Home » Review Crypto Masterclass

Review Crypto Masterclass

Leestijd: 11 minuten

Online geld verdienen waar en wanneer jij maar wilt. Er zullen weinig mensen zijn die dit niet aantrekkelijk vinden. In de huidige wereld wordt er dan ook steeds meer mogelijk. Zo zijn er inmiddels al vele maniertjes en theorieën ontdekt waarmee een flink aantal mensen al heel wat geld verdient hebben. Eén van die manieren is het handelen in cryptocurrency. Zo ontdekte ook Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra welke inmiddels al hun kennis, ervaring en krachten hebben gebundeld in de Crypto Masterclass. ‘Na deze cursus wordt geld verdienen met crypto een eitje’ aldus de heren. In deze review staat deze populaire crypto cursus dan ook centraal en zul je na het lezen weten of de Crypto Masterclass betrouwbaar is en zijn geld waard is.

Wie zijn de gezichten achter de Crypto Masterclass?

Patrick Suiker en Derek Westra Crypto Masterclass
Patrick Suiker en Derek Westra

Voordat er dieper wordt ingegaan op de Crypto Masterclass zelf, is het eerst tijd om je van wat meer informatie te voorzien omtrent de oprichters: Derek Westra, Patrick Suiker en Robin Westra. Wie zijn deze jongens precies?

Derek Westra

‘De psychologie achter onze economie’, volgens Derek Westra is er niets fascinerender dan dat. Het zal je dan wellicht ook niet verrassen dat Derek een master in gedragseconomie en speltheorie heeft gedaan. Dit was mede de reden waarom hij in 2013 voor het eerst in aanraking kwam met crypto. Een droom die werkelijkheid werd want zoals Derek zelf zegt: ‘De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom’.

Patrick Suiker

Patrick heeft een master Entrepreneurship, oftewel ondernemerschap, afgerond. Ondernemen zit in zijn bloed, want vanaf zeer jonge leeftijd was hij hier al druk mee bezig. In 2013 kwam hij in aanraking met Litecoin en sindsdien in hij stapel verliefd op crypto en alles wat hier natuurlijk bij komt kijken. Al was het niet altijd rooskleurig en heeft hij ook flink wat geld verloren doordat hij simpelweg nog niet over voldoende kennis beschikte. Hier heeft hij echter inmiddels een hoop van geleerd. Zijn opgedane kennis én liefde voor crypto wil hij graag delen en overbrengen op anderen.

Robin Westra

Naast de twee bovenstaande heren, is er nog een gezicht te zien tussen de oprichters. Namelijk dat van Robin Westra. Deze jongeman houdt zich voornamelijk bezig met de technische kant van de website AllesOverCrypto.nl en wordt dan ook gezien als het technische genie. Robin heeft een bachelor Computer Science op zak, waardoor het zeer begrijpelijk is dat Derek en Patrick zijn hulp in hebben geschakeld voor het technische gedeelte van zowel de website als de masterclass. Robin Westra heeft dus vooral een hoofdrol achter de schermen.

De rest van het team

Achter de website Alles Over Crypto zit ook nog een geheel team verscholen. Zo zijn er op de website zelf nog zeven gezichten te zien met uiteenlopende functies van marketing manager tot en met schrijver en masterclass adviseur. Allen beschikken over de nodige ervaring met crypto of hebben een voorliefde voor de cryptowereld.

Hoe een gezamenlijke passie uitmondde in succes

Zowel Patrick Suiker als Derek Westra kwamen in 2013 dus voor het eerst in aanraking met crypto. Beide waren opslag verliefd en geobsedeerd door de cryptowereld en besloten hierover een website te beginnen in samenwerking met Robin Westra: AllesOverCrypto.nl. Het doel hiervan was om hun passie te delen met vele anderen in Nederland. De heren zijn er namelijk van overtuigd dat cryptocurrencies een groot deel gaan uitmaken van de toekomst.

Vandaag de dag is AllesOverCrypto.nl uit gegroeid tot een groot en populair platform waar je alles kunt leren rondom crypto. Patrick en Derek besloten met hun jarenlange ervaring en kennis tevens een alles omvattende cursus op te richten de ‘Crypto Masterclass’ genaamd. Hierin ga je de verdieping in en leer je, om net als hen, ook een cryptohandelaar te worden. Inmiddels hebben ze naar eigen zeggen al meer dan 10.000 mensen geholpen.

Wat kun je verwachten van de Crypto Masterclass

crypto masterclassDe Crypto Masterclass is een online training waarin Patrick en Derek, ervaringsdeskundigen, hun kennis proberen over te brengen rondom alles dat betrekking heeft tot cryptocurrency. Hun doel is om anderen van de juiste informatie te voorzien zodat zij ook direct een mogelijkheid hebben om te investeren in verschillende cryptocurrencies. Dankzij hun jarenlange ervaring weten de heren inmiddels namelijk exact waar op gelet moet worden wil je het beste kunnen handelen. De cursus bestaat uit ontzettend veel informatie bestaande uit video’s, e-boeken en andere informatieve teksten verdeeld over verschillende modules. Dankzij een duidelijke opbouw kun je zelfs als leek stapsgewijs alles leren rondom de wereld van crypto.

De modules

Zoals je net al hebt kunnen lezen, hebben Westra en Suiker de Crypto Masterclass verdeeld over verschillende modules voor hun cursisten. Voordat de modules daadwerkelijk van start gaan, krijg je eerst een introductie hoofdstuk ‘Welkom bij de Crypto Masterclass!’ genaamd. Hierin stellen beide oprichters zich voor en krijg je inzicht in wat je allemaal kunt verwachten binnen de masterclass. Vervolgens kom je bij de modules terecht die als volgt zijn ingedeeld:

Inhoudsopgave Crypto MasterclassModule 1: Het geld van de toekomst – Inleiding
De ontdekkingstocht naar de crypto wereld gaat van start. De basiskennis zal worden vergroot.

Module 2: Je eerste cryptocurrency
In deze module ga je onder meer leren hoe jij je eigen eerste cryptomunt kunt gaan kopen.

Module 3: Maak een killer start
Na deze module zul jij geen beginnersfouten maken en leer je oplichters te herkennen.

Module 4: Je onbreekbare kluis
Hoe kun jij jezelf het beste beschermen en beveiligen?  In deze module leer je hierover en worden er tevens diverse mogelijkheden aangereikt.

Module 5: Winsten uitbetalen
Je behaalt (je eerste) winst. Hoe laat je deze dan uitbetalen? Verschillende mogelijkheden zullen besproken worden.

Module 6: Initial Coin Offerings (ICO’s)
Initial coin offering ook wel ICO is een manier om geld te verdienen. In deze module wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed.

Module 7: Een passief crypto-inkomen
Hoe kun jij een passief inkomen gaan genereren dankzij crypto?

Module 8: Crypto trends de baas
De trends binnen crypto veranderen voortdurend. Hoe word je deze de baas? Ook zullen Uniswap en Metamask uitgebreid worden besproken.

Tot zover Deel 1, inmiddels is er ook een Deel 2 beschikbaar. Het fijne aan de Crypto Masterclass is dat de cursus regelmatig van de nieuwste updates wordt voorzien. Waardoor er steeds nieuwere en meer bruikbare informatie komt. Dit houdt echter wel in dat met het moment van schrijven en in de nabije toekomst de inhoud en de indeling van de modules iets kunnen veranderen. Voor nu bestaat Deel 2 uit de volgende twee modules:

Module 1: Crypto Trading

Een onwijs uitgebreide module waarbij het traden van crypto centraal staat.

Module 2: The Winning Mindset

Zonder de juiste mindset geen succes. Deze module helpt je hierbij.

Eindexamen

Heb je alle modules doorlopen dan kun je het eindexamen maken om te kijken of je alle informatie daadwerkelijk goed hebt begrepen en opgeslagen in jouw geheugen. Alles wat je hebt geleerd binnen de masterclass komt aan bod. Er zullen 60 meerkeuzevragen gesteld worden. Bij 48 of meer goed beantwoorde vragen ben je geslaagd!

Er is nog meer

Nog meer? Jazeker. Naast de ontzettend uitgebreide modules, 29 video’s, tussentijdse toetsen en eindtoets is er nog meer! Zo krijg je tevens een certificaat, mits jij slaagt uiteraard en ontvang je maar liefst 7 gratis e-books waarin je alles leest over cryptocurrency en de Bitcoin. Ook kun je genieten van 20% korting op transactiekosten bij Binance en krijg je exclusieve toegang tot de VIP Community Groep ‘The Zone’ vol andere crypto liefhebbers en handelaren die van elkaar leren en elkaar helpen . En last but not least, je krijgt je leven lang toegang tot alles inclusief updates die regelmatig plaatsvinden.

Het prijskaartje

Nu je weet wat je allemaal kunt verwachten van de Crypto Masterclass vraag je jezelf ongetwijfeld af wat voor prijskaartje hier nu precies aan hangt. Het bedrag dat Patrick en Derek voor hun cursus vragen bedraagt €1997. Een flink bedrag dus. Als we de website moeten geloven is de normale prijs zelfs €4000 en is dit een tijdelijke aanbieding. Tijd wijst echter uit dat dit slechts een reclamestunt is en de €1997 de reguliere prijs is. Wel geldt dat als je niet tevreden bent, je gebruik kunt maken van de niet-goed-geld-terug garantie.

Korting middels de gratis training

Het is te begrijpen dat je €1997 een flinke investering vind. Er is echter nog een mogelijkheid om €1000 korting te krijgen. Zo kun je via de website AllesOverCrypto.nl een gratis online training volgen waarin je alvast een beetje kennis maakt me de crypto wereld. Neem je deel aan deze training, dan maak je kans om de Crypto Masterclass voor slechts €997 aan te schaffen! De gratis training is overigens zeer aan te raden, wanneer je twijfelt of crypto wel echt iets voor jou is.

Ervaringen met de Crypto Masterclass

bitcoins

Wat ook zeker niet mag ontbreken zijn de ervaringen met de Crypto Masterclass. Tegenwoordig zie je namelijk de een na de andere cursus voorbij komen waarmee je online geld zou kunnen verdienen. Een groot gedeelte van deze cursussen zijn echter niet te vertrouwen. En alhoewel er tot nu toe nog niets onbetrouwbaars te ontdekken valt aan deze Crypto Masterclass is het toch belangrijk om de ervaringen met de cursus zelf en diens oprichters uit te pluizen.

Hoe ervaren de cursisten de Crypto Masterclass?

Niemand die de Crypto Masterclass zo goed kan beoordelen als de deelnemers. Zij zijn tenslotte de ervaringsdeskundige die alle ins en outs kennen. Uit de beoordelingen van de cursisten blijkt vooral dat zij ontzettend zijn te spreken over de masterclass. Zo geven veel mensen aan heel erg veel geleerd te hebben en complimenteert menig beoordelaar Patrick en Derek voor hun duidelijke uitleg.

Ook zijn er veel reacties van mensen die voor ze begonnen aan de masterclass 0,0 kennis hadden. Zij geven aan dat de cursus ook voor hen zeer toegankelijk was en goed te begrijpen. Daarnaast is het ook fijn om te zien dat er mensen zijn die dankzij de masterclass daadwerkelijk al leuk geld verdient hebben door het handelen in cryptocurrency. Dit bevestigd het gevoel dat er niks onbetrouwbaars aan deze masterclass en diens oprichters lijkt te zijn.

De plus- en minpunten van de Crypto Masterclass

Crypto Masterclass gratis-pdf-e-boekJe weet nu dat Crypto Masterclass betrouwbaar is en de mensen die deze training gevolgd hebben erg tevreden zijn. Toch is niet alles rooskleurig en zijn er ook minpunten te benoemen over de Crypto Masterclass. Hier lees je dan ook welke punten er minder zijn aan de training. De pluspunten worden uiteraard ook behandeld.

Gratis online crypto training +

Twijfel je of de Masterclass wel iets voor jou is en of crypto überhaupt wel iets is dat bij jou past, dan kun je eenvoudig de gratis online crypto training doen die je kunt vinden op AllesOverCrypto.nl. Via deze training maak je voor het eerst kennis met de cryptocurrency. Voordat je daadwerkelijk overgaat tot investering in de masterclass, krijg je eerst de gelegenheid om alvast wat indrukken op te doen. Erg sympathiek dus. Wat ook een pluspunt is, is de mogelijkheid om een korting van €1000 te bemachtigen. Zal jij die gelukkige worden die hiervoor wordt uitgekozen?

Veel teksten –

Eén van de mindere dingen aan de masterclass is de hoeveelheid teksten die de leerstof bevat. Het is nu eenmaal bewezen dat wanneer iets visueel (via video) wordt uitgelegd, je dit beter kan onthouden. Daarnaast gaat in lezen ook veel meer tijd zitten dan in het kijken van een video. Een punt van verbetering is dan ook absoluut om een groot gedeelte van de teksten (liefst allemaal) ook om te zetten naar videomateriaal.

De gratis e-boeken +

Dat je een flink aantal gratis e-boeken krijgt is natuurlijk onwijs mooi meegenomen. De boeken sluiten heel goed aan op de cursus en hebben een waarde van ruim een paar honderd euro. Doordat je deze boeken gratis aangeleverd krijgt bij de Crypto Masterclass, bespaar je flink wat op aanschafkosten wanneer je boeken zelf had moeten bestellen.

Het prijskaartje -/+

Over het prijskaartje zijn de nodige discussies geweest. Als minpunt kan dan ook de hoogte van de aanschafprijs voor de Crypto Masterclass benoemd worden. €1997 is nu eenmaal hoe je het ook went of keert een flink bedrag. Daarentegen krijg je wel absoluut waar voor je geld en geven Patrick en Derek een aantal toekomstige cursisten kans op een korting van 1000 euro wanneer zij deelnemen aan de gratis crypto training. Om deze redenen krijgt het prijskaartje dan toch ook een klein plusje.

Eerst leren, dan investeren +

‘Eerst leren, dan investeren’ een statement waar Patrick en Derek voor de volle 100% achter staan. Zelf hebben zij namelijk in het verleden stomme fouten gemaakt waardoor zij aardig wat geld zijn verloren. De deelnemers van de masterclass willen ze echter voor deze fouten behoeden en dat siert ze. Daarnaast is het natuurlijk sowieso belangrijk om eerst kennis op te doen voordat je ergens geld in investeert.

Geld uitgeven aan de Crypto Masterclass ja of nee?

Inmiddels ben je aan het einde van deze review terecht gekomen wat betekent dat je hoogstwaarschijnlijk oprecht geïnteresseerd bent in cryptocurrency en de Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker. Wanneer je serieus van plan bent om te gaan handelen in crypto is het dan ook zeer zeker aan de raden om te investeren in deze masterclass. Door middel van de Crypto Masterclass leer jij stap voor stap, van A tot Z hoe de wereld van crypto in elkaar zit en word je klaargestoomd om online hier ook jouw centen mee te gaan verdienen. Dit alles op een veilige manier dankzij de ervaring en kennis van Derek en Patrick. Beginnersfouten zullen dan ook voorkomen worden daarentegen leer jij handige tips en tricks waarmee jij met succes kunt gaan handelen én natuurlijk winst kunt gaan behalen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de Crypto Masterclass?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 1997,00 Tijdelijk € 997,-
Product: Crypto Masterclass
Schrijvers: Derk Westra en Patrick Suiker

Ga naar de aanbiedingspagina

Veelgestelde vragen

Wie zijn de gezichten achter de Crypto Masterclass?

Dat zijn Derek Westra, Patrick Suiker en Robin Westra, we vertellen je wie ze precies zijn.

Wat kun je verwachten van de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een online training waarin Patrick en Derek, ervaringsdeskundigen, hun kennis proberen over te brengen rondom alles dat betrekking heeft tot cryptocurrency.

Hoe ervaren de cursisten de Crypto Masterclass?

Uit de beoordelingen van de cursisten blijkt vooral dat zij ontzettend zijn te spreken over de masterclass. Zo geven veel mensen aan heel erg veel geleerd te hebben en complimenteert menig beoordeellaar Patrick en Derek voor hun duidelijke uitleg.

Crypto Masterclass

€ 997,-
9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

10.0/10

Support

9.0/10

Pros

  • Gratis online crypto training
  • De gratis e-boeken
  • Eerst leren, dan investeren

Cons

  • Veel teksten
  • Het prijskaartje

Plaats een reactie