Home » Crypto » Moosty’s NFT cursus review

Moosty’s NFT cursus review

Leestijd: 18 minuten

Je ziet het steeds vaker voorbij komen: NFT’s. Ook zijn er vele sites die je precies vertellen hoe je geld kunt verdienen met NFTs, waaronder Moosty’s NFT cursus. Het voordeel aan een cursus is dat je niet alleen de uitleg krijgt, die je als leek soms nog steeds niet begrijpt, maar dat je aan de hand van duidelijke filmpjes stap voor stap begrijpt hoe je kunt handelen in NFTs. Wil je de boot niet missen en ook meer te weten komen over NFTs dan is de cursus van Maarten Oostland zeker aan te raden.

Voordat je namelijk meteen je geld moet neerleggen krijg je eerst een gratis cursus. Een soort voorproefje. Op die manier word je al een beetje wegwijs gemaakt in de wereld van NFTs. Wanneer je besluit dat je dit interessant vindt dan is de cursus zeker aan te raden omdat Maarten Oostland veel kennis heeft op het gebied van NFTs en dat zie je terug in de video’s en kennis die hij deelt.

Is Moosty’s NFT cursus de tijd en het geld waard?

De reden dat je hier bent beland is omdat je geïnteresseerd bent in NFTs. Maar door de vele bomen zie je het bos niet meer. Er is veel aanbod als het gaat om cursussen en informatie over NFTs. De cursus van Maarten geeft je precies de handvatten die je nodig hebt, op een overzichtelijke manier.

Geen groot bedrijf met 100 man die je vertelt wat je moet doen, maar persoonlijke begeleiding door middel van video’s. Daarnaast is het geen geheim dat Maarten zelf al de nodige centen heeft binnengehaald met NFTs waar vele NFT-handelaren alleen informatie verstrekken zonder winst te maken. Als je het wil leren, dan kun je dat beter van de beste doen, toch? In dat opzicht is het zeker zijn tijd en geld waard.

Mocht je nou geen idee hebben wat NFTs zijn of hoe je hier je geld mee kunt verdienen maar dit wel interessant vinden, dan is de cursus ook zeker aan te raden. Voor zowel beginnende als ervaren handelaren zit er waardevolle informatie tussen.

Maar wie is Moosty?

maarten moosty oostlandMaarten Oostland, ook wel bekend als Moosty, is een echte ondernemer. Hij heeft zijn bijnaam te danken aan zijn voormalige collega’s van Google die hem zo noemde. Hij heeft meerdere ondernemingen opgezet waarvan sommige zeer succesvol zijn en andere iets minder. Zo kun je hem kennen van Crypotocommunity en sinds 2021 ook van de bekende NFT-cursussen.

De reden dat deze cursus zo’n succes is komt doordat je persoonlijke 1 op 1 begeleiding krijgt van Moosty zelf. Heb je vragen of kom je er even niet uit? Dan kan hij meteen bijspringen. Heb je geen idee waar je moet beginnen of hoe je winst kunt maken op NFTs? Ook dan kun je bij Moosty terecht. Hierdoor is het een waardevolle cursus en is het zeker aan te raden, mocht je willen onderhandelen in NFTs, om een cursus van Maarten Oostland te volgen.

Daarnaast merk je dat Maarten Oostland graag ondernemers helpt en wilt inspireren. Dit zie je ook zeker terug in de cursus. Maarten Oostland weet hoe online business werkt en heeft ook de handvatten om dit op een prettige manier over te brengen op geïnteresseerden.

Hij kent de uitdagingen, de problemen en de valkuilen en leert jou deze graag zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken die hij al eerder heeft gemaakt. Zijn missie is echt om samen succesvoller te worden. Hij levert je ook alle tools en informatie die jij nodig hebt om succesvol te zijn binnen de snelle en veranderlijke wereld van NFTs.

Over Moosty’s NFT cursus

Voordat je je aanmeldt voor de cursus wil je natuurlijk wel weten waar je aan begint. Gelukkig krijg je, door middel van de filmpjes, al een goed beeld van wat je kunt verwachten. Daarom is het ook aan te raden om eerst de gratis cursus te volgen. Hierin wordt duidelijk hoe je geld kunt verdienen met NFTs en hoe de rest van de cursus en begeleiding te werk gaan. Ook krijg je een duidelijke uitleg wat NFTs nou eigenlijk zijn en wat je hiermee kunt doen. Zeker aan te raden dus.

Ga naar de gratis cursus

Mocht je hierna kiezen voor de betaalde cursus dan mag je het volgende verwachten:
De cursus bestaat uit 10 verschillende hoofdstukken en uit 35 lessen waarin duidelijk wordt verteld hoe je een goed onderzoek kunt doen. Onderzoek is belangrijk als het op NFTs aankomt.

Toegang tot Discord

Daarnaast krijg je toegang tot het platform Discord waar je samen met andere beginnende of gevorderden NFT-cursisten en handelaren, en natuurlijk Maarten, kunt sparren en je vragen kunt stellen. Hier worden teven alle aangekochte en verkochte NFTs gedeeld zodat je een goed beeld krijgt hoe alles in zijn werk gaat en hoeveel je er ongeveer mee kunt verdienen.De video’s van Maarten zijn duidelijk, overzichtelijk en hij weet precies waar hij over praat.

Daarnaast kun je dus, mocht je nog vragen of onduidelijkheden hebben, contact opnemen met Maarten via Discord. De cursus wordt voor een hele scherpe prijs aangeboden en alle informatie die je wordt gegeven is ook echt waardevol. Je kunt veel lezen over NFTs op het internet maar met deze cursus weet je ook precies hoe je kunt beginnen en krijg je begeleiding waardoor je ook weet of je goed op weg bent.

Je krijgt informatie over het handelen in NFTs maar ook in het maken en verkopen van NFTs. Ook kun je het geld dat je in de cursus hebt gestoken ook makkelijk weer terugverdienen met NFTs. Je merkt dat Maarten precies weet waar hij het over heeft en je kunt daardoor ook leren van zijn kennis en zijn fouten die hij eerder heeft gemaakt, zodat jij deze niet meer hoeft te maken. Doordat hij al ervaring heeft opgedaan met Crypocommunity en nu met NFTs mag je vertrouwen op de informatie en kennis van Maarten Oostland.

Voor de beginners. Wat is NFT?

NFTEen NFT is een Non Fungibel Token maar misschien zegt dit je niet zoveel. Simpel uitgelegd is een NFT een soort eigendomspapiertje op het internet. Dit papiertje wordt in een digitaal grootboek bewaard zodat voor iedereen duidelijk is wie de eigenaar is. Dit eigendomspapiertje kan worden gehangen aan onder andere digitale kunst, muziek, video’s of tweets.

Ben jij dus een ontwerper en wil jij jouw kunst door middel van NFTs aan de man brengen met winst? Dan kan dat! Door Maartens duidelijke uitleg weet jij stap voor stap hoe je dit kunt doen. Want er komt nou eenmaal veel bij kijken. Wanneer jij een NFT hebt gemaakt dan ben jij de originele eigenaar van deze NFT.

De NFT kun je vervolgens verkopen, maar jij blijft nog steeds de officiële eigenaar. Dit is allemaal terug te zien op de blockchain. Je kunt NFTs kopen en na een tijdje (of vrijwel meteen) weer verkopen voor winst. Je kunt hierbij ook een inschatting maken van wat er over een tijdje hip is. Door hierop in te spelen kun je dus winst maken op jouw NFTs.

Mocht je nou geen idee hebben hoe dit in zijn werk gaat of waar je op moet letten? Dan is de cursus zeker aan te raden. Maarten legt je namelijk precies en duidelijk uit waar je op moet letten, hoe je onderzoek doet voordat je een NFT koopt, en hoe je hier een succesvolle verkoop met winst van kunt maken.

Is Moosty’s NFT cursus alleen voor beginners?

Nee, de cursus bevat vele waardevolle informatie waar zelfs de gevorderde NFT-handelaar nog iets van kan leren. NFTs zijn nog relatief nieuw en er valt dus nog veel over te leren. Ook zijn er binnen de NFT wereld nog genoeg kinderziektes die verholpen dienen te worden.

Omdat NFTs nog relatief nieuw zijn is dit wel een mooi moment om aan boord te stappen en mee te doen met het handelen in NFTs. Iedereen kan zich dus aanmelden voor de cursus en meeliften op de informatie die Maarten Oostland verstrekt om jou om te toveren in een ware NFT-handelaar.

Het is vooraf wel goed om te weten dat je wat geld achter de hand moet hebben voordat je begint met het handelen in NFTs. Het is als een soort beleggen. Je dient dus wel geld te gebruiken dat je eventueel kunt missen omdat het een gok is of je daadwerkelijk winst gaat maken op jouw NFTs.

Door de informatie die Maarten Oostland verstrekt heb je wel beter inzicht in hoe je de kans kunt vergroten om ook echt winst te maken en voorkom je dat je fouten maakt die hij al eerder heeft gemaakt. Wanneer je het goed doet, en een klein beetje geluk hebt, kun je zo duizenden euro’s winst maken op een NFT. Met dat bedrag in het verschiet heb je het bedrag voor de cursus en zo weer uitgehaald.

cursusomgeving
De cursus omgeving

De Moosty methode

Waarom zou je kiezen voor de NFT cursus van Maarten Oostland in vergelijking met andere cursussen of informatie op het internet? Vanwege de Moosty methode. Dit is letterlijk de strategie en de succesverhalen van Maarten Oostland himself.

Zoals vele weten is Maarten Oostland geen onbekende wanneer het op NFTs aankomt en heeft hij ook al flink winst gemaakt met het handelen in NFTs. Hierdoor weet hij dus waar hij over praat, wat de valkuilen zijn en hoe je de kans op winst kunt vergroten. Door deze strategie en methode toe te passen heb je dus grote kans om succesvol te zijn in de wereld van NFTs.

De Moosty bestaat uit 10 punten die jij straks kunt toepassen bij het handelen in NFTs. Het fijne aan deze methode is dat je van het begin tot het eind wordt meegenomen in het precies, waar bij andere cursussen vaak de basis mist. In deze cursus wordt geen enkele stap overgeslagen waardoor alles overzichtelijk is en duidelijk wordt.

Wat zo fijn is aan deze methode en cursus is dat je Maarten Oostland zelf ziet in de video’s maar ook dat je met hem mee kunt kijken doordat hij zijn scherm regelmatig deelt. Hierdoor krijg je beeld bij de informatie waardoor het veel duidelijker wordt. Daarnaast zijn de lessen ook leuk om te volgen en is het geen saaie bittere pil zoals vele andere cursussen. Daarom is de Moosty NFT cursus zeker een dikke aanrader!

De lesstof

We hebben het al even gehad over de 10 methodes en we zullen nu wat dieper ingaan op de lesstof zodat je direct een overzicht hebt waar je aan gaat beginnen. Zo komen de volgende punten aan bod:

De basiskennis

Hierin wordt op een zeer duidelijke manier besproken wat NFTs zijn, worden voorbeelden gegeven van succesvolle NFTs, krijg je uitleg over hoe en waar je NFTs koopt, hoe je een account aanmaakt om aan de slag te gaan met NFTs en alles wat je moet weten over NFTs om succesvol te beginnen.

Voorbereiding

Tijdens het hoofdstuk voorbereiding wordt uitbundig het proces uitlegt van NFTs kopen en verkopen, MetaMask wallet aanmaken, installeren en koppelen en hoe je geld stuurt naar MetaMask. Als dit je nu nog totaal niet bekend voorkomt dan geeft dat niks. De uitleg van Moosty is erg prettig en duidelijk. Aan het einde van de cursus weet je precies wat al deze termen betekenen.

Onderzoek

Je krijgt een duidelijke checklist mee die je kunt gebruiken voor het onderzoek alvorens je begint met NFTs, je krijgt informatie over waar je op moet letten bij het handelen in NFTs, je krijgt de juiste tools mee die jou op weg helpen en er wordt uitleg gegeven over hoe en waar je onontdekte NFTs kunt vinden.

Onderzoek is ontzettend belangrijk als het op NFTs aankomt. Je kunt niet zomaar iets kopen omdat jij het een leuk plaatje vindt maar moet onderzoek doen om te kijken of je hier winst op kunt maken. Maarten Oostland geef je een duidelijke checklist mee die jij te allen tijde bij de hand kunt houden als je onderzoek gaat doen naar NFTs.

Kopen

Tijdens dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe en waar je NFTs koopt, welke tools je nodig hebt om NFTs te kopen, je krijgt uitleg over gas fees en er wordt uitgelegd hoe de NFT zichtbaar wordt na reveal. Na dit hoofdstuk is het helemaal duidelijk hoe je NFTs kunt kopen en waar je op moet letten. Hierbij is het handig om te bedenken waarom je de NFT wilt kopen en hoe je dit het beste aanpakt. Ook hier geeft Maarten Oostland je duidelijke informatie over zodat jij helemaal achter de keuze van jouw aankoop staat.

Verkopen

Natuurlijk moeten de NFTs ook weer worden verkocht want je wilt immers winst maken op jouw NFTs. In dit hoofdstuk leer je hoe je dit het beste kunt aanpakken en krijg je informatie over wanneer je het beste de NFTs kunt verkopen en waar je rekening mee moet houden voor een goede winst. Ook krijg je informatie over waar je de NFTs kunt verkopen en wie de potentiële kopers zijn.

NFTs maken

Als je zelf aan de slag wilt met het maken van NFTs dan kun je in dit hoofdstuk alle informatie krijgen omtrent het zelf maken van NFTs. De maker van een NFT krijgt doorgaans het meeste geld dus daarom is het ook interessant om zelf NFTs te maken en te verkopen. Ben je een kunstenaar of vormgever? Dan kun je dus zelf jouw NFTs maken. Maarten Oostland vertelt je duidelijk hoe je dit kunt aanpakken.

Moosty methode

En als laatste en misschien wel het meest waarde volle hoofdstuk is de Moosty Methode waarin Maarten Oostland zijn methodes uitlegt die zorgen dat jouw NFT avontuur een succes gaat worden.

NFT digitale kunst

Ga naar de actie pagina en begin ook met NFT flippen

Korte lijntjes

Kennis kan soms verwateren. En het kan ook zijn dat je na het volgen van de cursus even niet meer weet hoe nu verder. Gelukkig kun je in dat geval altijd terugvallen op de Discord groep van Maarten Oostland. Hier heb je korte lijnen met andere cursisten en handelaren en natuurlijk met Maarten Oostland zelf.

Heb je vragen, ben je ergens onzeker over of kom je er niet uit? Dan kun je altijd terugvallen op de Discord groep met gelijkgestemden. Hierdoor val je dus niet in een diep, zwart gat na de cursus maar heb je altijd nog houvast van mensen die er verstand van hebben of die in hetzelfde schuitje zitten. Dat is zeker een goede toevoeging aan de cursus van Maarten Oostland. Je krijgt hierdoor ook het gevoel dat je het samen doet en hierdoor kun je ook samen de winst vieren!

Inhoud van Moosty’s NFT cursus

Voordat je gaat beginnen aan de cursus wil je wellicht weten wat je allemaal te weten komt en wat je kunt leren van Maarten Oostland. Allereerst is de cursus erg overzichtelijk en bevat het veel waardevolle informatie waar je ook echt wat aan hebt. Na het volgen van de cursus kun je vrijwel meteen aan de slag met het handelen in NFTs.

Je leert hier hoe je NFTs kunt kopen en verkopen aan de hand van duidelijke video’s waarbij overbodige informatie achterwege wordt gelaten. De informatie die je krijgt heb je echt nodig om direct aan de slag te gaan. Je leert ook hoe je NFTs kunt vinden die nog niet zijn ontdekt. Daar kan namelijk het grote geld in zitten. En niet onbelangrijk; je leert de waarde te schatten van NFTs.

Dit is nodig om in te schatten of je winst kunt maken op deze NFTs en voor hoeveel jij ze zou moeten kopen en daarna verkopen. Na het volgen van de cursus krijg je nog steeds veel nieuwe informatie en content, dit zit in de prijs van de cursus inbegrepen. Zo blijf je dus te allen tijde op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen in de wereld van NFTs. Deze investering gaat dus lang mee en is hierdoor erg waardevol.

Daarnaast is dit ook de meest betaalbare NFT-cursus die ook echt informatie verschaft waar je mee uit de voeten kan. Daarom zeker een aanrader als je serieus bent over het handelen en creëren van NFTs. Met de cursus van Maarten Oostland kun je er vrijwel zeker van zijn dat dit een succes gaat worden.

Is er al resultaat geboekt met Moosty’s NFT cursus?

Zeker! Leuk, zo’n cursus waar je precies leer hoe je kunt handelen in NFTs maar je wilt natuurlijk ook weten of je er echt geld mee kunt verdienen. Doordat je na de cursus wordt toevoegt aan de Discord groep blijf je in contact met deelnemers van de NFT cursus. Het leuke hiervan is dat je elkaar op de hoogte kunt houden van de winst die je hebt geboekt bij het handelen in NFTs.

Hierdoor zie je dus meteen wat er allemaal mogelijk is op financieel gebied. Het is natuurlijk nooit gegarandeerd dat je altijd winst zult maken wanneer je handelt in NFTs maar je ziet ook dat je hier zeker groot geld mee kunt verdienen. Doordat je nauw in contact blijft met de cursisten en met Maarten heb je grote kans dat je hierdoor gemotiveerd blijft, en op de hoogte blijft van alle nieuwtjes en de mogelijke onontdekte pareltjes in de NFT wereld.

Daarnaast is het natuurlijk ook leuk dat jij jouw winst kunt delen in de groep. Dit is, wat mij betreft, echt een goede toevoeging aan de cursus en hierdoor heb je meteen zin om aan de slag te gaan.

ervaring

ervaring

Waarom kiezen voor Moosty’s NFT cursus?

Zoals je misschien al hebt gezien zijn er talloze NFT cursussen te vinden met allemaal goede reviews en veel informatie. De cursus van Maarten Oostland zou ik aanraden om Maarten weet waar hij over praat zonder dat er te veel nonsens bij komt kijken. Hij praat duidelijk en houd alles overzichtelijk.

Ook praat hij niet te veel over zichzelf maar houdt hij het echt op de praktisch en geeft je waardevolle informatie waar je echt wat aan hebt. Daarnaast heb je, in tegenstelling tot andere cursussen, nog de Moosty community, ofwel de Discord groep waar je op terug kunt vallen. Op die manier kom je ook in contact met andere mensen die interesse hebben in NFTs.

De cursus van Maarten Oostland voelt als een vriend die je precies uitlegt wat je moet doen waar andere cursussen vooral business minded zijn en soms overweldigend. Ook ligt de prijs van Moosty’s NFT cursus vele malen lager dan andere NFT cursussen terwijl je bij Moosty’s NFT cursus een grote kans van slagen hebt.

Je bent minder tijd kwijt aan onnodige poespas verhalen. Dit betekent echter niet dat de cursus droog en saai is. Maarten Oostland houdt wel van een geintje tussendoor zonder dat dit ten kosten gaat van de informatie van de cursus. Daarom zou ik de cursus van Moosty’s NFT zeker aanraden.

moosty NFT cursus review
Ervaringen op Trustpilot

Voordelen van Moosty’s NFT cursus

Een groot voordeel van Moosty’s NFT cursus is dat je na het volgen van de cursus vrijwel meteen aan de slag kunt gaan met het handelen in NFTs. De informatie is zo duidelijk dat je vol zelfvertrouwen zelf aan de slag kunt gaan.

Een ander voordeel waar we het al even over hebben gehad is natuurlijk de Discord groep waar je aan deel kunt nemen. Op die manier blijf je ook in contact om zo samen informatie te wisselen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen in de NFT wereld.

Ook krijg je op een leuke, prettige en duidelijke manier alle uitleg en informatie die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met het handelen in NFTs. Van de aankoop tot de verkoop en van het maken van NFTs tot het onderzoek doen. Alles wordt besproken tijdens de cursus.

Meer voordelen

Een ander voordeel zijn de kosten van de cursus. Deze liggen relatief laag ten aanzien van zijn mede NFT cursus aanbieders. Dit gaat echter niet ten koste van de informatie die je krijgt. Maarten Oostland heeft de nodige ervaring opgedaan in de wereld van NFTs en weet dan ook precies waar hij over praat. Dit zul je zeker terug zien in de cursus.

Maarten Oostland creëert ook geen vals beeld of verteld dat jij miljoenen gaat verdienen met NFT waar andere aanbieders van cursussen dit wel doen. Hij verkoopt geen loze informatie of leugens maar duidelijke taal en handvatten om zelf aan de slag te gaan. Hij geeft zijn waardevolle methodes die jou op weg helpen maar kauw je niks voor en belooft je ook geen succes. Het handelen in NFT is als beleggen of gokken. Je weet nooit wat er gaat gebeuren en je kunt ook je geld verliezen.

Dit is belangrijk om te weten alvorens je aan de slag gaat met NFTs. Doordat Maarten Oostland je een duidelijke uitleg geeft over het onderzoek dat je doet voordat je NFTs koopt is de kans wel aanzienlijk kleiner dat je een miskoop doet als het op NFTs aankomt. Daarom is deze cursus aan te raden als je aan de slag wilt gaan met NFTs en niet zomaar iets koopt omdat het een hype is.

Zitten er nadelen aan de Moosty’s NFT cursus?

Doordat NFTs nog relatief nieuw zijn wordt de informatie regelmatig bijgewerkt waardoor je je als cursist regelmatig opnieuw moet inlezen. Dit is niet per se een nadeel want het is altijd goed om je in te blijven lezen als het om NFTs gaat. Daarnaast is de cursus niet gratis maar betaal je 247 euro.

Ook dit is niet per se een nadeel omdat je na de cursus alle informatie tot je beschikking hebt om zelf aan de slag te gaan met NFTs. Als je hierin geluk hebt dan heb je het geld van de cursus snel weer terugverdiend. Daarnaast krijg je waardevolle informatie in de cursus die zijn geld zeker dubbel en dwars waard is. Al met al is het een prettige, duidelijke cursus met rustige, vriendelijke en heldere uitleg door Maarten Oostland.

Moosty NFT cursus

Leer van de beste

We leren allemaal van onze fouten, maar hoe fijn is het als je kunt leren van iemand die deze fouten al voor jou heeft gemaakt? Hierdoor hoef je zelf niet meer op je plaat te gaan. Maarten Oostland heeft een reputatie opgebouwd en je merkt vrijwel direct dat hij precies weet waar hij over praat.

Deze passie spat door het scherm heen en maakt jou meteen enthousiast om zelf aan de slag te gaan met NFTs. Maar het meest waardevolle is dat hij je verteld wat interessante projecten zijn en waar je jouw tijd en geld moet investeren om succesvol te zijn. Met een beetje geluk kun jij aan het einde van de cursus jouw NFTs flippen voor het dubbele van de aankoopprijs, of misschien nog wel veel meer!

De risico’s van NFTs

Het is belangrijk dat je in je achterhoofd houdt dat het niet is gegarandeerd dat je geld gaat verdienen. Daarom moet je geen NFTs kopen met geld dat je nodig hebt. Zorg dus dat je een buffer hebt die je kunt gebruiken voor het handelen in NFTs. De cursus is dus geen garantie tot succes. Het geeft je wel de handvatten die je nodig hebt om aan de slag te gaan met NFTs.

Ook heb je een grotere kans van slagen na het volgen van de cursus maar het blijft een risico. Daarom is het dus jouw eigen verantwoordelijkheid om hier verstandig mee om te gaan. Er kunnen ontzettend grote bedragen worden verdiend met NFTs maar het is dus ook goed mogelijk dat je helemaal geen geld verdiend.

Heb je bijvoorbeeld een NFT gekocht voor een te hoog bedrag en krijg je hem niet verkocht? Dan heb je dus jouw geld weggegooid. Maar zoals eerder besproken kan het ook precies omgedraaid zijn en kun je duizenden euro’s binnenslepen met NFTs. Maarten Oostland geeft jouw alle tools en handvatten om zelfstandig aan de slag te gaan.

Na de cursus weet jij alles over NFTs, hoe je deze maakt, vind, koopt en verkoopt. Om die reden is de cursus van Maarten Oostland zeker zijn geld en tijd waard. Na de cursus blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kun je in contact blijven met Maarten Oostland en de andere cursisten. Hierdoor is het een waardevolle en interessante cursus voor beginnende NFT handelaren.

Ga naar de actie pagina en begin ook met NFT flippen

Of Download de Gratis NFT Cursus van Moosty

Veelgestelde vragen

Is dit een abonnement?

Nee, Moosty’s NFT cursus is een eenmalige aankoop, het is geen abonnement, je zit dus nergens aan vast.

Zijn er nog meer kosten?

Nee, niet voor de cursus maar je hebt wel geld nodig om NFT te kunnen kopen. In de cursus vind je tips over hoe je NFT goedkoop kunt kopen.

Moosty's NFT cursus review

€ 247,-
9.7

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

10.0/10

Support

9.5/10

Voordelen

  • Zeer uitgebreide en complete cursus
  • Zeer geschikt voor beginners
  • Levenslange toegang en updates
  • Toegang tot de Moosty community

Nadelen

  • Nog niet zo druk in de community

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie