Home » Beleggen » Day Trading Masterclass review

Day Trading Masterclass review

Leestijd: 23 minuten

Bij day traden speelt men in op plotselinge veranderingen in de aandelenkoersen. Hierbij koopt men de aandelen tegen een zo gunstig mogelijke prijs en verkoopt men deze weer tegen een zo hoog mogelijke prijs. Op deze manier kun je leuke winsten maken. Lijkt je dat wat, dan is day traden misschien interessant voor jouw. Maar de vraag is natuurlijk hoe doe je dat dan precies en hoe zorg je dat je zoveel mogelijk winst maakt. Daar is wel wat kennis voor nodig. In de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer wordt je haarfijn uitgelegd hoe dit precies werkt. Dit is een zeer uitgebreide videocursus over day traden. In deze Day Trading Masterclass 2.0 review vertel ik je alles over deze cursus.

Er zijn tegenwoordig allerlei manieren waarop je geld kan verdienen via internet. Bij een deel van deze verdienmodellen ben je bezig met producten of diensten zoals bijvoorbeeld bij affiliate marketing.

Day traden is een vorm van beleggen, dus in plaats van met producten ben je hier bezig met aandelen en grafieken. Belangrijk hierbij is dat je de juiste beslissing op het juiste moment neemt.

Natuurlijk draait het allemaal om winst maken. Hoe meer rendement hoe beter. En met de Day Trading Masterclass ga je zeker je rendement verhogen omdat dan leert hoe je alles op de juiste manier aan moet pakken. In deze onafhankelijke en uitgebreide Day Trading Masterclass review vertel ik hoe dat werkt.

Wellicht ook leuk om te weten is dan Kevin Timmer ook een gratis e-book heeft gemaakt. In dit e-book deelt Keven de 10 trades die voor hem het meest winstgevend waren in 2021. Met de link hieronder kun je dit e-book gratis downloaden.

Download gratis het e-book van Kevin Timmer

Wat is day traden?

daytradingVoordat ik verder ga met de Day Trading Masterclass zal ik eerst uitleggen wat day traden precies is. Day trading is een vorm van online geld verdienen net zoals affiliate marketing, investeren in cryptocurrency of je eigen webshop dat ook is.

Het gaat hier om een vorm van beleggen. Bij day traden koopt men effecten op de beurs en verkoopt men deze weer. Zoals de naam al aangeeft gebeurt dit dezelfde dag. Dus je hebt de aandelen maar kort in je bezit omdat je ze weer snel verkoopt.

Bij day traden profiteert met van prijsschommelingen die er zijn op de dag dat men handelt. Je moet dus de koersen heel precies in de gaten houden. Je koopt op het moment dat deze zakt en verkoopt op het moment dat deze stijgt.

Weet wat je doet

De koop- en verkoopmomenten zijn dus heel belangrijk, deze bepalen of je winst gaat maken of niet. Het is daarom noodzakelijk dat je weet hoe je dit aan moet pakken anders is er een kans dat je veel verlies gaat maken. Dat is iets wat je in de Day Trading Masterclass leert.

Persoonlijk vond ik dat day traden een groot risico met zich mee brengt omdat je precies op de juiste momenten moet kopen en verkopen. Maar nu ik de Day Trading Masterclass gevolgd heb ben ik van mening veranderd. Dat komt omdat ik in deze cursus geleerd heb hoe je de juiste koop- en verkoopmomenten kan herkennen. Natuurlijk is dat geen garantie dan je altijd met winst verkoopt maar het vergroot je kansen een behoorlijk stuk.

Het is nu een uitdaging geworden om dit te doen. OOk moet je goed opletten en de koersen nauwlettend volgen want je maakt immers gebruik van de prijsschommelingen. Het is ook leuk om te doen en het wordt nog leuker als je winsten gaat maken. Als je dit op de juiste manier aanpakt kun je hier veel geld mee verdienen.

Day Trading Masterclass, wat is dat?

Day traden is dus een uniek verdienmodel. Je handelt hier in aandelen waarbij je deze snel weer verkoopt door handig gebruik te maken van de koersschommelingen. Dit is een manier op een snelle manier geld te verdienen omdat je binnen één dag handelt.

Een masterclass wil zeggen dat het lessen of cursussen zijn in een bepaald vakgebied, in dit geval traden dus en dat dit lessen worden gegeven door een deskundige. Dat is in dit geval ook zo omdat de Kevin Timmer, de maker van deze cursus, zelf veel kennis en ervaring heeft. Daarom spreekt men hier van een masterclass en niet gewoon een cursus.

Deze Day Trading Masterclass is een heel populaire masterclass. Steeds meer mensen volgen deze masterclass. Je leest online dan ook veel positieve ervaringen over deze masterclass. Verderop in deze Day Trading Masterclass review vertel ik je meer daarover.

Niet alleen de Day Trading Masterclass is populair ook het day traden zelf. Steeds meer personen ontdekken deze vorm van online geld verdienen en verdienen daar een leuk centje mee. Dat is meteen ook de reden waarom de Day Trading Masterclass zo populair is, iedereen wil natuurlijk zoveel mogelijk winst er uithalen en weten hoe je dit aanpakt.

Ik deel ik deze review mijn persoonlijke ervaringen en vertel je wat ik goed vind aan deze cursus en wat niet. Zo krijg je een duidelijk beeld van deze masterclass en kun je na het lezen van deze review beter bepalen of dit wat voor jou is of niet.

Day Trading Masterclass 2.0 review

Inmiddels is er versie 2.0 van deze masterclass. Mocht je besluiten om deze te gaan volgen dan krijg je toegang tot de Day Trading Masterclass 1.0 en tot de nieuwe Day Trading Masterclass 2.0. Deze nieuwe versie is ook uitgebreider dan de eerste versie.

In de review bespreek ik de nieuwste versie en besteed ook aandacht aan de oudere versie. Na het lezen van de Day Trading Masterclass review krijg je dan een goed beeld van wat het allemaal inhoudt en van de makers Keven Timmer en Jordi van de Pas. In het volgende stukje vertel ik je meer over deze personen.

Ga nu naar de kortingspagina voor de Day Trading Masterclass

Wie zijn de makers van de Day Trading Masterclass?

Kevin Timmer
Kevin Timmer

Ik heb je uitgelegd wat day traden is en dat je daar goed geld mee kunt verdienen als je dit op de juiste manier aanpakt. Een beetje kennis is niet voldoende, de kans is dan groot dan je geld gaat verliezen. Je hebt heel veel kennis nodig om een succes van day traden te maken. Er zit tenslotte best wel een risico aan omdat je snel moet handelen en de juiste beslissingen moet nemen.

De vraag is hoe kom je aan deze uitgebreide kennis? Het antwoord is simpel, namelijk van iemand die heel veel ervaring en kennis heeft van day traden. Zo iemand is Kevin Timmer. Hij is de oprichter van de Day Trading Masterclass.

Kevin hield zich al vroeg bezig met day traden, dat was in een tijd dat nog niet zoveel Nederlanders dat deden. Hij legde zich toe op de Amerikaanse aandelenmarkt. Kevin was nog jong toen hij daar al mee begon. Hij had al snel door dat dit een markt was waarin veel kansen lagen. Daarom richtte Kevin zich helemaal op deze markt. Dat deed hij met veel succes, hij heeft inmiddels heel veel ervaring en zeer veel kennis van day traden.

Kennis over day traden delen

Kevin besloot om zijn kennis te delen met anderen. Hij wilde anderen ook de kneepjes van het vak leren en zijn kennis en ervaring aan hun overbrengen. Dit bracht hem er toe om zijn eigen bedrijf te beginnen. Hij vond dat er op internet weinig informatie over day traden te vinden was. Daar wilde hij verandering in brengen, dat deed hij onder andere door het maken van cursussen. Het is Kevin’s missie om day traden voor iedereen toegankelijk te maken.

Inmiddels is het bedrijf van Kevin behoorlijk gegroeid, dat komt mede door het succes van de Day Trading Masterclass. Omdat ik deze cursus gevolgd heb weet ik nu wat die inhoudt en begrijp ik waarom men die zo graag wil volgen. Het is namelijk de meest uitgebreide cursus die er in voor day traden en je merkt dat Kevin zeker verstand van zaken heeft.

Jordi van de Pas

Jordi van de Pas
Jordi van de Pas

Ik zei al dat het bedrijf van Kevin Timmer behoorlijk gegroeid is, daar heeft hij het team uitgebreid. Jordi van de Pas is hem komen versterken. Keven en Jordi kenden elkaar al langere tijd, ze zijn namelijk collega’s geweest.

Jordi houdt zich al een aantal jaren met day trading bezig. Hij was daar succesvol in. Doordat dit zo goed ging besloot hij in 2019 om zich fulltime op day traden te richten. In die tijd kreeg hij meer contact met Kevin. En omdat de Day Trading Masterclass nogal groeide en Kevin versterking nodig had was de keuze snel gemaakt. Jordi besloot om ook voor de Day Trding Masterclass te gaan werken, dit doet hij als mentor.

Jordi van de Pas helpt de cursisten van de Day Trading Masterclass, hij geeft hun advies en beantwoordt hun vragen. Ook heeft Jordi verschillende modules van de Masterclass gemaakt.

Beide mannen hebben samen nog een project namelijk de Swing Trading Masterclass. Van die masterclass is Jordi het eerste gezicht.

Hoe betrouwbaar zijn Kevin en Jordi?

Kevin en Jordi boeken veel succes, ze hebben dan ook een mooi bedrijf opgezet. Dat alles zo goed loopt komt ook door hun manier van zaken doen en natuurlijk door de uitgebreide kennis die zij hebben van day traden. Het zijn sympathieke slimme jongens die zeker betrouwbaar zijn.

De bedrijfsgegevens zijn gewoon op internet te vinden, ze hebben niets te verbergen. Daarnaast zijn er online ook heel veel verhalen over Kevin en Jordi te vinden. Deze verhalen zijn eigenlijk allemaal positief. Je kan merken dat iedereen tevreden over hen is, dat zegt ook wel wat over de betrouwbaarheid van deze heren.

Ze blijven ook heel gewoon, ze gedragen zich niet anders omdat zij toevallig veel verdienen. Doordat ze zo gewoon blijven staan ze ook dicht bij de cursisten. Op hun Instagram zie je bijvoorbeeld geen foto’s van dure auto’s of grote feesten, iets wat anderen soms wel doen.

Op Kevin’s Instagram zie je wel veel foto’s van reizen die hij gemaakt heeft, dat komt omdat reizen één van zijn passies is. En ook als hij op reis is kan hij gewoon verder met zijn werk. Dat kun je immers vanaf iedere locaties doen zolang je maar een computer of laptop hebt en een goede internetverbinding.

Als je de cursus volgt merk je dat Kevin en Jordi echt tijd voor je vrij maken en aandacht besteden aan jouw vragen. Dit stimuleert natuurlijk enorm, wanneer je mentors hebt die goed met je meedenken maakt dat het volgen van de cursus alleen maar leuker. Ik ben er erg enthousiast over.

Dus op de vraag Hoe betrouwbaar zijn Kevin en Jordi kan ik uit ervaring zeggen dat ze heel betrouwbaar zijn.

Voor wie is de Day Trading Masterclass bedoeld?

In principe kan iedereen met day traden beginnen. Maar om ook echt succes hier mee te behalen is het cruciaal dat je verstand van zaken hebt. Je moet over de juiste kennis beschikken om zo de juiste keuzes te kunnen maken. Het is best hard werken. Eigenlijk is dat met alle vormen van online geld verdienen zo. Op zich logisch want het geld komt niet zomaar aanwaaien.

Je moet dus eerst veel investeren, en dan bedoel ik vooral in tijd. Het kost namelijk best wel wat tijd voordat je alles hebt doorgenomen en alles weet. Daarvoor is veel doorzettingsvermogen nodig. Ook dit is weer een overeenkomst mat andere vormen van online geld verdienen. Online geld verdienen werkt alleen als je er voor 100 procent voor gaat en doorzet.

Het is wel zo dat deze cursus zich op de Amerikaanse aandelenmarkt richt. Dit betekent dus dat je dan in een andere tijdzone werkt. Wanneer het in Amerika overdag is is het hier zeg maar tussen 15 en 22 uur.

Het bovenstaande betekent dus dat je vooral eind van de middag en ’s avonds hier mee bezig bent. Als je overdag een baan of andere werkzaamheden hebt is dit ideaal en kun je dit dus mooi combineren. Als je dan eenmaal zover bent dat je genoeg geld met day traden verdient kun je je baan opzeggen en hoef je ’s morgens niet meer te werken.

De cursus is dus in principe voor iedereen bedoeld maar je moet er wel helemaal voor gaan. De cursus is geschikt voor beginners, je hoeft dus nog niets over beleggen in aandelen te weten, alles wordt vanaf het begin duidelijk uitgelegd.

Waarom de Day Trading Masterclass?

Day Trading MasterclassKevin Timmer is met de Day Trading Masterclass begonnen omdat hij vond dat er te veel onjuiste informatie over day traden op internet te vinden is. Dit maakte het voor veel mensen moeilijk om te beginnen met day traden. Kevin vond dat hier verandering in moest komen en besloot om dit voor iedereen toegankelijk te maken. Dat deed hij dus met deze cursus.

Het doel is om meerdere dingen te leren. Je leert natuurlijk hoe je trades moet gaan plaatsen. Er wordt ook veel aandacht besteed aan groeien en verdienen. Je wilt je business steeds laten groeien. Je kennis groeit als je er langer mee bezig bent waardoor je er steeds beter in wordt. En ook je inkomsten gaan groeien. Dat geeft een enorme stimulans en zorgt er voor dat je er steeds meer plezier in krijgt.

Kennis opdoen en oefenen, daar gaat het in deze beleggingscursus om. Alles wat je leert moet je ook in de praktijk gaan doen. Door het te doen leer je juist veel.

De inhoud van de Day Trading Masterclass

Ik heb je inmiddels al verteld wie de makers zijn, wat de Day Trading Masterclass precies inhoudt en voor wie deze cursus voor beleggers geschikt is. Dan is het nu tijd om naar de inhoud van deze cursus beleggen te kijken, want wat krijg je allemaal precies?

De cursus is volledig online, dat betekent dus dat je die vanaf iedere locatie kan volgen en ook met ieder apparaat. Met je computer, laptop, tablet of telefoon, het is allemaal mogelijk.

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je de inloggegevens. Hiermee kun je inloggen in de online cursus omgeving. Je kunt dus direct aan de slag. De lessen bestaan uit video’s. Het dus ook visueel en je hoeft geen droge lappen tekst door te lezen. Dit maakt het makkelijker om de cursus te volgen.

Day Trading Masterclass: Goede kwaliteit

De kwaliteit van de video is erg goed, je kan duidelijk zien dat daar veel aandacht aan is besteed. Ook het geluid is van prima kwaliteit.

De cursus bestaat uit 52 lessen. 52 video’s met uitgebreide informatie dus. De lessen zijn onderverdeeld in 16 modules. Hieronder ga ik deze modules uitgebreid bespreken zodat je weet wat je er van kan verwachten.

Het is overigens niet alleen het volgen van de video’s, je gaat hetgeen je leert ook meteen in de praktijk brengen door te oefenen.

Persoonlijk vind ik dat Kevin Timmer en Jordi van de Pas hiermee een mooie, duidelijke en overzichtelijke cursus hebben neergezet waar je ook nog een veel van leert.

Day Trading Masterclass

1. Welkom

De eerste module is een welkom module die uit 5 video’s bestaat. In deze video’s stellen Kevin en Jordi zich voor en leggen uit wat day traden precies is. Ook het verdienmodel wordt goed uitgelegd. Er wordt meteen duidelijk gemaakt dat je er hard voor moet werken om je doel te bereiken.

Daarnaast zit er is deze module nog een uitleg over Discord en een disclaimer.

2. Mindset

In deze tweede module vind je één video die gaat over mindset. Het hebben van de juiste mindset is mega belangrijk. Het zit niet altijd mee, je kunt ook verlies hebben. Er wordt uitgelegd hoe daar mee om te gaan en hoe je positief moet blijven denken.

Zoals bij veel vormen van online geld verdienen het geval is het hebben van de juiste mindset heel belangrijk. Als je die hebt hou je het langer vol.

3. Software

Natuurlijk is goede software belangrijk als je met day traden begint. Maar welke software moet je nu hebben. Kevin Timmer en Jordi van de Pas leggen dat in deze module uit. Er wordt niet alleen verteld welke software je moet hebben maar hoe je die moet gebruiken en hoe je grafieken afleest.

Deze module bestaat uit 3 video’s die gaan over Computer – Laptop, Brokers en Grafiek software. Ook wordt er aandacht geschonken aan één van de gratis bonussen die je bij de Day Trading Masterclass ontvangt. Over deze bonussen vertel ik je straks meer.

4. Basics

Na het voorbereidende werk in de vorige drie modules ga je nu aan de slag met de basis van day traden. In deze module begin je met het echte werk. Je leert hier de hele basis van day traden en je maakt kennis met termen als long en short, stocks en shares en market gebruikers. Er zijn 3 video’s in deze module.

5. Risk management

Day traden is een vorm van beleggen en daar zit een risico aan. Bij alle vormen van beleggen is er een risico, je kunt geld verdienen maar ook geld verliezen. In deze module wordt uitgelegd hoe daar mee om te gaan en hoe je de risico’s kunt beperken.

Het is goed om stel te staan bij het feit dat het niet alleen om winst maken gaat, verlies maken hoort er ook bij. In deze module zit één video, die heet hetzelfde als deze module namelijk Risk management.

6. Money management

Naast Risk management is er ook money management. Bij Risk management leer je omgaan met de risico’s en bij money management leer je omgaan met je geld. Want hoe ga jij je geld gebruiken om er zoveel mogelijk uit te halen.

Eigenlijk is deze module heel interessant. Je kunt het omgaan met geld wat je hier leert niet alleen toepassen op day traden, maar ook op je dagelijks leven. Er worden veel tips en informatie gegeven over hoe je zoveel mogelijk uit je geld haalt. Hier kun je ook je voordeel mee doen bij andere vormen van beleggen zoals beleggen in aandelen of beleggen in crypto.

Ook deze module staat uit één video die hetzelfde als de module heet, Money management.

7. Trades plannen

De zevende module heet Plan the trade, er is één video met dezelfde naam. Wanneer je een trade plaatst is het heel belangrijk dat je dit op het juiste moment doet. Het kan immers het verschil maken of je winst gaat maken of niet. Hierbij moet je goed naar de koers kijken.

Kevin laat je in deze module zien welke voorbereidingen hij doet voordat hij een trade plaatst. Je kan dus met hem meekijken en dat is zeer leerzaam.

8. Een trade plaatsen

Deze module heet Trades plaatsen, je raad het al hier ga je leren hoe je daadwerkelijk een trade plaatst. In de vorige module hebben we gezien welke voorbereidingen je moet treffen. Als je die voorbereidingen gedaan hebt kun je overgaan tot het plaatsen van de trade.

Kevin vertelt je precies hoe je dit moet doen. Je doet dit via een broker. Kevin laat je kennismaken maken met verschillende van deze brokers en ook hoe die werken.

Er zijn in deze module 2 video’s, de eerste heet Orders en posities en de tweede heet Prijs van het aandeel.

9. Verder de diepte in

De naam van deze module is Level 2 & Tape. In deze module gaat Kevin nog dieper op alles in en leer je om er nog meer uit te halen. De module bestaat uit één video.

10. Price action

Deze tiende module is één van de meest uitgebreide, deze bestaat uit maar liefst 10 video’s. Dit maakt deze module dan ook zeer waardevol. In de vorige modules heb je al kennis gemaakt met het plaatsen van trades maar nu gaat men er nog veel dieper op in. Je leert allerlei termen die hiermee te maken hebben en wat je er mee kunt.

Zo gaat het onder andere over Candle sticks, trends, gaps, pullbacks, indicatoren en support en resistance. Allemaal termen die je misschien nu nog niet zoveel zeggen en waar ik je nu ook verder niet mee ga vermoeien. Na het volgen van deze module hebben deze termen geen geheimen meer voor je.

11. Patronen

Patronen zijn eigenlijk een soort grafieken. Het zijn dingen die vaak terug komen, men noemt dat dan een patroon. Koersen stijgen en dalen en volgen dikwijls bepaalde patronen. Als je deze patronen herkent kun je daar je voordeel mee doen.

Het hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn dat alles volgens een patroon verloopt, maar het is wel iets wat vaak terug keert. Door patronen op te zetten leer je bepaalde dingen herkennen. Ook in de crypto wereld worden deze veel gebruikt.

In deze module bespreekt Kevin hoe je het beste deze patronen kunt ontdekken en hoe je deze kunt analyseren. Er zijn 2 video’s namelijk Reversal Patronen en Breakout Patronen.

12. Externe factoren

Als je trades plaats zijn er externe factoren waar je rekening mee moet houden. Welke dat zijn wordt uitgebreid besproken in deze twaalfde module. Er zijn 2 video’s in deze module, Externe factoren en Halts.

13. Stock eigenschappen

Er zijn ook verschillende eigenschappen waar je op moet letten als je trades plaatst. Deze dertiende module gaat daar over. Kevin vertelt je waar je allemaal op moet letten. Het gaat hier onder andere over eigenschappen van bepaalde aandelen. Er is één video: Stock eigenschappen.

14. Strategieën

Ook dit is weer een belangrijke module, er zijn 10 video’s in deze module. Het is belangrijk dat je een bepaalde strategie goed volgt als je succes wil bereiken. Er bestaan verschillende strategieën. Kevin vertelt je welke er zijn en wanneer je welke strategie moet gebruiken.

De video’s gaan over strategieën en setups, masterclass strategieën, de 15m Bar strategie voor beginners, Reversal short en long, de exit strategie, de 1 cent regel en VWAP Breakout.

15. Voorbereiding

Deze module gaat over een aantal extra vragen die je nog zou kunnen stellen bij de voorbereiding wanneer je een trade plaatst. Moet je je richten op enkele aandelen of meteen voor meerdere kiezen? Kevin geeft aan hoe je de aandelen selecteert en hoe je met deze geselecteerde aandelen moet gaan handelen.

Deze module bestaat uit 5 video’s, die heten Voorbereiding, Watchlist maken, Vast groepje aandelen, Scanners en De trading sessie.

16. Afsluiting

Dan zijn we nu aangekomen bij de zestiende en laatste module van de Day Trading Masterclass. Er zijn 2 video’s. In de eerste video vertelt Kevin over de regels die hij zelf toepast en in de tweede video vertelt hij over zijn wekelijkse coaching en zijn community. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn dan kun je hier gebruik van maken.

Zoals je ziet is de Day Trading Masterclass een heel uitgebreide masterclass, alles wat met day traden te maken heeft komt aan bod. Ik durf dan ook te stellen dat dit de beste cursus is die er is in Nederland en België op het gebied van day traden. De cursus ziet goed in elkaar en is overzichtelijk opgebouwd. Er zijn ook nog meer video’s waar je toegang tot krijgt. Daarover vertel ik je meer in volgende stukje dat over de bonussen gaat.

Bonussen bij de Day Trading Masterclass

Het bovenstaande is nog niet alles, je ontvangt bij de Day Trading Masterclass ook nog een aantal bonussen die ik her even noem.

 • Toegang de tot Trading Room, 6 maanden lang. In de Trading Room kun je Kevin en Jordi volgen. Dit gebeurt online in een soort digitale ruimte. Je kunt dan met hen meekijken en zo zien wat zij doen om voorbereidingen te treffen en hoe ze een trade plaatsen
 • Mentoring sessie. Iedere week kun je van Kevin en Jordi een mentoring sessie krijgen. In zo’n sessie is er de mogelijkheid om vragen te stellen en je kunt ook de vragen en antwoorden van medecursisten zien en daar zo wat van opsteken.
 • Toegang tot de community. De Day Trading Masterclass heeft een besloten community waar leden, de cursisten dus, elkaar treffen. Je kunt hier ervaringen en resultaten uitwisselen en vragen stellen of juist vragen van anderen beantwoorden. Deze community is erg leerzaam daarnaast is het ook leuk om met andere cursisten in contact te komen.
 • Extra video’s. Je krijgt ook toegang tot nog meer video’s, in deze video’s gaat Kevin nog dieper op bepaalde onderwerpen in.
 • Pro-scanners. Met de pro scanners van Kevin en Jordi kun je winstgevende aandelen selecteren. Als bonus krijg je hier ook toegang toe.
 • Excel sheets. Met de Excel sheet die Jordi van de Pas en Kevin Timmer gemaakt hebben kun je jouw trades monitoren en bijhouden.

Deze bonussen zijn een waardevolle aanvulling op de cursus, ze sluiten ook precies aan op de inhoud van de cursus. Het zijn ook beste wel veel bonussen die je er bij krijgt.

Ervaringen met de Day Trading Masterclass

Ik heb zelf deze masterclass met plezier gevolgd en er veel van opgestoken. Maar zijn anderen ook zo enthousiast? Om dat na te gaan ben ik op zoek gegaan naar meningen van anderen, die vond ik op Trustpilot. Trustpilot is een onafhankelijke website waar iedereen een review op kan plaatsen. De eigenaar van het product waarvan de review is, in dit geval Kevin en Jordi dus, heeft daar geen invloed op en kan daar ook niets aan veranderen. Het zijn dus betrouwbare reviews.

In het screenshot hieronder van Trustpilot zie je dat de reviews allemaal positief zijn, anderen zijn dus ook tevreden over deze masterclass. Er hebben maar liefst 350 personen hier een review geschreven. Bij Trustpilot gebruikt men een score in de schaal van 1 tot 5, met een 4,7 scoort de Day Trading Masterclass dus heel goed. Bekijk de reviews op trustpilot.

ervaringen day trading masterclass

De voordelen en de nadelen van de Day Trading Masterclass

Zoals bij alles het geval is zijn er voordelen en nadelen. Hier zal ik deze nog even allemaal noemen.

Veel informatie

Met 16 modules en 52 lessen is de Day Trading Masterclass behoorlijk uitgebreid. Je vindt hier dus heel veel informatie waar je veel van kan opsteken. Deze informatie heb je allemaal nodig als je succesvol wilt gaan day traden. Zonder de juiste kennis lukt dat niet en kennis doe je in deze cursus juist heel veel op, dus dat is zeker een pluspunt.

Veel ervaring

Ook kun je, als je de cursus volgt merken dat Kevin en Jordi zelf heel veel ervaring hebben. Omdat ze er beide al lang met bezig zijn hebben ze ook heel veel kennis van day traden. Het mooie is dat ze in deze cursus deze kennis met je willen delen. Dat hadden ze natuurlijk niet hoeven doen, ze kunnen alles ook lekker voor zichzelf houden. Ik vind het daarom geweldig dat ze hun kennis ook willen delen.

Voor altijd toegang

Als je eenmaal lid bent blijf je dat ook voor altijd, je hebt dus levenslange toegang. Je betaald maar één keer als je de cursus aanschaft en daarna kun je jarenlang de cursus blijven volgen, dus ook toekomstige updates krijg je dan te zien.

Waar en wanneer jij wilt

Je kunt de lessen doen wanneer je wilt. Het is een online cursus dus dat betekent dat je deze kan volgen wanneer het jouw uitkomt, in je eigen tempo dus. Waar en wanneer je maar wilt. De cursus is geschikt voor meerdere apparaten zoals je computer, laptop, tablet of telefoon. Overal waar je een internetverbinding hebt heb je toegang tot de cursus.

Betrouwbaar systeem

De cursus is gemaakt met een betrouwbaar systeem, dit systeem het The Huddle en is ontwikkeld door IMU. Dit is een systeem wat voor heel veel digitale cursussen gebruikt wordt. Het systeem biedt dan ook vele mogelijkheden waar uitgebreid van gebruik wordt gemaakt.

Veel bonussen

Zoals we gezien hebben krijg je ook veel bonussen die je er gratis bij krijgt, dit is natuurlijk ook een voordeel. De kwaliteit van deze bonussen is erg goed en het zijn er ook best veel.

Openheid

Kevin en Jordi geven veel openheid in wat ze doen. Je ziet hoe zij werken, hoe zij hun voorbereidingen treffen en hoe ze een trade plaatsen. Je hoeft alleen maar hetzelfde te doen. Deze openheid van zaken kan ik erg waarderen.

Zo, dat zijn best veel voordelen, maar zijn er ook nadelen?

Ja ik heb ook enkele nadelen gevonden. Allereerst de prijs. De cursus is niet goedkoop, wel krijg je veel voor je geld maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen zomaar even een groot bedrag kan neerleggen. Persoonlijk vind ik de cursus wel het geld waard!

Een ander punt wat je als een nadeel zou kunnen zien is dat je veel doorzettingsvermogen moet hebben. Het kost best wel wat energie en tijd om alles tot je te nemen, maar dan heb je ook wat. De cursus is namelijk heel uitgebreid. Ik durf wel te zeggen dat het de meest uitgebreide day trading cursus is van Nederland en België. Je gaat dit alleen redden als je echt doorzet.

Kevin Timmer Daytrading

Ga nu naar de kortingspagina voor de Day Trading Masterclass

Wat kost de Day Trading Masterclass?

En dan nu de niet onbelangrijke vraag: wat betaal je hiervoor? Ik gaf al aan dat de prijs best wel hoog was, de cursus kost namelijk 997 euro.

Deze prijs is overigens tijdelijk, er komt een prijsstijging aan waarbij de cursus 1997 euro gaat kosten, dus je kunt nu nog een voordeel van 1000 euro meepakken!

Er is ook een niet goed geld terug garantie. Als je niet tevreden bent kun je je geld binnen 14 dagen terug krijgen. Dat is op zich wel een veilig gevoel. Dus mocht de cursus na aanschaf niet bevallen dan kun je hier nog gebruik van maken.

Day Trading Masterclass doen of niet?

In deze Day Trading Masterclass review heb ik geprobeerd om alles zo goed mogelijk uit te leggen zodat jij een zo goed mogelijk beeld van deze cursus krijgt. Zo kun je makkelijker beslissen of het iets voor jou is of niet. Zelf heb ik veel plezier aan deze cursus beleeft en er heel veel van opgestoken.

Zoals gezegd is deze cursus uniek in Nederland en België omdat de cursus zo uitgebreid is. Als je serieus aan de slag wil gaan met day traden is deze cursus wel een must have. Je leer namelijk alles wat nodig is om succesvol te gaan day traden.

Traden is natuurlijk een vorm van beleggen en daar zit altijd een risico aan, je kan met beleggen immers geld verdienen maar ook geld verliezen. Dit is iets wat bij iedere vorm van beleggen zo is, dit moet je er bij nemen want anders kun je nooit gaan beleggen.

Het is natuurlijk aan jezelf of je deze cursus wilt volgen of niet. Mocht je besluiten om de cursus aan te schaffen dan kan dat nu nog voor 997 euro. Dat kan via de onderstaande knop. Wees er dus snel bij voordat de prijs omhoog gaat naar 1997 euro.

Ga nu naar de kortingspagina voor de Day Trading Masterclass

Is de Day Trading Masterclass geschikt voor beginners?

Ja, de Day Trading Masterclass is voor beginners geschikt, alles wordt vanaf het begin behandeld, je hebt geen speciale voorkennis nodig.

Krijg ik korting op de Day Trading Masterclass?

Momenteel kost de Day Trading Masterclass nog 997 euro, er komt een prijsverhoging aan naar 1997 euro, dus je kunt nu nog 1000 euro besparen als je deze cursus aanschaft via de button op onze site.

Krijg ik nog gratis bonussen?

Jazeker, bij de Day Trading Masterclass krijg je veel gratis bonussen die perfect op de cursus aansluiten. Daarnaast krijg je ook levenslang toegang en updates.

Day Trading Masterclass

€ 997,-
9.5

Prijs

8.5/10

Kwaliteit

10.0/10

Support

10.0/10

Voordelen

 • Heel veel informatie
 • Voor altijd toegang
 • Veel extra bonussen

Nadelen

 • Verreist veel doorzettingsvermogen
 • Het prijskaartje

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie