Home » Crypto portfolio review

Crypto portfolio review

Leestijd: 14 minuten

Geld verdienen door te handelen in crypto. Juist nu wellicht het ideale moment! Kan je crypto’s die snel gaan stijgen vinden met behulp van Crypto Portfolio? Je leest het in deze review!

Erg veel mensen zijn je al voorgegaan en zijn in de crypto wereld gestapt. Je hebt vast wel vrienden gekend die 100 euro in Bitcoin hadden gestopt en dat is nu een toch wel erg leuk bedrag geworden. Dit komt omdat de crypto wereld steeds populairder wordt. De prijs van Bitcoin is van eigenlijk helemaal niks naar vele tienduizenden gegaan in een korte tijdspanne en de verwachting is dat dit ook niet is gaan stijgen.

Niet alleen Bitcoin stijgt, maar het aantal crypto’s op de markt ook. Deze worden altcoins genoemd en zijn, net als Bitcoin cryptocurrency. Ze hebben echter allemaal een andere functie, protocol, ontwerp en doel. De altcoins kunnen ook, net als Bitcoin, explosief stijgen en we hebben velen dit al zien doen. Zat mensen zijn nu miljoenen rijker, juist door deze altcoins.

Maar er zijn er ook zat te vinden die geld verloren hebben op de crypto markt. Voor iedere miljonair zijn erg veel mensen juist veel geld verloren door verkeerd te investeren. De crypto markt is dus ‘booming’, maar je moet wel weten waar je over praat voordat je succesvol kan investeren.

Erg veel mensen hebben wel interesse, maar geen tijd of zin om erg veel onderzoek te doen naar welke altcoin nou precies gaat stijgen en welke eigenlijk totaal waardeloos zijn.

Gelukkig zijn er tegenwoordig zat boeken en instructies online te downloaden (betaald of juist gratis) waardoor succesvol coins kiezen zoals Ethereum en Cardano die wel 1000x kunnen gaan, mogelijk wordt. Dit zonder urenlang onderzoek te doen. Een voorbeeld hiervan is het Crypto Portfolio.

Wat is Crypto Portfolio precies?

Een portfolio is eigenlijk een soort overzicht van coins of aandelen (als je het hebt over economische markten, zoals de cryptomarkt). Dit is het Crypto portfolio dus eigenlijk ook. Echter gaat het hier om een selectie van coins voor je eigen portfolio die je kan kopen. Je neemt uiteindelijk zelf de beslissing welke van de coins uit de lijst jij in jouw eigen portfolio gaat stoppen en welke je overslaat.

Crypto Portfolio biedt dus overzicht voor de nieuwkomer op de markt die erg snel erg rijk wilt worden met investeringen in crypto’s. Ik heb maar eens gekeken naar het aanbod dat je kan vinden bij Crypto Portfolio en schrijf in deze review alles over mijn bevindingen en of ik er echt iets aan gehad heb.

We bekijken onder andere wat ik heb geleerd, de inhoud, voor wie het bedoeld is en de prijs natuurlijk. Ik begin echter even met de makers van het Crypto Portfolio. Wil je meer leren over alles van het Crypto Portfolio? Lees vooral verder.

Ik sluit af met de concrete voor- en nadelen en mijn eindconclusie. Dus heb je geen tijd om te lezen, dan staat daar beknopt wat ik vind van het Crypto Portfolio.

Door mijn review kom jij er snel achter of het aanbod, de vorm en de inhoud van Crypto Portfolio geschikt is voor wat jij wilt bereiken tijdens je crypto-avontuur en of je gebruik wilt maken van het Portfolio om je te assisteren in je selectie van altcoins die je wellicht kunnen leiden tot vele euro’s winst.

De makers van Crypto Portfolio

Patrick Suiker en Derek Westra Crypto Masterclass
Patrick Suiker en Derek Westra

Degene die de Crypto Portfolio hebben opgestart heten Patrick Suiker en Derek Westra. Wie zijn deze makers en waarom hebben ze dit specifieke aanbod aan crypto’s in het leven geroepen? Nou, die vraag is eigenlijk simpel te beantwoorden.

Graag wilden ze nadat ze verschillende ‘booming’ coins al hadden zien stijgen (en hun verdiensten dus ook), hun kennis delen met andere crypto-enthousiastelingen die maar al te graag willen investeren in coins die x100 of misschien wel x1000 gaan.

AllesOverCrypto

Ze zijn ooit van start gegaan met een crypto-georiënteerde website, namelijk AllesOverCrpyto. Hier staat ook erg veel informatie over diverse coins, wat ze doen, waar ze vandaan komen en de verwachtingen van de prijs over maanden tot jaren. Hiervoor hebben ze dus het Crypto Portfolio geschreven en online gezet in 2021.

Dit e-book doet zeker niet onder in vergelijking met het platform AllesOverCrypto of de Crypto Masterclass, ook nog eens uit de handen van deze twee heren. Laatstgenoemde is een soort cursus waardoor je crypto leert handelen.

In Crypto Portfolio staat namelijk de kennis die de twee ondernemers als sinds de start van hun crypto avontuur, terug in 2013, allemaal hebben opgedaan. Die handig opgesomd en overzichtelijk weergegeven voor de beginnende crypto liefhebber of ervaren handelaar die nieuwe ‘booming’ coins met veel potentie wilt gaan vinden.

Wil je nog meer leren over crypto, dan raad ik zeker de andere producten van de makers ook aan. Dit zijn stuk voor stuk aanraders en zelfs wellicht handig om te combineren met Crypto Portfolio. We gaan nu even de inhoud bekijken zodat je weet wat je kan verwachten.

Koop hier de Crypto Portfolio met de beste munten voor 2022

De inhoud van Crypto Portfolio, wat bevat het allemaal?

Wanneer het om de inhoud van Het Crypto Portfolio gaat zien we genoeg. Zoals de tips en tricks waardoor jij de echte ‘opkomende parels’ binnen de crypto wereld van nu en in de toekomst kan vinden en hierin kan investeren. Die gaan dus niet enkel x10, maar hebben potentie om x100 te gaan.

Volgens verschillende experts is dit zeker mogelijk en wanneer we naar het verleden kijken, dan zien we zat coins die deze sprongen ook behaald hebben. Door Crypto Portfolio heb je dus kennis en de skills vooraf, waardoor je vroegtijdig kan inspringen. Wie wou nou niet dat die gelijk in 2009 in Bitcoin al een paar honderd euro had gestopt?

Crypto Portfolio richt zich op de toekomst en maakt gebruik van kennis van het verleden en heden, gecombineerd met veel onderzoek waardoor jij een erg lucratief portfolio aan crypto’s voor jezelf kan creëren met de beste coins.

Bij crypto gaat het om de lange termijn, het zogenoemde ‘holden’. Dit kan een aantal jaar duren en levert pas ook na deze periode in potentie de vele gedroomde euro’s op, maar mogelijk hoeft je niet zo niet meer te werken over een paar jaar. Dat is het principe waar Crypto Portfolio zich op richt. Investering voor later.

Wat ontvang je?

Je ontvangt een concreet overzicht met de zogeheten Crypto Parels. Daar draait het natuurlijk vooral om bij Crypto Portfolio. Hiernaast zijn er ook instructies om de coins daadwerkelijk te kopen. Dit wordt gegeven per munt en door deze instructies weet je hoe je de coins snel, veilig en op het juiste platform kan kopen.

Coins vele malen zien stijgen is leuk, maar als het jouw eigen coins zijn is het natuurlijk een stukje leuker. Ik vond deze instructie erbij erg handig, want ik kan me zeker voorstellen dat voor de beginner enkel het overzicht niet voldoende is om te overtuigen en te investeren.

Er is een leuke bonus voor iedereen die zich aanmeldt en Crypto Portfolio koopt: een drietal video’s met verdere instructies. Hierin staat nog veel meer informatie dat je kan helpen naar jouw volgende succesvolle aankoop van een altcoin en hoe je een exchange precies gebruikt.

De munten in het Crypto Portfolio

crypto parels boekDe munten, ofwel de ‘coins’ bij dit portfolio kunnen potentieel erg veel gaan opleveren. Ze zijn stuk voor stuk onderzocht en de risico’s/ potentie is meegenomen in de uiteindelijke beslissing om ze op te nemen in het portfolio. Zat research is er gedaan om gegronde keuzes te maken voor de beste crypto’s.

Kleine kanttekening geef ik wel even erbij: investeren komt altijd met een risico er aan vast. Zelfs met vele uren onderzoek weet je nooit zeker of de 10 coins uit de lijst coins explosief gaan stijgen, of juist weer erg gaan dalen in de nabije toekomst. Wel is zeker dat er zat 100x coins zijn te vinden, ook tegenwoordig. Sterker nog, de cryptomarkt wordt steeds groter. Dus er zijn kansen genoeg, ieder jaar weer, met iedere coin in de cryptomarkt.

De betrouwbaarheid van Crypto Portfolio

We hebben gekeken naar het aanbod en wat er op de startpagina allemaal staat wat je krijgt voor het aankoopbedrag. We zien dat, na de betaling, je inderdaad het virtuele overzicht aan coins gelijk binnen krijgt en de coins er allemaal overzichtelijk staan. Je krijgt dus daadwerkelijk waar voor je geld en wat er gezegd wordt, wordt waargemaakt. Een disclaimer die je gelijk kan lezen op de site is dat het gaat om een overzicht van de coins, niet de coins zelf.

Dit klinkt wellicht logisch nu, maar voor vele nieuwe gebruikers kan het verwarring opleveren wanneer dit niet zou zijn aangegeven. Dat de makers ervoor hebben gekozen om dit stuk verduidelijking weer te geven gaf mij veel vertrouwen. Het laat namelijk transparantie zien. Verder staan er speerpunten op de ‘sales’ pagina, zoals:

 • Frequente gratis updates van het portfolio
 • De cryptomunten zijn gevonden door experts op het gebied van crypto

Beide kloppen inderdaad. Ik merkte dat het portfolio na de tweede keer openen al gelijk andere coins liet zien en enkelen die we eerder hadden bekeken waren inderdaad explosief al gestegen. De selectie van de verschillende munten komen ook van de makers en niet van een bot (wat je ook nog wel eens ziet bij vergelijkbaar aanbod).

Ook dit toonde weer voor mij aan dat de makers erg betrouwbaar zijn, nu en ook in de toekomst en updates gaan leveren. Je hebt uiteraard weinig aan een platform dat je koopt en gelijk verouderd is. Bij het Crypto Portfolio is dit dus niet aan de orde.

AllesOverCrypto trustpilot
Een screenshot van Trustpilot, zoals je ziet is men erg tevreden over AllesOverCrypto.

Voor wie is Crypto Portfolio ideaal en wie kan het beter overslaan?

Als we kijken naar de doelgroep van het portfolio kunnen we de voorzichtige conclusie trekken dat het vooral voor de beginnende handelaar is en ietwat minder voor de gevorderde die zelf al vele jaren zijn coins selecteert. Maar desondanks kan het ook voor die doelgroep een meerwaarde zijn. Je mist vast en zeker als ervaren investeerder diverse ‘parels ’in de markt en het portfolio kan er weer voor zorgen dat je beter gaat zoeken.

Voor de ervaren handelaar raad ik dit  portfolio dus ook zeker niet af. De makers Patrick Suiker & Derek Westra hebben slim nagedacht hebben we gemerkt en voor beide doelgroepen gezorgd voor toegankelijkheid en snelle informatie, zo op je scherm!

Investeren met kleine bedragen

Je hebt met crypto, in tegenstelling tot conventionele aandelen zoals die Google, Tesla of Netflix kans om met erg klein bedragen vele ‘tokens’ te kopen. Je kan vele munten kopen dus voor weinig geld en het is zo mogelijk voor je om op een veilige en speelse wijze de markt in te stappen. Coins beginnen  klein, maar kunnen explosief stijgen. Waardoor een investering van 10 euro, 1000 euro kan worden.

Niet enkel in vele jaren, maar juist in een erg korte periode. Dit ook in tegenstelling tot aandelen op de conventionele markt. Crypto’s zijn in het begin altijd goedkoop (kijk maar naar Bitcoin in 2009) en hierom weet je dat en potentieel veel te verdienen valt met weinig investering.

Sommige coins zijn zelf geheel gratis online te krijgen of krijg je als je jezelf aanmeldt bij een exchange om op te handelen. Dit zorgt voor een laag instapniveau. Het Portfolio maakt hier slim gebruik van dus zich juist te focussen op de coins die nu erg laag staan of nieuw zijn, en dus goedkoop.

Voor zowel de ervaren handelaar die nog nooit heeft omgekeken naar altcoins en zich enkel op Bitcoin heeft gefocust als de beginner die nog niet eens weet wat een altcoin is, is het zeer geschikt.

Eigen research en het Portfolio als ondersteuning erbij

In het Crypto Portfolio zijn wel 10 namen van echte parels op de crypto markt te vinden en hiernaast staan gelijk de diverse argumenten voor je zichtbaar. Zowel de positieve kanten, als de negatieve. Ik vond dit erg betrouwbaar overkomen want per coin is er weer een risico waardoor een stijging uit kan blijven op de coin erg in waarde kan gaan dalen.

Dit is allemaal naar mening van de makers (de experts) en is duidelijk per coin uitgelegd. Hierdoor leer je ook weer meer waarom een coin nou precies gaat stijgen of juist niet en kan je na een tijd zelf wellicht al potentiële ‘booming’ coins ontdekken of sneller keuzes maken. Erg mooi meegenomen!

Het overzicht van coins werkt met afbeeldingen, wat er ook weer voor zorgt dat het leuk is om naar te kijken en snel in gebruik voor jou. wordt duidelijk weergegeven in diverse afbeeldingen.

Dit is overigens ook iets dat ik zeer aanraad. Doe je eigen research en koop niet zomaar een munt waarvan je denkt dat die gaat stijgen. Zelf leren wat er allemaal voor een coin nodig is om erg te stijgen is iets dat je erg ver kan brengen  in de cryptomarkt en garantie geven de makers ook zeker niet, voor geen enkele munt in het Crypto Portfolio.

Het is volgens mij ook juist het portfolio, eigen research en meningen  van de experts + instructies dat ervoor gaat zorgen dat je in korte tijd erg bevlogen kan raken in het ontdekken van de nieuwste altcoin die misschien wel 100x gaat. Het Portfolio neemt werk uit je handen, maar niet al het werk natuurlijk.

Passief inkomen creëren met Crypto Portfolio voor jezelf

crypto portfolio parelsDit is ook gelijk het uiteindelijk doel van Crypto Portfolio, zoals jij ook voor ogen had. Naast dat je in een concreet overzicht zichtbaar hebt welke coins nou gaan stijgen is dit de weg naar hoge winsten en een inkomen als alternatief ( of naast je werk). De makers hebben die al voor zichzelf verwezenlijkt en zijn ook nog is gaan ondernemen in de crypto wereld.

Wellicht klinkt het tweede niet erg geschikt voor je, maar passief inkomen is altijd mooi meegenomen natuurlijk. Doordat de altcoins steeds meer waard worden creëer jij deze inkomstenstroom voor jezelf. Heb je dit dus altijd al willen doen? En meer willen leren over alles dat het crypto landschap te bieden heeft, kijk dan vooral naar het Crypto Portfolio.

Wat vinden andere gebruikers van het portfolio?

We zien online op Facebook, Twitter en zelf Instagram genoeg staat over AllesOverCrypto, Crypto Mastery, maar ook zeker Crypto Portfolio. De meningen over Crypto Portfolio zijn gelukkig erg positief te noemen meestal.

Zat mensen posten hoe hun altcoin (die zichtbaar was in het Portfolio vooraf) heeft geleidt tot wel €500 euro winst en bedanken de makers van Crypto Portfolio in een videoboodschap op een van diverse social media platforms. Ik checkte gelijk even of het om echte profielen ging, van echte mensen, op deze social media kanalen, en inderdaad waren het allemaal echte personen.

Dit gaf mij weer veel vertrouwen over het nut van het platform, maar ook of het wel of niet tot resultaat heeft geleid, niet enkel tot een bijschrijving voor de makers. Het Crypto Portfolio heeft dus al genoeg gebruikers gelukkig gemaakt en de weg geopend voor hen naar meer crypto kennis en de volgende 100x altcoin.

De educatieve video’s die je ook nog eens erbij krijgt en te vinden zijn binnen het Crypto Portfolio

In de drie bonus video’s zie je extra aankoop instructies waardoor je nog gemakkelijker aan crypto kan komen. Ik vond het goed werken dat die bij  het Portfolio erbij zat. Dat scheelt zeker vele uren uitzoeken en hierdoor mogelijk het missen van de volgende altcoin. Ik snap dat je natuurlijk als geïnteresseerde zo snel mogelijk wilt gaan investeren. Dit deel van het Portfolio zorgt ervoor in video format.

Voor diegene die juist veel leert via video’s in plaats van lange lijsten of onderzoek/screenshots is juist dit deel van het portfolio erg handig. Ik raad zeker aan om dit ook mee te nemen. Je hebt er immers al voor betaald en zelfs al heb je al crypto’s aangekocht in het verleden, dan kan je er zat van gaan leren.

Wat zijn de kosten van het Crypto Portfolio?

De kosten van het portfolio en al het overige aanbod erbij komen naar op net onder de honderd euro, €97 om precies te zijn. Vergelijken we dit met andere boeken of instructies waardoor het kopen van coins die de lucht in kunnen schieten op de crypto markt mogelijk maken, dan is het zeer netjes te noemen.

Vooral als je rekening houdt met al het extra aanbod, zoals de video’s die je erbij krijgt en de instructies die er ook nog is bijkomen. Je krijgt een levenslange toegang tot alles binnen de Crypto Portfolio en hoeft dus later niet bij te betalen. Het onderzoek, e-book, de parels en de video’s krijg je dus allemaal en mag je houden. De updates van de 10 altcoins komen ook voor deze prijs steeds gratis erbij.

De voor- en nadelen van Crypto Portfolio op een rijtje

De voordelen zijn als volgt:

 • Duidelijke instructies, van het onderzoek tot de aankoop is beschikbaar voor iedereen die alle ins en outs compleet wilt gaan leren binnen de wereld van 100x altcoins aankopen
 • Positieve meningen over het nut en structuur van de Crypto Portfolio zijn er zat te vinden
 • De makers hebben erg veel kennis over crypto’s die 100x kunnen gaan en al vele malen correct geïnvesteerd
 • Het hoe en waarom van elke coin geeft een zekere houvast en je kan er ook er veel van leren. Allemaal van experts die je kan vertrouwen, die al sinds 2013 te vinden zijn binnen de crypto wereld en ook nog is erg succesvol
 • Gratis video’s komen erbij met verdere instructies
 • Duidelijke screenshots geven je duidelijkheid over hoe je crypto’s aankoopt

En dan de nadelen:

 • Het is zeker ook aan jezelf wat je uit de Crypto Portfolio gaat halen. Het gaat nogmaals niet over de altcoins zelf, enkel over instructies naar jouw volgende aankoop en de 10 parels. Eigen research is altijd zeker nodig en aan te raden voordat je gaan investeren
 • Geen trial mogelijkheid is er aanwezig bij de Crypto Portfolio om het uit te proberen voor gelimiteerde tijd

Mijn eindoordeel over Portfolio aan crypto’s. Levert het wat de makers beloven?

Uitermate positief ben ik zeker over het Crypto Portfolio. Zelf had ik al wat ervaring als het gaat om het kopen van crypto’s, maar ik merkte dat het Crypto Portfolio mij een houvast gaf om coins te kiezen. Een houvast dat ook nog eens is voorzien van onderzoek door echte experts met jarenlange ervaring en meerdere ondernemingen binnen de crypto wereld.

Er is zeker genoeg te leren en  ik heb er vertrouwen in dat je als beginner of gevorderde op de markt erg veel gaat hebben aan het aanbod van Crypto Portfolio. De prijs is zeer schappelijk te noemen, je hebt binnen 1 a twee succesvolle investeringen de kosten er natuurlijk al lang uit.

Twijfel je nog of crypto’s iets voor jou zijn? Kijk dan even rond bij AllesOverCrypto. Hier staan al een aantal video’s die een introductie geven tot de crypto wereld en de wereld van de 100x altcoins. Hierna kan je nog gemakkelijker besluiten of je het Crypto Portfolio moet gaan kopen. Naar mijn mening kan je als aspirant crypto trader zeker hierin investeren!

Koop hier de Crypto Portfolio met de beste munten voor 2022

Crypto portfolio

€ 97,-
9.3

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Support

9.5/10

Voordelen

 • Elk jaar een nieuwe portfolio
 • Levenslange toegang
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Plaats een reactie