Home » Crypto » Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto?

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto?

Leestijd: 14 minuten

Geld verdienen dat willen we toch allemaal? In de huidige tijd waar niets te gek is en met de opkomst van onder meer crypto is het ook voor jou mogelijk om geld te verdienen. Wanneer je je wel eens hebt verdiept in de mogelijkheden die betrekking hebben op geld verdienen met crypto, dan is de kans vrij groot dat je de beide heren Patrick Suiker en Derek Westra wel eens ben tegengekomen.

Deze beide heren zijn namelijk expert op het gebied van alles wat te maken heeft met crypto. Niet alleen hebben ze het inmiddels ontzettende bekende platform AllesOverCrypto opgericht, maar hebben we ook een te gekke cursus die je leert om ook succesvol te worden. Kortom, drukke baasjes dus! Omdat er regelmatig de vraag voorbij komt of ze betrouwbaar zijn, is het goed om het gezicht en vooral het hele verhaal achter deze beide heren eens wat verder uit te lichten.

Wie zijn de twee gezichten achter AllesOverCrypto?

Het bedrijf AllesOverCrypto is de laatste jaren steeds populairder geworden en niet voor niets. Mensen die zich aansloten en nu nog steeds aansluiten bij het platform die deze beide heren hebben ontwikkeld, verdienen inmiddels een flink belegde boterham.

Het mooie aan dit platform, is dat je exact leert hoe je succesvol kunt worden. Hierbij maakt het dus absoluut niet uit of je aan de slag gaat met 10, 100 of zelfs 1000 euro! Kortom, zeker het proberen waard als je het ons vraagt. Om je een idee te geven wie beide heren zijn, hierbij een korte introductie van wie ze zijn en wat ze exact doen.

Wie is Patrick Suiker?

Patrick Suiker
Patrick Suiker

Allereerst is het goed te weten wie nu de oprichter is van het inmiddels ontzettende populaire platform ‘AllesOverCrypto’. Patrick startte zo omstreeks 2004 met z’n opleiding op het VWO. Enkele jaren laten, zo omstreeks 2010 haalde hij dan ook uiteindelijk z’n diploma en nam het besluit te vertrekken naar het hoge noord, naar Groningen. In Groningen volgde Patrick Suiker de opleiding BA (Business Administration), waar hij vervolgens al relatief snel z’n P (propedeuse) behaalde.

Vanaf dat moment vertrok hij naar het westen van het land, naar onze hoofdstad Amsterdam. In Amsterdam besloot Patrick Suiker vervolgens de stap te maken naar het ondernemerschap en volgde hij een master in Entrepreneurship. Dit was ook direct het moment dat hij zichzelf realiseert; ‘Hé, dat ondernemen zit in m’n bloed!’

Gedurende de gehele studieperiode was Patrick druk bezig met werken. Zo heeft hij veel verschillende baantjes gehad. Zo stond voor een langere periode achter de bar, maar ook als sales broker, verkoper en handelaar wist hij de nodige euro’s bij elkaar te sprokkelen.

Crypto

Vanaf 2013 veranderde zijn leven voorgoed. In 2013 was de eerste keer dat hij namelijk in aanraking kwam met wat zijn leven voor altijd veranderde en dat was crypto. Op een ietwat gelukkige manier kwam hij voor het eerst in aanraking met de inmiddels al een flink aantal jaar oude ‘altcoin’ Litecoin.

Op dat moment had Patrick Suiker al direct het gevoel, dit kan wel eens de toekomst zijn. Hij besloot daarop ook om alles op deze nieuwe wereld die cryptocurrency heet te zetten.

De jaren die daarop volgde, bleef hij zich verder ontwikkelen tot op het moment besloot om zijn kennis vanaf 2017 in samenwerking met Derek Westra te delen door het dan net opgerichte platform AllesOverCrypto.

Deze kennis deelde hij door dit platform met iedereen die zich bij hem aansloot. Inmiddels is het een volledige community geworden, waar dagelijks meerdere kansen voorbij komen die ook je leven voorgoed kunnen veranderen.

Hoe betrouwbaar is Patrick Suiker?

Het verhaal van Patrick Suiker klinkt voor velen als een jongensdroom en daarom misschien zelfs wel te mooi om waar te zijn. Toch is dit laatste absoluut niet het geval. Patrick Suiker is namelijk volledig betrouwbaar en ‘down-to-earth’. Hij is ontzettend toegankelijk en beantwoord veel vragen die worden gesteld door het platform AllesOverCrypto nog altijd persoonlijk.

Wie is Derek Westra?

Derek Westra
Derek Westra

Samen met Patrick Suiker richtte Derek Westra het platform AllesOverCrypto op. Inmiddels weet je exact wie Patrick is en is het dus tijd om ook z’n compagnon voor te stellen. De verdeling tussen beide heren in vrij simpel. Patrick neemt in principe alles op zich wat te maken heeft met de uitingen en communicatie met de mensen. Derek daarentegen is wat meer op de achtergrond actief.

Derek Westra is verantwoordelijk voor het grootste deel van de informatie die te vinden in uit onder andere de Crypto Masterclass. Door zijn jarenlange ervaring in zowel de techniek achter de crypto net als het maken van zowel fundamentele en technische analyses, maakt het dat deze beide heren een perfect duo zijn om de juiste informatie op de goede manier te kunnen overbrengen op de mensen.

Niet alleen Patrick heeft de nodige studie afgerond. Ook Derek heeft in de voorbije jaren alles behalve stil gezeten. In 2009 volgde hij een studie economie op de Universiteit van Amsterdam. Enkele jaren later in het jaar 2014 rondde Derek Westra zijn studie volledig af. Daarna startte Derek direct met de master ‘Gedragseconoom’.

Door zijn ongekende drang naar succes, wist hij dusdanige prestatie op school te behalen dat hij zelfs mee mocht doen in 2017 aan een te gek project genaamd ‘Growth Hacking’. Deze term wordt ook wel gebruik voor personen die bedrijven helpen om nog sneller te kunnen groeien. Je kunt je dus wel voorstellen wat voor meesterbrein Derek Westra toen al was en nu nog steeds is.

AllesOverCrypto

In de jaren voorafgaand aan het jaar dat alles veranderde en dat was in 2017 heeft hij het nodige voor zowel mens, dier en milieu gedaan. Zo startte hij zelfs een stichting waarmee hij Afrikaanse dieren die met uitsterven werden bedreigd te helpen. Zijn doel in het leven is om anderen te helpen. En dat is nu juist wat hij ook graag doet met AllesOverCrypto.

In 2017 besloot hij om al zijn kennis en ervaringen te bundelen en samen met Patrick Suiker AllesOverCrypto op te richten. Op deze manier willen beide heren hun kennis die ze in de afgelopen jaren hebben opgedaan graag delen met de rest van de wereld.

Is Derek Westra Betrouwbaar?

In tegenstelling tot alles wat je kunt vinden over Patrick Suiker, is de informatie die je vindt over Derek Westra vrij beperkt. Toch zijn er ook veel zaken te vinden waarin er vol lof wordt gesproken over Derek.

Derek is namelijk een bijzonder aimabele kerel, die net als Patrick erg toegankelijk is. Er is dus geen enkele reden om ook maar één van deze beide heren te wantrouwen. Logisch gezien het feit beide heren een enorm bedrijf met AllesOverCrypto hebben opgebouwd. Dat lukt je natuurlijk niet wanneer je je afspraken niet nakomt.

Robin Westra

Robin Westra
Robin Westra

Wie is Robin Westra? Hij is de broer van Derek Westra en ook medeoprichter van AllesOverCrypto. Er is over Robin niet zoveel bekend, dat komt omdat hij meer op de achtergrond werkt. Hij is bijvoorbeeld niet in de video’s te zien.

Robin houdt zich bezig met de techniek achter de website en het online platform. Maar omdat hij niet zichtbaar wil dat niet zeggen dat zijn rol niet belangrijk is. Dankzij het werk wat Robin Westra doet draaien de website en het platform op een prettige maar vooral ook veilige manier.

Wie of wat is AllesOverCrypto?

Je weet inmiddels die de beide heren zijn achter het platform AllesOverCrypto. Je weet dat ze betrouwbaar zijn, dus is het nu tijd te bespreken wat ze allemaal kunnen en voor jou kunnen betekenen. Zoals gezegd werd het bedrijf in 2017 opgericht. In eerste instantie bestond het platform alleen uit de Crypto Masterclass.

Hoewel deze cursus zo goed als alles omvat wat je moet weten om succesvol te kunnen handelen in crypto, besloten ze dat er nog veel meer informatie en kennis te delen was. Niet voor niets vind je daarom ontzettend veel informatie die normaal gesproken vaak achter gesloten deuren blijft.

Wat kun je allemaal vinden bij AllesOverCrypto?

AllesOverCrypto is een platform waarop je letterlijk alles rondom crypto te weten kunt komen. Door de kennis en ervaring die Patrick Suiker en Derek Westra hebben opgedaan te delen, is het platform de laatste jaren gigantisch gegroeid.

Om je een idee te geven wat ze AllesOverCrypto je allemaal te bieden heeft, hebben we een overzicht gemaakt van de populairste dienst van het platform. Dus wil je aan de slag met Crypto, maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen, dan is AllesOverCrypto een absolute aanrader!

Gratis training Alles over crypto

Gratis training (online)

Uiteraard snappen we heel goed dat vooral wanneer je net begint, je misschien nog niet direct geld wilt investeren in allerlei cursussen. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet! Het investeren van tijd is namelijk ook een ontzettende kostbare investering, want onze tijd is één van de belangrijkste bezittingen die we hebben. De tijd kunnen we namelijk nooit meer terugdraaien, dus de juiste keuzes maken is essentieel.

Wanneer je net begint, is het aan te raden om te beginnen met deze gratis online training. Tijdens deze training leer je in ongeveer 90 minuten alles wat je moet weten om je kunnen beginnen met het handelen in crypto. Hierbij moet je denken aan het aanmaken van een account bij een ‘broker’ of ‘exchange’, maar ook hoe je je eerst aankopen kunt doen.

Daarnaast wordt er ook uitgelegd welke verschillende strategieën er zijn en wordt er dieper ingegaan om wat de hele techniek achter de bitcoin en overige cryptomunten nu eigenlijk inhoudt. Kortom, een absolute aanrader voor wanneer je net begint. Zo leg je binnen 90 minuten volledig gratis een solide basis voor een toekomstig succes!

Tijdens deze gratis training delen Patrick Suiker en Derek Westra één groot geheim met je. Er is namelijk één gigantische potentiële munt, waarvan beide heren de verwachting hebben dat deze op termijn enorm zal gaan stijgen. Het grote voordeel is dus dat wanneer je deze munt aanschaft en de stijging zoals Patrick en Derek voor ogen hebben ook daadwerkelijk gebeurt, je direct een prachtig rendement hebt, waarmee je direct enkele stappen kunt overslaan.

Gratis e-books

gratis crypto trainingNaast deze gratis training ontvang je niet alleen gedurende een periode van 90 minuten alles wat je moet weten voor een goede basis, maar daarnaast ook nog eens gratis e-books. Deze e-books leren je nog meer dan dat je tijdens deze 90 minuten durende gratis training al te horen krijgt. Deze e-books bestaan uit:

  • De Crypto Mastergids – voor bij de Online Training
  • 10 interessante redenen om te leren over crypto
  • De 7 beste manieren om online geld te verdienen

Als we kijken naar waar deze training eerder voor is opgezet, is dit inmiddels allang niet meer het geval. Waar je normaliter alleen de basis beginselen van crypto had moeten leren, is deze gratis training uitgegroeid tot een volledige overdracht als het gaat om kennis. Het is dus zeker de moeite waard om deze gratis training te volgen. Doordat het alleen een investering kost qua tijd en dat is iets wat iedereen vrij kan maken, is het ontzettend laagdrempelig.

Uiteraard zijn er ook mensen die liever een film of serie kijken in plaats van het volgen van een gratis training. Dat kan natuurlijk ook! Alleen is de kans vrij groot dat je over enkele weken of maanden jezelf een keer achter de oren krabt en je inleg of een deel hiervan kwijt bent geraakt. De wereld van crypto is speeltuin, zorg er daarom dus ook voor dat je eerst investeert in kennis, alvorens je investeert in munten.

Tip: Meld je aan voor de gratis training

Beste crypto cursus: Money Mastery

AllesOverCrypto heeft naast de gratis training natuurlijk nog veel meer te bieden op het gebied van crypto. De gratis training is daarom dus ook de perfecte manier om kennis te maken met zowel beide heren, als ook de manier waarop AllesOverCrypto werkt. Spreekt je deze manier aan en wil je serieuze rendementen maken met het investeren in crypto, dan is de volgende stap het volgen van deze cursus.

De cursus Money Mastery is namelijk opgebouwd door alle kennis en ervaringen die de beide heren van AllesOverCrypto hebben opgedaan. Door praktijkvoorbeelden samen te bespreken, wordt het ineens erg tastbaar.

Het grote voordeel aan deze cursus, is dat hij bij uitstek geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Doordat de beide heren beginnen vanuit de basis en vervolgens stap voor stap dieper ingaan op de materie, is het ook voor een beginner prima te volgen. Wil je nu als gevorderde deze cursus volgen, dan kun je de eerste paar lessen prima overslaan.

Het AllesOverCrypto forum

Niets is er natuurlijk sterker dan een enorme community. Dit is nu juist wat AllesOverCrypto zo bijzonder maakt. Wanneer je je hebt aangemeld voor één van deze cursussen, krijg je direct toegang tot allerlei extra bonussen, waaronder dus ook toegang tot het forum AllesOverCrypto. Hier zijn veel mensen actief, waarmee je op ieder moment van de dag over van alles en nog wat kunt sparren. Dus heb je een vraag over een bepaalde munt, dan kun je deze hier prima kwijt.

Het grote voordeel aan dit forum, is dat je niet alleen jezelf helpt, maar ook veel andere mensen. Dit is één van de redenen waarom de community rondom AllesOverCrypto zo gigantisch is gegroeid. Er is namelijk geen enkel onderwerp rondom crypto wat onbesproken blijft. Dus heb je een vraag over een bepaalde munt of strategie, stel hem dan gerust, want de kans dat je vanuit meerdere invalshoeken een passend antwoord krijgt, is groot.

Als je Money Mastery koopt krijg je ook toegang tot dit actieve en uitgebreide forum.

Crypto Signals en Crypto Mastery

Crypto masteryAan de cursus Money Mastery, hebben Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto ook Crypto Signals en Crypto Mastery toegevoegd. Dit is gedaan naar aanleiding van de vele vragen die kwamen over het juiste moment rondom het kopen en verkopen van een bepaalde munt.

Door het volgen van deze signalen hebben de beide heren ervoor gezorgd dat je nooit meer een kans misloopt. Je weet namelijk exact wanneer je een bepaalde munt moet kopen en ook weer moet verkopen.

Uiteraard zijn deze signalen niet zomaar uit de lucht gegrepen, maar worden ze door experts met de community gedeeld. Op deze manier ben je er dus van verzekerd dat je op het juiste moment weet toe te slaan. Superhandig, vind je niet? Het grote voordeel is dat je helemaal nergens aan vast zit. Je kunt het dus gewoon maandelijks weer opzeggen, zeker het proberen waard vind je niet?

Meer over Money Mastery van AllesOverCrypto lees je in mijn artikel Money Mastery: Review Crypto Masterclass van AllesOverCrypto

In mijn artikel Top 3 Beste Crypto Cursussen in Nederland & België lees je waarom Money Mastery van AllesOveCrypto de beste cryptocursus van Nederland en België is.

Crypto Parels

crypto portfolio parelsAlle producten die AllesOverCrypto op de markt heeft gebracht zijn een absolute aanrader en verrijking van je kennis. Al ontzettend veel mensen zijn je voorgegaan en met succes! Er zijn inmiddels veel mensen die zelfs hun werk hebben kunnen maken van het op dagelijkse basis handelen in crypto. Hoe gaaf is dat?

Wanneer je aan de slag gaat met crypto, dan is dit boek een must Read! Niet voor niets onverminderd populair. In dit boek vind je namelijk alle ‘parels’ van dit moment. Hierin wordt er veel verder gekeken dan alleen de bekende Bitcoin en Ethereum. Door juist verder in te zoomen op de wat onbekende munten, is de kans op flinke rendementen het grootst.

Het grote voordeel aan het investeren in coins die nu nog onder de radar vliegen zoals dat ook wel wordt genoemd, is de kans op flinke rendementen natuurlijk het grootst. Je kunt je voorstellen dat wanneer je begint met een bedrag van 100 euro en je dit binnen enkele weken of zelfs dagen weet de ver vijf- of zelfs vertienvoudigen, dit een perfecte basis legt voor je verdere investeringen.

Geen financieel advies

Wel is het goed om te weten dat alles wat er in dit boek staat, door AllesOverCrypto niet wordt gezien als financieel advies. Het dient alleen ter inspiratie, zodat je hier mee aan de slag kunt. Het is daarom altijd belangrijk om ook zelf je research te doen om te kijken of een bepaalde investering wel bij je als persoon en ook je strategie past.

Crypto Parels, ook wel Crypto Portfolio genoemd, is ook onderdeel van Money Mastery maar ook los verkrijgbaar.

Tip: Lees ook mijn Crypto Portfolio review

Wat is onze conclusie over Patrick Suiker en Derek Westra

Dat beide heren een succesvol platform hebben neergezet met AllesOverCrypto dat moge duidelijk zijn. Ook Patrick en Derek zijn ooit vanaf nul begonnen en hebben zichzelf opgewerkt tot waar ze nu beide staan. Met een enorme achterban en aantal prachtige producten delen ze hun kennis en ervaring met de rest van de mensen die geïnteresseerd zijn in crypto. Uiteraard is het volledig aan jezelf of je er wel of niet iets mee doet.

De reden waarom er een investering voor deze cursussen gevraagd wordt, is natuurlijk vrij simpel. Patrick en Derek zijn dagelijks de nodige tijd kwijt  aan het doen van research naar allerlei verschillende parels. Deze kansen worden vervolgens met je gedeeld, zonder dat je hiervoor ook maar enig onderzoek hoeft te doen. Op deze manier wordt de route naar succes letterlijk voor je wordt voorgekauwd en is het enige wat je hoeft te doen deze te volgen.

Doordat er allerlei verschillende cursussen beschikbaar zijn en je toegang krijgt tot de enorme community die Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto hebben opgebouwd, is er geen vraag die onbeantwoord blijft. Onder andere hierdoor is de route naar succes voor iedereen beschikbaar. Het enige wat er van je gevraagd wordt, is om te investeren in jezelf.

Volg de gratis training en ontvang gratis 3 e-books

Dus wil je op termijn geld verdienen met crypto, dan is het goed om eerst te investeren in jezelf, alvorens je direct begint met het investeren in coins. Door het volgen van de gratis online training, kun je met alleen een investering van tijd, de basis van crypto je eigen maken.

Daarnaast ontvang je direct 3 (!) GRATIS E-books waarmee je na het lezen klaar bent om de eerste stappen te zetten in deze kansrijke wereld. Grijp dus deze unieke kans en start vandaag nog met de gratis training of één van de vele andere te gekke cursussen die worden aangeboden door Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto.

Tip: Meld je aan voor de gratis training

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie