Home » Geld verdienen met Bitcoins

Geld verdienen met Bitcoins

Leestijd: 6 minuten

Geld verdienen met Bitcoins is zeker mogelijk!

De Bitcoin is de afgelopen jaren erg vaak in het nieuws gekomen. Het is in korte tijd enorm populair geworden. Mede hierdoor steeg de prijs van de bitcoin enorm. Echter is het succes van velen naar dit hoogtepunt nog verder gegaan. Zij hebben geleerd om geld te verdienen met Bitcoins. Dit op een manier waarbij het risico beperkt blijft. Wilt u ook weten hoe? Lees dan verder!

Wat zijn Bitcoins

geld verdienen met bitcoinsOm geld te kunnen verdienen met Bitcoins, is het van belang dat je eerst weet wat bitcoins zijn. De Bitcoin is een zogeheten cryptocurrency, een ander woord voor digitaal geld. Net als met andere valuta, kun je met Bitcoin betalen. Echter kan dit nu nog niet in elke winkel, maar zijn er zeker een aantal winkels waarbij dit wel kan. Op internet is het wel bij veel webwinkels mogelijk om met crypto te betalen. Het grote voordeel van de Bitcoin ten opzichte van andere valuta, is dat je met Bitcoin anoniem kan betalen. Hierdoor zijn transacties niet terug te herleiden naar degene die de aankoop heeft gedaan. Een andere erg belangrijke reden waarom de markt in Bitcoin zo populair is, is omdat er geen centrale instantie, of regelgeving achter zit. De Bitcoin is dus niet afhankelijk van een land of instantie. Doordat het niet afhankelijk is van een land of instantie, is de markt op dit moment erg volatiel.

Is het mogelijk om geld te verdienen met Bitcoins?

Nu je meer weet wat betreft de Bitcoin, kunnen we verder naar het gedeelte geld verdienen met Bitcoins. Zoals in de vorige alinea besproken is, is de prijs van de Bitcoin erg volatiel. Dit brengt voor vele mensen onzekerheid, maar voor de online geldverdieners juist kansen. Zo kan de Bitcoin in 1 dag 10% in waarde dalen of stijgen. Dit zorgt dan ook voor verschillende reacties van Bitcoins bezitters. Wanneer je snel geld wilt verdienen met Bitcoin, dan is het van belang dat je juist hier goed op in speelt.

Wat van reacties zijn er dan?

In verloop van de afgelopen jaren zijn er een aantal menselijke reacties die erg opvallen bij de Bitcoin. Een van deze belangrijke reacties wordt ook wel FOMO genoemd. De betekenis hiervan is Fear Of Missing Out. Dit houdt in dat men bang is om iets mis te lopen. Zo is dit voorbeeld makkelijk uit te leggen met een simpel voorbeeld. Je bent op het werk en een een collega vertelt heel enthousiast dat hij met een aantal andere van je collega’s samen een stuk gaat varen. Op zichzelf vind je het varen niet geweldig, maar toch ben je bang dat je er en niet bij hoort en toch iets leuks gaat missen.

FOMO is ook wel te omschrijven als de angst om iets leuks te missen. Echter komt dit niet alleen terug bij groepsactiviteiten, maar ook bij de cryptomarkt. Fomo bij bitcoins zie je namelijk erg vaak terugkomen op het moment dat de koers stijgt. Doordat de koers ooit enorm snel is gestegen, zijn een aantal mensen bang dat ze de trend weer mis dreigen te lopen op het moment dat de Bitcoin begint te stijgen. Hierdoor koopt een groep massaal meer Bitcoins, waardoor de waarde van de Bitcoin niet logischerwijs sterk toeneemt. De waarde van de Bitcoin is hierdoor op een te hoog level en wanneer men ziet dat de waarde van de Bitcoin weer licht begint te dalen ontstaat er een angstgevoel en wordt de Bitcoin massaal verkocht. Hierdoor kan de waarde van de Bitcoin dalen tot een wellicht lager niveau dan ervoor.

FOMO biedt de kans om geld te verdienen met Bitcoins

geld verdienen bitcoinsNu je bekend bent met het begrip FOMO, begrijp je ook dat dit de mogelijkheid biedt om erg veel geld te verdienen. Wanneer je namelijk constant crypto koopt op het moment dat men massaal verkoopt en je ze verkoopt wanneer er een flinke stijging komt doordat niemand de trend wil missen, behaal je erg snel veel resultaat. Echter werkt het niet zo eenvoudig en spelen er meer aspecten een rol. Zo kan het ook zijn dat men massaal Bitcoins aanschaft omdat er een belangrijke update aan zit te komen. In dit geval kan de stijging zowel terecht zijn als onterecht. Echter speelt FOMO ook in deze situatie een belangrijke rol. Veel mensen zullen namelijk voor een belangrijke update Bitcoins kopen. Dit omdat ze denken dat wanneer de update is geweest, de prijs enorm zou kunnen stijgen. Echter zie je erg vaak dat de waarde van de Bitcoin juist erg stijgt voor de update en wanneer de update eenmaal is geweest er niet veel met de markt meer gebeurd. Sterker nog, wanneer de update toch niet zo interessant bleek te zijn, zijn er veel mensen die de Bitcoins weer verkopen. Wanneer je als Bitcoin houder dit gedrag weet te herkennen, is geld verdienen met Bitcoins zeker mogelijk. Echter zul je je hier wel goed in moeten verdiepen en is het af te raden om direct met al je vermogen in te stappen.

Op lange termijn of korte termijn rendement behalen

Wanneer je geld wilt verdienen met Bitcoins, is het van belang dat je vooraf bepaald of dat je op lange of op korte termijn rendement wilt behalen. Beide methodes vragen namelijk om een andere handelsstrategie. Zo kun je met Bitcoin de hele dag door trades maken, waardoor je aan het eind van de dag al rendement hebt behaald. Echter kiezen ook veel online geld verdieners ervoor om de Bitcoins een langere tijd vast te houden en te wachten op een mooie prijsstijging. Voordat je Bitcoins koopt, zul je dit voor jezelf moeten bepalen. Dit omdat het beiden aandacht vraagt en je het beste voor één vaste strategie kunt kiezen.

Kies een goed platform

Wanneer je hebt besloten dat je geld wilt verdienen door middel van handel in cryptocurrency, is het van belang dat je Bitcoins koop bij het juiste platform. Zo zijn er in de afgelopen jaren flink wat mensen geweest die geld zijn verloren door Bitcoins te kopen bij een onbetrouwbaar platform. Naast het platform waar je Bitcoins kunt kopen, zijn er ook een aantal platforms op de markt waar je kunt traden. Op deze platforms, kun je gedurende de hele dag je Bitcoins verhandelen. Wanneer je een maximaal rendement wilt behalen is het van belang dat je jouw bitcoins op het juiste platform hebt staan.

Geld verdienen met Bitcoins hoeft niet moeilijk te zijn!

Zoals in dit artikel is omschreven, is het zeker mogelijk om geld te verdienen met Bitcoins. Echter is het dus wel van belang dat je rekening houdt met een aantal belangrijke aspecten. Zo is het gedrag van andere bitcoin beheerders van groot belang. Daarnaast zul je jouw bitcoins moeten kopen bij een betrouwbaar platform. Dit zodat je de beste prijs krijgt, maar daarnaast ook zeker weet dat je geld niet in rook opgaat. Online geld verdienen met cryptocurrency is één van de beste manieren om snel rijk te worden.

Meer weten? Klik hier voor onze review over de Crypto Masterclass

crypto masterclass Crypto Masterclass – Gratis online Bitcoin Training
  • Na deze gratis training weet je precies hoe je de meest winstgevende cryptomunten vindt.
  • Je leert hoe je geld verdient door cryptocurrency’s op het juiste moment te kopen of te verkopen.
  • Je leert wat het grootste geheim is van de meest succesvolle crypto-beleggers.

Ga naar de gratis training

Plaats een reactie