Home » Crypto » Crypto en Trading Academy Madelon Vos Review

Crypto en Trading Academy Madelon Vos Review

Leestijd: 21 minuten

De wereld lijkt steeds warmer te lopen voor crypto’s, traden in crypto’s en alles wat ermee te maken heeft. Het zal dan ook niet als een verrassing voor je komen dat er talloze cursussen gegeven worden die hier training in geven en uitleg bieden over hoe de wereld van crypto precies in elkaar zit. Een cursus waar ik je vandaag mee bekend ga maken, is de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos.

Ben je zelf ook geïnteresseerd in handelen in crypto, maar twijfel je nog over de juiste cursus of training om er bekwamer in te leren worden? Lees deze review dan eens grondig door om zelf een oordeel te vormen, zodat jij zelf kan beslissen of de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos de beste crypto cursus is voor jou!

Ik ga hier eerst in op de cursus ‘Crypto en Trading Academy’, gevolgd door enkele andere cursussen die Madelon Vos biedt, waarna ik tot slot een eindconclusie geef, die je kan meenemen in je eigen eindoordeel als je deze review daarvoor geschikt vindt.

Ontvang 10% korting bij aanschaf van een cursus van Madelon Vos door bij het aanmelden onze kortingscode BESPAARGELD te gebruiken.

Als eerst: wie is Madelon Vos?

madelon vosVoordat je een training of cursus van iemand volgt, is het natuurlijk handig om te weten wie de persoon is die de training biedt. Wat is hun achtergrond? Hoeveel ervaring hebben ze met het thema? En kan deze persoon mij iets leren wat ik zelf nog niet wist?

In het geval van de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Madelon Vos is een Nederlandse, zesentwintig jaar oude vrouw die al sinds 2013 actief bezig is in de wereld van de crypto en inmiddels naast het bieden van cursussen ook docente is aan de Hogeschool in Amsterdam, waar ze lesgeeft in technische analyse.

Naast haar werk in crypto en crypto-trading, is Madelon Vos ook nog eens steeds vaker op diverse ándere soorten platformen verschenen, zowel online als op tv. Zo heeft ze naast haar eigen 50.000 abonnees tellende YouTube-kanaal over crypto-beleggen, ook nog eens meerdere bezoekjes gegeven aan tv-programma’s op Day1, Telegraaf, RTL Z en Pow, waar ze uitgenodigd is om te komen praten over haar expertise.

Waarom begon Madelon Vos aan crypto-trading?

Op haar zeventiende kocht Madelon al haar Bitcoin voor zichzelf, en sindsdien leken dingen voor haar alleen maar erop vooruit te gaan. In een interview zei Vos dat haar vader, die professioneel belegger is, haar altijd adviseerde haar geld niet op een bank te zetten omdat het in de basis minder waard wordt.

Dit bracht haar ertoe om haar eerste Bitcoin te kopen met het geld dat ze verdiende bij haar baantje bij een pizzeria. Met achterafkennis aan mijn kant, kan ik op zijn minst zeggen dat dit een goede keuze was van de toen nog zeventienjarige Madelon.

Heeft Madelon Vos zelf ook een groot vermogen?

Niet iedereen deelt graag hoe hun portemonnee eruit ziet, en dat is alleen maar te respecteren. Dit blijft per slot van rekening een privézaak en niemand is verplicht dit aan anderen te vertellen. Toch zijn er veel mensen die hun oordeel pas kunnen vellen als ze weten hoe dik de beurs van een ander is.

In sommige situaties is het ergens te begrijpen: je volgt per slot van rekening niet snel financieel advies op van iemand die geen cent te makken heeft. Ben jij zelf ook iemand die pas kan besluiten of je een crypto cursus volgen kunt zodra je zeker weet dat de aanbieder er zelf ook warmpjes bij zit? Dan heb ik helaas slecht nieuws voor je, want Madelon Vos houdt haar financiële situatie graag voor zichzelf.

Dat gezegd hebbende, wordt haar vermogen door de meeste experts geschat op een bedrag tussen de € 60.000 en € 70.000 in de maand. Dit blijven natuurlijk speculaties. Echter, mocht ik hier mijn eigen inbreng over doen, dan zou ik me geen zorgen maken over Vos’ vermogen. Het is immers overduidelijk dat ze voldoende verdient aan haar trades in Bitcoin, waarmee ze al vanaf haar zeventiende actief bezig is.

Waarom in crypto beleggen?

Weet je nog steeds niet waarom crypto-trading misschien wel heel voordelig voor je uit kan pakken, dan is Madelon Vos’ eerste aankoop van Bitcoin wel een mooi voorbeeld om aan te geven waarom steeds meer mensen in crypto geïnteresseerd raken.

Geen waardevermindering van geld

Zoals Madelons vader al zei: “Breng je geld niet naar de bank; daar wordt het minder waard.” Dit heeft te maken met het feit dat ons geld printbaar is, waardoor het op langere termijn waarde kan verliezen. Crypto’s als Bitcoin hebben daarentegen een maximale hoeveelheid aan beschikbaarheid – terwijl de vraag ernaar wel kan stijgen. Hierdoor neemt de munt juist vaker in waard toé.

Marktcyclussen

Daarnaast denken ook veel mensen dat Bitcoin enkel veel waard is door de hype die er momenteel omheen hangt. Echter, de koers van Bitcoin is aan het bewegen in marktcyclussen. Neem het feit dat Madelon Vos al vanaf 2013 in de Bitcoin zit, waarna er meerdere momenten zijn geweest waarin de koers enorme pieken heeft gehad. Bitcoin heeft in de tussentijd al meerdere malen meegemaakt dat de waarde voorbij de meerdere honderden of zelfs duizenden procenten omhoog geschoten is.

En omdat Bitcoin dus een vaststaande schaarste heeft, zal de waarde niet minder worden. Dit maakt het nog mooier om op te potten als je bijvoorbeeld (langetermijn-)belegger bent. Andere crypto’s bestaan natuurlijk nog niet zo langs als Bitcoin, maar desalniettemin zijn er al meerdere munten ook enorm in waarde gestegen. En wie zegt dat de meest recente crypto’s die op het moment van schrijven nog geen hele eurocent waard zijn, dit soort grote sprongen ook niet mee zullen maken?

De cursussen

Goed, nu je een beter beeld hebt gevormd van Madelon Vos zelf én het onderwerp van haar cursussen, is het tijd om wat dieper op deze crypto cursussen in te gaan. Vos’ crypto cursussen zijn er in een erg uitgebreid aanbod; voor zowel de beginnende belegger als een ervaren handelaar is wel een interessante crypto cursus te vinden.

Zo kan je onder andere bij haar terecht voor Bitcoin Basics & Crypto’s, wat meer voor beginner is, maar ook voor de Cursus handelen in Crypto’s, wat zich meer verdiept in technische analyses en dus erg goed van pas zou kunnen komen voor de meer ervaren crypto-trader.

1. De Crypto en Trading Academy

crypto en trading academy madelon vos

Laat ik eerst eens beginnen met de cursus waar deze review grotendeels over gaat. Dit is een cursus die ideaal is voor de grote crypto-fanaten onder ons. Deze crypto cursus is eigenlijk een soort totaalpakket van alle cursussen, om het maar zo te noemen. Onder andere de eerder genoemde cursussen ‘Bitcoin Basics & Crypto’s’ en ‘Cursus handelen in Crypto’s’ zijn in deze training te vinden. Op deze twee cursussen ga ik later nog wat dieper in onder de respectievelijke kopjes ‘Bitcoin Basics & Crypto’s’ en ‘Cursus handelen in Crypto’s’.

Laten we als eerste kijken wat dit pakket allemaal precies biedt. Je hebt dus de crypto cursussen ‘Bitcoin Basics & Crypto’s’ en ‘Cursus handelen in Crypto’s’, met de respectievelijke waarde van € 124,95 en € 249,95. Daarnaast verleent deze crypto cursus je ook nog eens twee maanden toegang tot een nieuw platform van Madelon Vos, genaamd de MoneyTalks Community (ook hier zal ik later wat dieper op ingaan). Dit platform wordt gebruikt door meerdere traders om onder andere hun ervaringen te delen en het laatste nieuws te volgen. Normaal zou twee maanden toegang tot de MoneyTalks community een waarde hebben van € 49,90.

Heb je dus behoefte aan elk van deze cursussen, dan zou de Crypto en Trading Academy cursus ideaal zijn voor jou. Wat de keuze voor deze crypto cursus misschien nog wel interessanter maakt, is dat het pakket via Vos’ eigen website aangeboden wordt voor € 74,90, waar de actuele waarde van alle pakketten samen bij elkaar opgeteld € 424,80 bedraagt.

Voor wie is de Crypto en Trading Academy?

Kort gezegd is de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s het meest geschikt voor beginners. Wat je hierin wordt geleerd, is dus lang niet diepgaand genoeg voor mensen die de beginselen al kennen, of juist hongeren naar meer kenners. Hiervoor is de Cursus handelen in Crypto’s veel geschikter, omdat je met deze training daadwerkelijk analyses uit leert te voelen die je kunnen helpen trades te maken die daadwerkelijk rendement opleveren.

Kies je dus voor Crypto en Trading Academy, de cursus die allebei biedt, dan kan je jezelf gelijk doortrainen nadat je de beginselen geleerd hebben, om vervolgens daadwerkelijk nieuwe analyses uit te voeren en winstgevende trades te doen. Ben je zelf al voorbij de begin-fase, dan is het eerder aan te raden gelijk met een crypto cursus te beginnen die wat gevorderder zijn, zoals Cursus handelen in crypto’s.

De toegang tot de MoneyTalks community is overigens ook ideaal voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Hier kan je namelijk onder andere het laatste nieuws over crypto’s bijhouden en middels vele diverse kanalen precies dat volgen waar jij je interesse in hebt. Dit is zowel ideaal voor beginnende beleggers, die de markt nog graag willen ontdekken voor ze hun eerste investering willen doen, als voor ervaren handelaren, die graag hun kennis delen en blijven uitbreiden. Lees hier meer over in het kopje ‘MoneyTalks Community’.

Wat vinden andere cursisten van de Crypto en Trading Academy?

Wanneer je op zoek gaat naar de ervaringen van andere cursisten, zul je merken dat nagenoeg alle recensies positief zijn. Er zijn veel reacties over “begrijpelijke” taal en “niet te veel vakjargon”, wat natuurlijk heel erg prikkelend is om te horen als je zelf niet al te bekend bent met alle termen.

Ook zijn veel gebruikers blij met het aanstekelijke enthousiasme van Madelon Vos zelf, en het feit dat je zelf aan het werk gezet wordt om analyses uit te voeren. Dit is ook zeker bevorderlijk voor het leerproces, want men leert snel door te doen.

Zelfs de meer ervaren belegger haalt veel uit de cursus voor Crypto en Trading Academy; meerdere recensies maken duidelijk dat de gebruikers nieuwe analyses en tools hebben leren kennen die ze nog niet kenden toen ze in crypto’s handelden vóórdat ze aan Madelon Vos’ crypto cursus begonnen.

2. MoneyTalks community

moneytalks crypto cummunityWanneer je de Crypto en Trading Academy kiest, krijg je twee maanden toegang tot de MoneyTalks community. Natuurlijk is het ook mogelijk om buiten deze crypto cursus toegang te krijgen tot het platform. Maar wat houdt dit platform nou precies in?

Hoewel het nog relatief nieuw is, heeft de MoneyTalks community inmiddels al over de 500 leden en wordt het dagelijks gebruikt door allemaal verschillende traders. Het platform wordt voornamelijk gebruikt om met andere handelaren te praten, het laatste crypto-nieuws te volgen, en kennis te delen en vergaren. Je kunt zelf kiezen welke berichten je volgt door je bij alle kanalen aan te sluiten die jij interessant vindt.

Slechts enkele van de vele geboden kanalen zijn De beurs, Technische analyse, Goud-zilver, Bitcoin only, Altcoin only, Nieuwsfeed, Q&A, Belangrijke Tweets en Technische analyse van Madelon Vos. Madelon Vos zelf doet namelijk ook wekelijks haar eigen technische analyse, waarbij ook de mogelijkheid geboden wordt hierop te reageren en vragen te stellen.

Voor wie is de MoneyTalks community?

Iedereen die geïnteresseerd is in het handelen in cryptovaluta, zal zeker zijn waarde kunnen halen uit lidmaatschap bij de MoneyTalks community. Het platform wordt voornamelijk voorzien van support dat jou verder op weg helpt een betere trader te worden. Bovendien blijft de pagina up-to-date dankzij het delen van de laatste nieuwtjes en trends.

Het is altijd fijn lid te zijn van een gemeenschap die ook echt als een gemeenschap voelt; men helpt elkaar, deelt wat er te delen valt, en kan met elkaar communiceren over een gezamenlijke interesse, namelijk crypto.

Hoeveel kost het om bij de MoneyTalks community aan te sluiten?

Wie zich aanmeldt voor de MoneyTalks community, betaalt € 24,95 per maand wanneer hij de prijs direct voor een jaar betaalt. Er zijn ook mogelijkheden om voor een lagere prijs het platform voor een kortere tijd te gebruiken, maar dat is vaak in samenwerking met bepaalde websites.

Meld je nu aan bij de MoneyTalks Community

Vergeet niet de kortingscode BESPAARGELD in te vullen tijdens het bestellen voor 10% korting!

3. Bitcoin Basics & Crypto’s

cursus bitcoin basics cryptocurrency madelon vos

De cursus Bitcoin Basics & Crypto’s is, zoals eerder benoemd werd, een ideale cursus voor de beginnende belegger. Koop je het Crypto en Trading Academy-pakket, dan wordt deze cursus daar direct bijgeleverd.

Aan het begin van deze cursus wordt in eenvoudige taal uitgelegd wat Bitcoin precies is, waarom je erin zou investeren en de crypto zou kunnen gebruiken in je dagelijkse leven, en wat voor soorten cryptovaluta er zoal bestaan. Dit is ideaal voor iedereen die zich graag wil verdiepen in de wereld van crypto.

Een voorbeeld van zaken die worden uitgelegd, is wat nou precies de exacte functie is van Bitcoin en waarom deze cryptomunt in de toekomst ook een grote rol zal gaan spelen. Vanuit deze kennis ga je verder opbouwen naar een steeds uitgebreidere basis van verstand van crypto.

Voor wie is Bitcoin Basics & Crypto’s?

Zoals ik al eerder vermeldde, is deze cursus het meest geschikt voor iedereen die nog maar net begonnen is met beleggen, of er nog helemaal geen kennis van heeft. De meer ervaren belegger zal hier minder nieuwe kennis uit halen.

Houd er dus rekening mee dat als je de cursus Crypto en Trading Academy kiest, je deze cursus ook krijgt. Heb je nagenoeg alle kennis reeds tot je beschikking die beginnende beleggers nog moeten leren, dan is het aan te raden deze cursus over te slaan.

Crypto’s, blockchain en mining

Beleggers die al enige tijd actief zijn met traden, weten precies wat er bedoeld wordt met de termen blockchain en mining. Maar beginnende beleggers hebben vaak nog geen (diepgaande) kennis van deze toch wel erg belangrijke factoren in de wereld van het crypto-traden.

Na de introductie en de basiskennis geleerd te hebben over crypto, gaat Madelon Vos dieper in op andere crypto-aspecten. Te beginnen met onder andere manieren om cryptocurrency’s aan te schaffen, hoe je Bitcoins koopt bij een broker of exchange, waar je de coins veilig bewaren kunt, maar ook waar je ermee kunt betalen. Ook hier krijg je nieuwe termen te leren, zoals de verschillende wallets waar je je crypto bewaren kan, zijnde de paper-, software- en hardware-wallets.

Vervolgens krijg je meer inzicht in blockchain, een erg technisch aspect van crypto dat eigenlijk cruciaal is om te snappen om zo goed mogelijk te kunnen handelen. Door blockchain beter te snappen, begrijp je ook beter welke oplossingen het te bieden heeft bij het traden en waarom het systeem zo’n grote rol speelt in crypto-trading.

Tot slot legt Madelon Vos verder uit wat “minen” inhoudt. Ze legt in deze, toch wel erg belangrijke, les uit hoe minen precies werkt en wat ook jij hiermee doen kunt. Omdat Vos zelf ook in een Bitcoin Mine geweest is, kan ze haar uitleg ook gelijk op een interessante wijze linken aan haar praktijkervaringen.

Crypto gebruiken om geld te verdienen

Maar uiteindelijk draait het handelen in crypto’s natuurlijk om één ding, namelijk rendement genereren. Oftewel: geld verdienen. Want nu je alles weet over Bitcoin en andere crypto’s, hoe kan je deze kennis dan toch toepassen om er winst mee te behalen?

In het laatste gedeelte van deze cursus wordt dit uitgelegd. Madelon Vos legt diverse manieren uit die je toe kan passen om geld te verdienen met je crypto’s. Tot slot sluit ze af met hoe te investeren en wanneer het het beste idee is om dit te doen. Zie het als een soort opstapje naar de crypto cursus Cursus handelen in Crypto’s.

Hoeveel kost het om de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s te volgen?

Wanneer je ervoor kiest om de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s te volgen, kost je dat € 124,95. Daarnaast krijg je ook nog eens direct een hele maand gratis toegang tot de MoneyTalks community.

Wil je dus niet alleen meer leren over de wereld van Bitcoin en andere crypto’s, en hoe deze precies werken, maar ook een stevige basis vormen om verstandige keuzes te maken in jouw toekomst als belegger, is dit slechts een kleine prijs die later absoluut haar vruchten af zal werpen.

Weet je nu al dat je na het leren van de basis nóg meer kennis wil vergaren, onder andere over het uitvoeren van technische analyses, dan zou ik aanraden toch voor het gehele Crypto en Trading Academy-pakket te gaan. Dit is niet alleen voordeliger dan wanneer je twee verschillende keuzes achter elkaar betaalt, maar ook nog eens handig om in één keer directe toegang te krijgen tot zowel de cursus voor beginners, als de meer geavanceerde cursus, zodat ook snelle leerders direct door kunnen gaan naar de volgende, verder geavanceerde stap.

4. Cursus handelen in Crypto’s

Ben je meer geïnteresseerd in de gecompliceerdere stappen die je dient te nemen bij het handelen in crypto’s, dan zul je aan de Cursus handelen in Crypto’s veel plezier beleven. Hier zal ik dieper op ingaan onder het kopje “Voor wie is de Cursus handelen in Crypto’s?”.

De cursus zelf behandelt meerdere stappen die men neemt na het kennen, begrijpen en beheren van de basis, om zo meer te leren over hoe je kan profiteren van de cryptomarkten. Je krijgt onder andere meer inzicht in zaken als de market cap, handelstools en de keuze om long of short te gaan bij je tradings.

Voor wie is de Cursus handelen in Crypto’s?

De Cursus handelen in Crypto’s is perfect voor iedereen die reeds de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s afgerond heeft en hongert naar meer kennis over beleggen in cryptocurrency’s, in de hoop zelf meer tools te kunnen gebruiken, technische analyses uit te voeren en alom een succesvollere handelaar te worden.

Ook beleggers die de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s níet gevolgd hebben, maar op andere manieren de basis van crypto-trading al geleerd hebben, zullen veel hebben aan de Cursus handelen in Crypto’s. Hoewel een goede basis het belangrijkst is en voor sommige handelaren zelfs genoeg om op hun eigen manier te kunnen traden, kan het nooit kwaad meer te snappen van de markt en manieren van traden om zelf betere keuzes te kunnen maken bij het beleggen.

Ook voor deze meer ervaren beleggers is de Cursus handelen in Crypto’s dus absoluut aan te raden. Des te meer kennis je van iets hebt, des te beter je zal zijn in het maken van keuzes. Dit geldt ook voor handelen in Bitcoin of andere cryptocurrency’s.

De market cap en updates

Aan het begin van de Cursus handelen in Crypto’s leer je nieuwe termen zoals de market cap, wat dit precies inhoudt en hoe je deze factor kan gebruiken in het maken van verstandige handelskeuzes. Daarnaast toont Madelon Vos aan de hand van het programma TradingView hoe je technische analyses uit kan voeren.

Extra voordelig hieraan is dat je wordt voorzien van bronnen en updates, om zo zelf te leren de juiste keuzes te maken bij je trades. Bovendien leer je in dit gedeelte van de cursus ook nog eens te werken met Japanese Candlesticks, een soort diagram voor investeerders, en krijg je uitleg over stop limit orders en trading pairs.

Koersbewegingen en handelstools

Zodra je meer bekend bent met hoe analyses uit te voeren met behulp van diverse programma’s en relevante bronnen, en beschikt over de kennis om te handelen met stop limit orders en trading pairs, is het tijd voor de volgende stap.

In dit gedeelte van de cursus ga je leren over koersbewegingen en hoe je hieraan kan herkennen wat het beste moment is in een bepaalde cryptomunt te beleggen. Madelon Vos legt hier uit wat de zogenaamde “resistance punten” zijn, die je helpen slim in te spelen op de markt. De bedoeling van dit hoofdstuk is dat je zelf in leert te zien wat de beste koop- en verkoopmomenten zijn en hoe de koers je laat zien wanneer je op deze momenten in moet spelen.

Na nog een uitleg over het verschil tussen “short” te handelen of juist “long”, word je blootgesteld aan diverse handelstools, volledig voorzien van uitleg over wat de tools inhouden en wat je ermee kan doen om je trades nóg succesvoller te maken.

Slechts enkele van de vele handelstools die besproken worden, zijn Bolliger Brands, Moving Average Convergence Diverce, RSI, Indicatoren, On Balance Volume en Stochastics. Dit is het onderdeel waarbij de ware beleggers de kriebels in de buik beginnen te krijgen. Dit is namelijk het moment waarop je zoveel meer inzicht krijgt over het uitvoeren van de juiste technische analyses, waardoor je door de cursus alleen al het gevoel krijgt een sterkere belegger te zijn!

Laatste tips van Madelon Vos

Madelon Vos Crypto en Trading AcademyDe cursus wordt uiteindelijk afgesloten met een krachtige samenvatting van de tools die het meest frequent worden toegepast door haarzelf bij het traden in cryptovaluta’s. Dit geeft nog even een extra boost van begrip over het gebruik van tools en wat je ermee kant. Vooral omdat Vos veel praat over haar eigen ervaringen, biedt dit een wat geloofwaardigere, eerlijke uitleg over de instrumenten die je kunnen helpen bij het handelen.

Al bij al is het dus wel zeker te stellen dat de Cursus handelen in Crypto’s absoluut een toegevoegde waarde heeft voor zowel de beginnende beleggers die de basis reeds begrijpen, als meer ervaren beleggers die de fijnere kneepjes willen leren die helpen betere keuzes te maken en slimmere tactieken toe te passen bij hun trades.

Hoeveel kost de Cursus handelen in Crypto’s?

Kort gezegd heeft de Cursus handelen in Crypto’s dus veel te bieden aan iedereen die graag een geavanceerde stap willen zetten in het crypto-traden. De kosten hiervoor zijn niet hoog: voor slechts €249,95 krijg je toegang tot de gehele cursus én ook nog eens een hele maand gebruik van de MoneyTalks community!

Helemaal als je dat vergelijkt met het rendement dat je zou kunnen behalen na deze cursus, is dit niet door. Want door betere technische analyses toe te passen, meer inzicht te vergaren op het gebruik van diverse tools, en het slim aflezen en inspelen op het loop van de koers, kan je steeds slimmere keuzes maken bij je trades. De prijs van €249,95 zou je daarvoor dus meer kunnen zien als een investering.

Madelon Vos’ gratis crypto cursussen

Het kan zijn dat je alsnog bang bent dat investeren in een crypto cursus niet rendabel voor je is. In dit geval is het wellicht een idee om te kiezen voor de gratis crypto cursussen van Madelon Vos. Dit zijn enkele korte video’s of teksten die je een globaal idee geven van wat je kan verwachten van Madelon Vos’ crypto cursussen, terwijl je er ook nog eens van leert.

Naast dat je Madelon Vos’ YouTube-kanaal zou kunnen bekijken en interessante video’s af zou kunnen struinen, biedt ze ook nog de mogelijkheid haar e-book te downloaden, waarin wordt uitgelegd wat het inhoudt om je vermogen over diverse markten uit te spreiden, zoals aandelen of, je raadt het al: crypto.

Wil je écht eerst een goed inzicht krijgen van de crypto cursussen van Madelon Vos, dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid om een proefles te volgen van een van de betaalde cursussen. Dit kan je doen via haar eigen website.

Nog enkele tips van Madelon Vos

Om je een beetje een beeld te geven van de inhoud van Vos’ cursussen zonder dat je gelijk de cursus hoeft te kopen, zal ik je nog enkele tips geven die in haar crypto cursussen regelmatig terugkomen. Let op: dit zijn enkel samenvattingen van tips; geen vaste feiten waar jij je op vast moet bijten om geld te verdienen. Haar cursussen geven hier meer inzicht in.

Tip 1: Spreid je beleggingen

Een belangrijke tip die bij Madelon Vos terugkomt, is dat je je beleggingen dient te verspreiden. Hierbij heeft ze het dan over obligaties, cash, aandelen, goud, eventueel zilver en vastgoed. Oftewel, stop niet gelijk al je vermogen in Bitcoin.

In haar crypto cursus gaat ze hier ook dieper op in, en legt ze uit waarom niemand dit doet. Volgens Madelon Vos zou ongeveer vijf tot tien procent van je vermogen voldoende om te stoppen in Bitcoin.

Tip 2: Beleggen kan met weinig geld

Een andere tip die Madelon Vos al snel geeft, is dat je niet per se hoeft te sparen tot je een enorm vermogen hebt om te kunnen beleggen. Zelf had ze per slot van rekening ook niet veel toen ze haar eerst Bitcoin kocht. Toegegeven, de waarde van de munt was toen aanzienlijk minder, maar je kunt natuurlijk ook niet verwachten dat elke investering gelijk bakken geld oplevert. Munten met een lage waarde van nu kunnen over negen jaar immers ook enorme koersstijgingen mee kunnen maken.

De beste winst genereer je pas na een aanzienlijke hoeveelheid tijd, of bij de meest risicovolle investeringen. Gelijk veel risico nemen is echter niet aan te raden – helemaal niet als je al geen groot vermogen hebt. Met slechts €25,- in de maand kan je al beginnen met het langzaam opbouwen van een mooi vermogen.

Tip 3: Don’t loose your head

Een erg typische Madelon Vos-tip die veel in haar crypto cursussen naar voren komt, is: houd je koppie er te allen tijde bij. Wanneer je je door paniek of emoties laat leiden, is de kans op het maken van cruciale fouten aanzienlijk groter.

Bij het uitvoeren van je onderzoek en technische analyses is het belangrijk je hoofd koel te houden, je verstand te bewaren en je te omringen met andere handelaren die weten waar jij je mee bezighoudt. Op deze manier kan je elkaar helpen geen overhaaste besluiten te nemen.

Crypto en Trading Academy: de conclusie

Nu je precies weet welke verschillende crypto cursussen Madelon Vos biedt, is het nog de vraag welke het meest geschikt zijn voor jou. Zodra je weet wat jouw wensen en behoeften zijn, ben je beter in staat een besluit te maken over welke cursus het beste bij je past.

Welke cursus past het best bij mij?

Ben je een beginnend belegger, zonder al te veel kennis over Bitcoin en andere crypto’s? Dan is de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s zeker aan te raden.

Weet je nu al zeker dat je klaar bent voor de volgende, meer geavanceerde stap om de cryptowereld onveilig mee te maken? Dan zal ik je direct doorverwijzen naar de Cursus handelen in Crypto’s, Dit is echt een cursus die je aan zoveel interessante handigheden en tools introduceert, dan je handen spontaan beginnen te jeuken om met beleggen aan de gang te gaan.

Weet je nog niet zeker of je het geld wel in een cursus wil stoppen, dan zijn er ook voor jou nog enkele opties om uit te kiezen. De eerste mogelijkheid om voor te gaan, is het volgen van enkele gratis proeflessen van Madelon Vos, die een goed beeld scheppen van de cursussen die ze biedt.

Een andere mogelijkheid is door haar andere platformen te bekijken, zoals haar YouTube-kanaal, of door haar e-book te downloaden, genaamd ‘Bescherm uw vermogen’. Hier kan je ook diverse lessen – of delen ervan – volgen van Madelon Vos, en krijg je een beter beeld van wat voor iemand zij is en of haar manier van spreken en schrijven jou ook wel aanspreekt.

Download het e-book Bescherm uw vermogen nu gratis!

De MoneyTalks community

Een optie die aan te raden is voor niet alleen beginnende en ervaren beleggers, maar ook voor hen die nog niet bereid zijn het risico te nemen in een cursus te investeren, is het aanmaken van een account bij de MoneyTalks community.

Naast het feit dat aanmelden niet duur is, kan je er ontzettend veel leren van andere handelaren en ook nog eens een goed beeld vormen van Madelon Vos, en of haar lesmethoden bij jou passen. Haar wekelijkse updates van analyses en de mogelijkheid vragen aan haar te stellen, geven de twijfelaars namelijk ook een idee of Vos’ manieren voor je werken.

Voor wie is de Crypto en Trading Academy dan geschikt?

Maar uiteindelijk gaat deze review over de cursus Crypto en Trading Academy, waarin al het bovengenoemde wordt aangeboden voor een voordelige prijs. Is het de € 424,80 wel waard om twee cursussen te krijgen en twee maanden toegang tot de MoneyTalks community?

Ook dit hangt er sterk van af wat jouw behoeften en wensen zijn. Ben je een beginnend belegger, maar wil je het enkel bij de basiskennis houden? Wel, dan raad ik je eerder aan om het enkel bij de crypto cursus Bitcoin Basics & Crypto’s te houden. Weet je echter al zeker dat je na het leren van de basis hongert naar meer en verder door wil leren om een ervaren en succesvolle belegger te worden? Dan is de crypto cursus Crypto en Trading Academy de perfecte optie.

Dit geldt ook voor meer ervaren beleggers. Ken je de beginselen van beleggen reeds en heb je daarom geen behoefte om dit opnieuw te horen? Dan kan je beter gelijk aan de Cursus handelen in Crypto’s beginnen. Heb je al de nodige ervaring, maar denk je dat het bijschaven van de basis je goed zou doen, of dat de cursus misschien wel een goede vriend of familielid kan helpen die je in de wereld van crypto mee wil nemen? Crypto en Trading Academy is ook dan de ideale oplossing.

Gratis uitproberen

Dus, zoals ik aan het begin al zei: voor iedereen is er wel wat interessants te vinden in de crypto cursussen van Madelon Vos. En voor wie alles wil leren van A tot Z, is Crypto en Trading Academy het perfecte antwoord. Want net zoals bij beleggen in crypto, begint alles met een investering; anders boek je geen succes. Wellicht dat Crypto en Trading Academy wel dé investering is die je zal helpen een succesvol belegger te worden.

Probeer de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos gratis uit!

Of

Ontvang 10% korting bij aanschaf van een cursus van Madelon Vos door bij het aanmelden onze kortingscode BESPAARGELD te gebruiken. Bestel de cursus.

Crypto en Trading Academy Madelon Vos

€ 499,95
9.3

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Geschikt voor beginners en gevorderden
  • Zeer uitgebreide technische analyse
  • Eenvoudig uitgelegd

Nadelen

  • Niet veel aandacht voor de kleinere crypto's

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie