurs. Dus sta jij op het punt om te beginnen met beleggen in crypto of hoor jij bij die grote groep die het maar niet voor elkaar krijgt om winst te kunnen maken? Dan is het tijd om eerste investeren in jezelf, dus in de beste crypto cursus van dit moment. Waarom, dat vertellen we je in dit artikel!

Ben ik niet te laat om in te stappen?

Een veelgestelde vraag als het gaat om het volgen van de beste crypto cursus, is of het niet te laat is om te beginnen met beleggen in crypto. Het antwoord op deze vraag is volmondig NEE! Veel mensen realiseren zich namelijk niet, dat ze aan de vooravond staan van iets groots. Een nieuwe digitale manier van betalen.

Dus heb jij nog niet geïnvesteerd in crypto, dan is het dus nog zeker niet te laat. Wel is het aan te raden om eerst de beste crypto cursus die er op dit moment is te volgen, zodat jij direct winstgevend te werk kunt gaan, want laten we eerlijk zijn, dat is toch uiteindelijk waar we het allemaal voor doen!

Begin met het volgen van één van de beste crypto cursussen

bitcoins altcoinsVeel mensen onderschatten de waarde van het volgende van de beste crypto cursus. Het aanmaken van een account het aankopen van je eerst valuta is immers zo gebeurt. Toch komt er veel meer bij kijken dan alleen dat.

De reden waarom het belangrijk is dat je alleen kiest voor de beste crypto cursus, is omdat er altijd risico’s gepaard gaan met beleggen. Of dat nu is in bitcoin, andere valuta of in aandelen. Je loopt altijd de kans om je inleg of een deel hiervan te verliezen.

Toch kun je, door het volgen van één van de beste crypto cursussen van dit moment het risico enorm beperken. Tijdens deze cursus leer je namelijk niet alleen hoe je moet beleggen, maar ook hoe jij de risico’s tot het minimum kunt beperken. Kortom, zeker aan te raden dus!

De top 3 beste crypto cursussen van dit moment

Je wordt de laatste tijd natuurlijk plat gegooid met allerlei verschillende guru’s die jouw doen voorkomen dat ze de wijsheid in pacht hebben. Wanneer je dan een dergelijke cursus hebt gevolgd, kom je al snel tot de conclusie dat het geen wat je hebt geleerd, ook overal op het internet vinden is. Je betaald er vaak ook nog een relatief hoog bedrag voor, wat uiteindelijk geen investering blijkt te zijn, maar een kostenpost.

Kortom, daar moest verandering in komen vonden wij! Speciaal daarom hebben wij de 3 Beste Crypto Cursussen van dit moment voor je op een rijtje gezet, waarmee jij gegarandeerd succes hebt! Uiteraard is het volledig aan jezelf of je hier wel of niet mee aan de slag gaat, maar niet voor niets is het verstandig om eerst in jezelf te investeren en dan pas in crypto.

De top 3 cursussen, waarvan wij (uit eigen ervaring) van overtuigd zijn dat ze jou daar gaan brengen waar je naartoe wilt zijn:

 • Money Mastery van AllesOverCrypto
 • X10 met crypto – Harm van Wijk en Jan Robert Schutte
 • Crypto en trading academy van Madelon Vos

Wat wel goed is om te weten, is dat de laatste variant, de crypto en trading academy in dit lijstje met beste crypto cursus staat, omdat deze qua prijs kwaliteit ontzettend interessant is voor een wat kleiner budget. In dit artikel gaan we de bovenstaande 3 crypto cursussen verder voor je uitlichten en vertellen we je ook wat wij nu uiteindelijk de Beste Crypto Cursus van dit moment vinden.

De beste crypto cursus van de Benelux

Als we gaan kijken naar de beste crypto cursus van dit moment, dan staat met stip op plek 1 de Money Mastery van AllesOverCrypto. Deze cursus is ontwikkeld door de twee heren Patrick Suiker en Derek Westra en in korte tijd ontzettend populair geworden en natuurlijk niet voor niets! De mensen wie er namelijk voor hebben gekozen en nu nog steeds kiezen om te investeren in deze cursus, hebben hun investering binnen afzienbare tijd terugverdiend.

1. Beste Crypto Cursussen: Money Mastery van AllesOverCrypto

Gratis training Alles over crypto

AllesOverCrypto heeft in juni 2022 alle cursussen samengevoegd tot 1 grote cursus, deze heet nu Money Mastery. Het grootste onderdeel van Money Mastery is de Crypto Masterclass. De andere onderdelen zijn Crypto signals, Crypto parels en Crypto Mastery.

Het mooie is dat de prijs die eerst gold voor de Crypto Masterclass hetzelfde is gebleven, deze geldt nu dus voor de complete Money Mastery. Dat betekent dus dat je de onderdelen die eerst apart waren, Crypto signals, Crypto parels en Crypto Mastery, er nu voor hetzelfde bij krijgt.

Crypto Masterclass

Dit is dus het grootste onderdeel van Money Mastery. De Crypto Masterclass is een cursus die hoofdzakelijk bestaat uit trainingen door middel van video. Persoonlijk is dit een absoluut pluspunt, omdat je op deze manier ook direct kunt meekijken wat er wordt gedaan. Daarnaast ontvang je tal van gratis extra’s wanneer jij ervoor kiest om deze training te volgen.

Normaliter is de prijs van deze cursus 1.997 euro. Toch kun je de eerste 1.000 euro al heel erg snel verdienen, door het volgen van de gratis bitcoin training wordt er slechts een eenmalige investering gevraagd van nog geen duizend euro. Voor een bedrag van 997 euro, leer jij hoe je serieus geld kunt verdienen met bitcoin. Niet voor niets door ons als beste crypto cursus bestempeld.

Hoe ziet de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto er eigenlijk uit?

Net zoals iedere training, zal je ook in de beste crypto cursus van dit moment moeten beginnen bij het begin. Niet voor niets is dit dus ook de beste basis die jij als beginnend belegger kunt leggen. Overigens zijn er ook veel gevorderden die er alsnog voor kiezen om deze cursus te volgen. Ze zijn het er eigenlijk allemaal unaniem over eens dat dit de beste crypto cursus van dit moment is.

In deze cursus leer je in maar liefst 200(!) verschillende lessen alle fijne kneepjes van het vak. Zo nemen de heren Patrick en Derek van stap voor stap in de wereld van beleggen in crypto. Het grote voordeel aan deze cursus, is dat je de crypto masterclass helemaal op je eigen tempo kunt volgen.

Ontwikkeld met Huddle

Dit komt omdat hij is ontwikkeld op het bekende platform ‘Huddle’. Dit platform heeft zelfs ook een app, waardoor je ook via je mobiele telefoon overal en altijd toegang hebt. De opbouw van deze crypto cursus is dusdanig, dat jij je zelf na het volgen ervan mag benoemen tot een ervaren belegger.

Een ander belangrijk aspect, waardoor deze crypto cursus absoluut mag worden bestempeld als de beste crypto cursus allertijden, is omdat ze ingaan op trends. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld dalende koersen. Waar veel cursussen namelijk alleen maar focussen op een stijgende koers, moet je ook realistisch zijn en kijken waar je kans liggen wanneer de koers daalt. Dit zorgt ervoor dat jij zowel bij een stijgende alsook een dalende koers rendement kunt halen en dat is natuurlijk ontzettend uniek!

Allerlei extra’s

crypto portfolio parelsNaast dat natuurlijk de eenmalige investering van 997 euro een absoluut schijntje is voor alles kennis die er met je gedeeld wordt, krijg je daarbovenop ook nog eerst levenslang toegang tot allerlei andere zaken. Naast het feit dat je altijd toegang blijft houden tot de meest recente versie van deze cursus, ontvang je ook:

 • Crypto Belastinggids
 • Bitcoin en Cryptocurrency begrippenlijst
 • 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 • De juiste cryptocurrencies kopen en verkopen op de juiste momenten
 • Crypto Parels
 • De Bitcoinbijbel
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

Crypto Signals, Crypto parels en Crypto Mastery

De onderdelen Crypto signals, Crypto parels en Crypto Mastery zitten nu samen met de Crypto Masterclass in Money Mastery en krijg je er voor hetzelfde geld bij.

Met Crypto Signals ontvang je koop- en verkoopsignalen om op de juiste momenten crypto te kopen. Zelf analyseren is niet meer nodig, dus dat scheelt een hoop werk. Hoe dit precies werkt lees je in mijn Crypto Signals review.

In Crypto parels of ook wel Crypto Portfolio genoemd vind je de cryptomunten die de meeste potentie hebben om succesvol te worden. Het is dus interessant om in deze cryptomunten te investeren. Ieder jaar komt er een nieuwe versie uit maar daarin deze meestbelovende cryptomunten van dat jaar. Crypto parels is onderdeel van Money Mastery maar is ook los verkrijgbaar. Meer over Crypto parels lees je in mijn Crypto portfolio review.

Met Crypto Mastery volg de allerlaatste trends en ontdek wanneer je het best crypto’s kunt kopen en verkopen. Het verschil met Crypto signals is dat Crypto signals veel technische analyses heeft over de bekende crypto valuta en bij Crypto Mastery gaat het vooral trends om en informatie over de wat onbekende cryptomunten. Meer over Crypto Mastery lees je in mijn Crypto Mastery review.

De pluspunten van de Money Mastery

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is deze crypto masterclass niet voor niet de beste crypto cursus van dit moment. Je kunt je dus ook wel voorstellen, dat er tal van pluspunten zijn te benoemen, die je doen laten zien, hoe goed deze cursus daadwerkelijk. Om je een idee te geven, hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

Je houdt altijd toegang – Het grootste voordeel aan deze cursus, ten opzichte van veel andere crypto cursussen die worden gegeven, is dat je levenslang toegang houdt. Dus stel je besluit na twee jaar de draad weer op te pakken, dan kun je ten alle tijde jezelf toegang verschaffen tot alles wat jij nodig hebt. Uiteraard gaat ook de crypto masterclass met z’n tijd mee, dus eventuele aanpassingen en/of update zijn ook voor jou gewoon toegankelijk. Wanneer je een keer de investering hebt gedaan, krijg jij de rest van je leven toegang tot alle materiaal, hoe gaaf is dat?!

Voor iedereen

Geschikt voor iedereen – Het maakt niet uit of je nu een ervaren belegger bent of dat je net begint. De beste crypto cursus kenmerkt zich door het feit dat deze zowel geschikt is voor een beginner, alsook voor een gevorderde belegger. Zo leer je in deze cursus niet alleen wat crypto nu exact is, maar leer je ook hoe je bepaalde grafieken moet lezen een hoe je zelf een technische analyse kunt maken om te bepalen of een bepaalde belegging kans van slagen heeft ja of nee.

Meer dan 200 lessen – Deze cursus is dusdanig uitgebreid, dat je in de ruim 200 lessen van A tot Z leert wat crypto is, hoe je er in kunt investeren en niet geheel onbelangrijk, hoe je er ontzettend veel geld mee kunt verdienen.

Leuke manier van educatie – We kunnen ons voorstellen, dat je bij 200 lessen misschien wat terughoudend bent. Dat is dus absoluut niet nodig, want het is op een dusdanige manier opgebouwd, dat je de informatie op allerlei verschillende manieren tot je krijgt.

Experts, community en gratis bonussen

Patrick Suiker en Derek Westra AllesOverCrypto
Patrick Suiker en Derek Westra

Je krijgt experts tot je beschikking – Wanneer jij ervoor kiest om de beste crypto cursus, dus de crypto masterclass te volgen, krijg je niet alleen toegang tot ontzettend veel waardevolle informatie, maar heb je ook de beschikking over allerlei verschillende experts die je ten alle tijde kunnen helpen. Doe hier daarom dus ook je voordeel mee!

Gratis toegang tot de community – Inmiddels zijn er al ontzettend veel mensen je voorgegaan. Deze mensen hebben gedurende een langere periode natuurlijk al tal van successen behaalt, doordat ze de stap hebben genomen wel te investeren in een cursus. Wanneer jij deze stap ook zet, kunnen jullie ervaringen delen en zal je zien dat het effect nog groter is, dan wanneer je het helemaal alleen doet.

Verschillende gratis bonussen – We hebben het hierboven natuurlijk ook al even genoemd, alleen de cursus zelf is natuurlijk al een bonus op zich voor deze belachelijk lage prijs. Toch doen de beide heren er nog een schepje extra bovenop en ontvang je tal van verschillende bonussen, die normaliter een enorme waarde vertegenwoordigt. Doe hier dus je voordeel mee en pak dit cadeautje met beide handen uit.

De minpunten van de Money Mastery van AllesOverCrypto

Het was even zoeken, maar ondanks het feit dat dit de beste crypto cursus is, zijn er een aantal minpuntjes die we wel even willen belichten:

Lastige termen – Vooral in het begin is het even wennen aan allerlei verschillende lastige termen die worden gebruikt. Echter zal je al snel merken, dat naarmate de cursus vordert, je steeds beter begint te begrijpen wat ze nu eigenlijk bedoelen. Het grote voordeel aan de huidige tijd, is dat je natuurlijk een paar drukken op de knop de vertaling zo op de scherm hebt staan.

Het kost veel tijd – Of dit nu echt een minpunt is, daar zijn de meningen over verdeeld. Aangezien iedereen graag snel rijk wil worden en niet langzaam, hebben we hem er toch maar even bijgezet. Aangezien de cursus zo’n 200 verschillende lessen bevat, kan het zijn dat je rekening moet houden met wat minder tijd voor andere dingen in je planning.

Welke investering wordt er gevraagd?

We horen vaak dat er wordt gesproken over kosten wanneer het gaat over het volgen van een cursus. Toch is dit niet het geval. Uiteraard dien je een bedrag te betalen, maar dit moet je zien al een investering en absoluut niet als kosten. Wanneer jij namelijk serieus aan de slag gaat met deze training, dan zijn we ervan overtuigd, dat ook jij bij de groep hoort die succesvol wordt in de wereld van crypto.

De investering die gevraagd wordt voor het volgen van de beste crypto cursus, is normaliter 1.997 euro. Overigens is dit in tegenstelling tot wat je krijgt nog steeds een relatief laag bedrag. Toch kun jij het nog mooier maken voor jezelf. Door namelijk de GRATIS crypto training te volgen, ontvang je maar liefst 1.000 euro. Hierdoor kun je deze crypto masterclass volgen voor nog geen 1.000 euro. Je investeert slechts eenmalig een bedrag van 997 euro.

Lees ook mijn uitgebreide Money Mastery review

Klik hier om je aan te melden voor de gratis Bitcoin training van AllesOverCrypto

2. Beste Crypto Cursussen: X10 met crypto – Harm van Wijk en Jan Robert Schutte

X10 met CryptoWaar de crypto masterclass wordt bestempeld als beste crypto cursus, mag deze er ook absoluut zijn. Wel is het zo, dat deze cursus misschien iets meer geschikt is voor de wat meer ervaren belegger. Uiteraard neemt dat niet weg dat ook deze X10 met crypto behoort tot de beste crypto cursus van dit moment. In deze cursus leer je stap voor stap, door middel van video’s die gemiddeld tussen de 1 a 2 uur duren alle fijne kneepjes van het beleggen in crypto.

Een andere bijkomstigheid, is dat je gedurende dit traject de beschikking hebt over een tweetal coaches die jou met al hun ervaring exact kunnen vertellen wat er allemaal nodig is om te komen tot het succes waar deze beide heren inmiddels al zijn. Eén van de coaches is natuurlijk de bekende Harm van Wijk.

Met z’n 30 jaar ervaring een absolute kennisbank op het gebied van beleggen. De andere coach die jij tot je beschikking krijgt, die mag er ook absoluut zijn. Dit is Jan Robert Schutte. Ook Jan Robert is al enkele tientallen jaren actief op de aandelenbeurs en kunnen je dus als geen ander voorzien van tip en tricks.

Het doel van de cursus X10 met crypto

Deze cursus is ontwikkelt, met als uiteindelijke doel om ervoor te zorgen dat jouw beleggingen in een tijdsbestek van één jaar maar liefst vertienvoudigen! Niet voor niets krijg je daarom dus ook allerlei verschillende tools en persoonlijke ondersteuning om dit doel uiteindelijk te kunnen halen. Niet voor niets is de cursus X10 met crypto één van de beste crypto cursussen van dit moment.

Wat krijg je allemaal tijdens deze cursus?

 • 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders
 • 2 jaar VIP-toegang tot mijn.beleggen.com
 • 12 maanden toegang 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking)
 • Toegang tot Crypto Academy Membership Site
 • Een 6-weekse beginnerscursus over crypto
 • Live Q&A’s door een van de experts
 • Trading updates en kansen van een ervaren crypto expert

Zoals je kunt zien krijg je ontzettend veel extra’s, waardoor dit de investering dubbel en dwars waard is. Vooral gezien het feit je aan de slag gaat om je inleg te vertienvoudigen. Dat zal dus betekenen, dat jij met een investering van minder dan 100 euro, binnen een jaar de volledige cursus al hebt terugverdiend. Het leuke is dan, dat je exact weet hoe het spelletje werkt, dus je dit ook kunt doen met 1.000 euro of zelfs meer!

X10 met Crypto Beleggen
De cursusomgeving van X10 met Crypto

Wat zijn de pluspunten van deze cursus?

Je weet waar je aan toe bent – Eén van de grote pluspunten van de cursus X10 met crypto, is dat je exact weet waar je aan toe bent. Er wordt namelijk alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat jij je inleg binnen een jaar met maar liefst 10 keer hebt vergroot.

Je hebt toegang tot maar liefst 2 cursussen – Waar je zult denken dat één cursus voor deze investering al bijna onmogelijk is, krijg je gedurende je membership maar liefst toegang tot 2(!) verschillende cursussen.

Experts staan voor je klaar – Zowel Harm als Jan Robert, staan gedurende de hele periode voor je klaar. Met als hun kennis en ervaring is het dus ook ontzettend verstandig om hier gretig gebruik van de maken.

Koop- en verkoopsignalen – Dit is misschien wel de grootste bonus die jij ontvangt wanneer je de keuze maakt om te investeren in jezelf! Je ontvangt namelijk maar liefst één jaar lang alle koop- en verkoop posities van zowel Harm als Jan Robert. Hoe gaaf is dat?!

Wat zijn de minpunten van deze cursus?

De look en feel is minder fancy – Laten we eerlijk zijn! Wat maakt het nu eigenlijk uit dat het er allemaal wat minder fancy uitziet? Het gaat tenslotte om de inhoud en die is goed! Zie het juist als een groot voordeel dat het er allemaal wat minder mooi uitziet, dat betekent dat ze meer energie steken in onder andere de inhoud van de cursus en dat is waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Het is immers de beste crypto cursus en niet de ‘mooiste’.

Welke investering gaat gemoeid met de cursus X10 met crypto?

Wanneer jij besluit om deel te nemen aan deze cursus en je bij het selecte gezelschap te scharen die enorme rendementen geniet op de beurs, dan wordt hier een eenmalige investering voor gevraagd van normaal gesproken 1.997 euro. Echter betaal je nu tijdelijk de helft en betaal je nu slechts 997 euro om van A tot Z te leren hoe jij succesvol kunt beleggen en je inleg X10 kunt laten gaan binnen één jaar.

Lees ook mijn uitgebreide X10 met crypto review

Ga naar de actiepagina van X10 met crypto en vertienvoudig je investeringen

3. Beste Crypto Cursussen: Crypto en Trading Academy van Madelon Vos

crypto en trading academy madelon vos

De laatste cursus in deze rij met beste crypto cursus, dat is de cursus van Madelon Vos. Madelon is voor velen vast geen onbekende en ze heeft ontzettend veel ervaring op het gebied van crypto. Ondanks het feit dat deze cursus een stuk minder is, dat de cursussen hierboven, is het wel een hele goede cursus om mee te starten. Gezien de investering die hiermee gemoeid gaat, is het ook voor de kleine beurs een perfecte manier om succesvol te kunnen worden.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Tijdens de cursus Crypto en Trading Academy van Madelon Vos wordt je in maar liefst twee verschillende cursussen, die in totaal bestaan uit iets minder dan 50 lessen. Het mooie aan deze cursus is, dat je na afloop van iedere les je vragen kunt stellen. Deze vragen worden vervolgens op persoonlijke titel door Madelon Vos zelf beantwoord, hoe gaaf is dat?

Wat zijn de pluspunten van de Crypto en Trading Academy?

Je krijgt toegang tot 2 cursussen – Wanneer je besluit deel te nemen aan de cursus, dan krijg je maar liefst toegang tot twee verschillende cursussen. Dit zijn de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies en de Cursus Traden met behulp van Technische Analyse.

De expertise van Madelon Vos – Het grote voordeel aan deze cursus, is dat je toegang hebt tot alle kennis die Madelon zelf ook bezit.

Perfect voor beginners – De reden dat deze cursus qua investering een stuk lager ligt dan de rest, is omdat je hier echt de basics leert van het beleggen in crypto. Uiteraard leer je daarnaast ook hoe je succesvol kunt worden.

De minpunten van de cursus van Madelon

Een stuk beknopter – Als we deze cursus vergelijken met de beste crypto cursus, dan zien we al snel dat de eerste 2 cursussen een stuk uitgebreider zijn. Met de 47 lessen van Madelon ten opzichte van de 200 lessen van de crypto masterclass is er nogal een verschil. Echter gebied eerlijkheid ook te zeggen dat dit ook in de prijs is terug te zien.

Beperkte bonussen – Waar je met de andere twee cursussen werkelijk waar wordt platgegooid met bonussen, is Madelon Vos hier wat minder gretig in.

Welke investering wordt er van je gevraagd?

In tegenstelling tot de twee andere cursussen, is deze cursus een stuk voordeliger. Echter is dat natuurlijk ook niet heel vreemd, wat deze cursus mag zich bij lange na niet de beste crypto cursus noemen. Echter neemt dat niet weg, dat het een perfecte cursus is voor mensen die kennis willen maken met de wereld van crypto.

Gelukkig ontvang je met de actiecode BESPAARGELD wel direct 10 procent korting op de prijs. Dus je betaald nu geen 374,90 euro, maar slechts 337,41 euro als investering voor deze cursus. Wil je liever eerst kijken of de stijl van Madelon je aanspreek? Download dan eerst één van de vele gratis e-books die ze ter beschikking heeft gesteld.

Lees ook mijn uitgebreide Crypto en Trading Academy Madelon Vos Review

Probeer de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos nu gratis uit

Conclusie Beste Crypto Cursussen

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er allerlei verschillende cursussen beschikbaar. Welke cursus voor jouw de beste crypto cursus is, dat kun je alleen zelf bepalen. Wel is het goed om er serieus over na te denken om eerst te investeren in jezelf en dan pas in crypto. In een wereld waar veel geld mee gemoeid gaat, is er namelijk geen ruimte voor mensen zonder de juiste kennis en ervaring. Door het volgen van een goede cursus zal je in staat zijn om je hoofd boven water te houden en ook successen te boeken.

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie