Home » Crypto » Review Trading Navigator Methode

Review Trading Navigator Methode

Leestijd: 11 minuten

Tegenwoordig zijn er steeds meer manieren om via de computer geld te verdienen. Typ bijvoorbeeld maar eens ‘online geld verdienen’ in op één van de zoekmachines en je zult zien dat er binnen enkele seconden ruim 60 miljoen websites naar boven komen. Ook beleggen hoort tot één van de mogelijkheden om online een extra zakcentje of zelfs een volledig inkomen mee te verdienen. Harm van Wijk, beleggingsexpert, weet hier alles van en heeft dan ook speciaal de cursus ‘Trading Navigator Methode’ opgericht om beleggen toegankelijk te maken voor iedereen. In deze review wordt er uitgebreid stilgestaan bij deze cursus. Is Harm van Wijk te vertrouwen, is deze cursus waardevol of weggegooid geld? Wanneer je geïnteresseerd in beleggingsmogelijkheden is het aan te raden deze review grondig door te lezen.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van WijkZoals je zojuist al hebt kunnen lezen is Harm van Wijk de oprichter van de Trading Navigator Methode, daarnaast heeft hij ook de website Beleggen.com opgericht. Met tientallen jaren aan ervaring in de wereld van aandelen en beleggen kan van Wijk een expert in zijn vakgebied worden genoemd. Beleggingsexpert is overigens niet de enige titel die aan Harm is toebedeeld, zo mag hij zichzelf ook doctorandus in de Economie noemen.

De weg naar de Trading Navigator Methode

De kennis die Harm van Wijk heeft, wordt zeer gewaardeerd. Zo is hij onder meer adviseur geweest voor grote bedrijven als de ING, SNS Bank, Lynx en De Financiële Telegraaf. Daarnaast is Harm ook al diverse malen uitgenodigd door verschillende televisiezenders en radiostations om over zijn kennis te praten. De kans is dan ook groot dat je van Wijk wel eens gezien of gehoord hebt op Radio 1 en 2, BNR Radio, RTL Businessclass of Een vandaag.

De grote hoeveelheid kennis waarover Harm van Wijk beschikt is zeker niet onopgemerkt gebleven binnen Nederland en België. Zo kwamen steeds meer particuliere beleggers, zowel beginnende als ervaren, naar Harm toe voor advies. Dit was overigens niet het enige, zo vertelde deze beleggers ook van alles over hun valkuilen, verlangens en uitdagingen. Dit resulteerde in een nieuw idee en verlangen bij Harm: het opzetten van de Trading Navigator Methode, een training voor particuliere beleggers die kan helpen bij het creëren van een veilige financiële toekomst tot zelfs gehele financiële vrijheid.

Wat kun je verwachten van de Trading Navigator Methode?

trading navigatorDe Trading Navigator Methode is een online cursus waarbij beleggen centraal staat en je binnen een periode van zes weken leert hoe je geld moet verdienen op de beurs. De training is ingedeeld in zes hoofdstukken en 33 verschillende lessen waarbij verschillende onderdelen behandeld worden.

Door de training stapsgewijs te volgen, leer jij alle fijne kneepjes van het vak en weet je wanneer het juiste moment is aangebroken om aandelen te kopen of verkopen. Tevens helpt de Trading Navigator Methode cursus jou bij het creëren van de juiste mindset en het helder krijgen van jouw persoonlijke doelen.

De verschillende modules

Om je een beter inzicht te geven in de zes modules, volgt hieronder een kort overzicht met wat je per week kunt verwachten.

Week 1

Dit hoofdstuk kan gezien worden als introductie hoofdstuk. Je krijgt inzicht in wie Harm van Wijk precies is en komt te weten wat je in de training allemaal kunt verwachten. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen nieuwelingen en de al wat meer ervaren beleggers. Zo heb je wanneer je al over enige kennis beschikt, de keuze om de lessen van week 1 over te slaan.

Een kleine greep uit de onderwerpen die in week 1 aan bod komen zijn: hoe je een order kunt plaatsen, broker onderzoek, handige tips & tricks en duurzame energie rapport. Tevens krijg je in deze module een handleiding aangereikt voor het installeren van de Trading Navigator.

Week 2

In week 2 ga je langzaam de verdieping in, zo staan in dit hoofdstuk de verschillende beleggingsstrategieën centraal. Ook week twee begint weer met een heldere introductie rondom het thema beleggingsstrategieën waarin je een gedetailleerde uitleg krijgt over dit onderwerp van Harm. Vervolgens volgt er per strategie een uitgebreide video waardoor jij als beginner een duidelijk beeld ontwikkelt over welke verschillende strategieën er zijn en hoe deze werken.

De verschillende strategieën die behandeld worden zijn: Turbo’s Speeders en Sprinters, Opties Basis, Dividendkoningin Geraldine Weiss, Dividend Aristrcraten en Dogs of the Dow. Wees niet bang, ook al klinken deze termen wellicht nu nog als abracadabra, na het voltooien van week twee is alles geheel duidelijk.

Week 3

In de derde week van deze training leer je hoe je kunt inspelen op trends, hierbij worden verscheidene voorbeelden vanuit het verleden gebruikt. Tevens leer je om een reëel beeld te creëren en volgt er een heldere uitleg over het toepassen van de Trading Navigator Methode. In totaal bestaat week 3 uit vier verschillende lessen die bestaan uit de titels: trendvolgend beleggen, gewogen gemiddelde, de praktijk en robuustheid en emotie.

Week 4

beleggen.comInmiddels ben je over de helft van deze cursus beland bij week 4, dit hoofdstuk bestaat uit vijf verschillende lessen bestaande uit de titels: credit spreads, de Grieken, statistieken AEX, call spreads en werkboek optiestrategieën.

In week vier leer je alles over opties. Wederom legt Harm van Wijk je hier alles over uit op een zeer fijne en duidelijke manier. Tevens leer je in week 4 om eigen winst- en verliesdiagrammen te tekenen, hiervoor kan je gebruiken maken van een zeer waardevol Pdf-bestand.

Week 5

In week 5 worden vijf lessen behandeld waarbij er wat dieper in wordt gegaan op de materie. In de lessen van week 5 leer je de basis van Short Strangle en krijg je uitleg over statistische kansen. De dingen die je in deze lessen leert, kun je vervolgens allemaal weer instellen in de Trading Navigator Methode. Zo biedt Harm je bijvoorbeeld hulp bij het kiezen van de juiste indicator en stuurt hij je aan om zo goed mogelijk te monitoren.

Week 6

Week 6, het laatste hoofdstuk van de Trading Navigator. Is de laatste lessen van deze cursus leer je om een trading journaal te maken ga je tevens aan de slag met handelsplannen. Zonder goed handelsplan is de kans op het behalen van succes namelijk erg klein.

Wil je graag nog meer leren over beleggen? Aan het einde van de cursus krijg je de mogelijkheid om nog een extra training van drie dagen te doen. Deze extra driedaagse training wordt gegeven door Harm is samenwerking met andere beleggingsexperts.

Wat biedt de Trading Navigator Methode nog meer?

Naast de ontzettend uitgebreide en leerzame lessen, kun je van nog veel meer dingen profiteren en gebruik maken binnen de Trading Navigator Methode. Zo ontvang je uiteraard de alles-in-één startersoftware, maar krijg je bijvoorbeeld ook toegang tot een fijne community vol met andere beleggers.

Dit biedt dus een uitstekende mogelijkheid om van elkaar te leren en snel te kunnen groeien. Ook krijg je binnen de cursus dagelijks trading updates en kansen van experts, drie concrete posities waarop je kunt inspelen en zijn er live mogelijkheden om al jouw vragen te stellen aan beleggingsexperts.

Daarnaast krijg je je gehele leven lang toegang. Alsof dit alles nog niet genoeg is, krijg je van Harm van Wijk ook nog een flink aantal extra bonussen.

Trading Navigator Overzicht

De bonussen

Harm van Wijk heeft een flink aantal bonussen beschikbaar gesteld voor zijn cursisten met een waarde die oploopt tot ruim boven de €10.000. De bonussen zijn een echte aanvulling op wat je geleerd hebt in de cursus en kunnen jou helpen bij het verder ontwikkelen.  Een overzicht van alle waardevolle bonussen en de waarde hiervan, vind je hieronder:

 • Twee jaar VIP-toegang MBD ter waarde van €696
 • Twee jaar Telegram alerts ter waarde van €1994
 • Live coaching twee jaar lang ter waarde van €4888
 • MeXem transactietegoed ter waarde van €500
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s ter waarde van €47
 • Handleiding Geld verdienen met Opties ter waarde van €47
 • Handleiding Geld verdienen met Aandelen ter waarde van €47

Tot slot krijg je uiteraard zoals eerder ook al benoemd werd de software ter waarde van €1997, toegang tot de speciale community en heb je mogelijkheid om eenmaal één uur of tweemaal 30 minuten één op één coaching aan te vragen ter waarde van €200. Deze sessie kun je gebruiken om hulp te ontvangen bij het opzetten van het systeem.

Wat zijn de kosten?

De originele prijs van de Trading Navigator training bedraagt €1997. Harm van Wijk is echter de beroerdste niet en heeft dan ook besloten om een flinke korting in het leven te roepen. Schaf jij de Trading Navigator Methode nu aan, dan betaal je slechts €997.

Dit betekent dus dat je in dit geval van een korting van ruim 50% kunt profiteren. Je kunt het over te maken bedrag in één keer betalen of in twee termijnen. Kies je voor de laatste optie dan betaal je €597 per keer en ben je dus wat duurder uit.

Niet goed, geld terug garantie

Wat Harm van Wijk ook een fijne kerel maakt, is het feit dat hij een niet-goed-geld-terug garantie biedt van 30 dagen. Dit geeft eenieder de kans om de Trading Navigator Methode risicovrij te proberen. Kom je er binnen de 30 dagen achter dat de training toch niets voor jou is of je niet verder wilt gaan om andere redenen, dan krijg je 100% gegarandeerd het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Gratis training

Ben je een type dat liever eerst de kat uit de boom kijkt, dan is het ook mogelijk om eerst een gratis training te volgen. Zo biedt van Wijk tevens een exclusieve online training aan waarin hij je alvast een beetje meeneemt in de wereld van beleggen en zijn ervaring en kennis deelt. Deze training is erg waardevol voor mensen die zich eerst wil oriënteren op de beleggingswereld of willen kijken of de Trading Navigator Methode iets voor hen is.

De goede en minder goede aspecten van de Trading Navigator Methode

Nu je inmiddels al flink wat informatie hebt kunnen lezen over de inhoud van de Trading Navigator Methode, is het tijd om de goede en minder goede kanten van deze cursus te bespreken. Wat zijn de betere punten binnen deze cursus en welke aspecten kunnen er als minder gezien worden? Lees snel verder.

Geschikt voor een breder publiek +

Een positief gegeven rondom deze cursus is het feit dat de cursus toegankelijk is voor een breder publiek. Zo kun je zowel zonder kennis en tevens als beginnend- of ervaren belegger deelnemen aan de Trading Navigator Methode.

Zeker voor beginnende beleggers is deze cursus erg fijn omdat Harm van Wijk alles piekfijn en in duidelijke stappen uitlegt. De cursus is tevens voor ervaren beleggers geschikt omdat zij zich verder kunnen ontwikkelen en snellere doorgroei mogelijkheden hebben via deze cursus.

Veel bonussen +

Een ander goed punt binnen de Trading Navigator Methode is de grote hoeveelheid bonussen. Nu is het natuurlijk altijd leuk om gratis spullen te krijgen, maar in dit geval zijn niet zomaar wat spullen. De bonussen binnen de Trading Navigator Methode zijn echt relevant en sluiten goed aan op de cursus.

Beleggen blijft risicovol –

Hoe je het ook went of keert, beleggen blijft een risicovol vak. En alhoewel de Trading Navigator Methode je wel goede strategieën en andere belangrijke aspecten van het beleggen leert, biedt de cursus geen garantie dat je geen geld verliest en enkel maar winst zal maken. Belangrijk is dus om hier rekening mee te houden.

De prijs –

Een aanschafprijs van een kleine €1000 is niet mis, laten we eerlijk wezen. Het zal zeker voor beginners, niet altijd even makkelijk zijn om zo’n groot bedrag op te hoesten. Aan de andere kant kan er wel gezegd worden dat je ontzettend veel waar krijgt voor je geld.

De training is ontzettend waardevol en leerzaam. Zeker als beginneling is het verstandig om eerst deze cursus te volgen en een goed inzicht te krijgen in hoe beleggen werkt. Daarnaast kun je wanneer je wat meer ervaring hebt, het geïnvesteerde bedrag eenvoudig terugverdienen dankzij de methodes die je van Harm van Wijk geleerd hebt.

De inhoud van de cursus +

Tot slot is de inhoud van de Trading Navigator Methode ook als zeer positief te benoemen. De cursus in goed georganiseerd, overzichtelijk en helder. Heb je nog niet of nauwelijks verstand van beleggen, dan komt daar met het volgen van deze cursus zeker verandering is.

Alle moeilijke begrippen, termen en onderdelen worden stap voor stap en op een duidelijke manier besproken, waardoor er steeds meer inzicht begint te komen. Er is een enorme hoeveelheid aan informatie die voor eenieder zeer waardevol is.

Ook is het mooi dat van Wijk binnen deze cursus de mogelijkheid geeft aan de wat meer ervaren beleggers om bepaalde lessen over te slaan. Dit zorgt ervoor dat je als ervaren belegger zinvol gebruik maakt van de cursus en jouw tijd.

Ervaringen rondom de Trading Navigator Methode en Harm van Wijk

Boek Trading Navigato MethodeZodra je naar de internetpagina van de Trading Navigator Methode gaat, zul je zien dat je overladen wordt met allerlei verschillende reviews. Google reviews, reviews met foto’s, geschreven reviews, kortom de een na de ander verschijnt op je beeldscherm.

Uiteraard zijn deze reviews allemaal zeer positief, logisch, negatieve reviews zijn natuurlijk niet bepaald aantrekkelijk om mensen jouw cursus te laten aanschaffen. In de reacties op de site wordt onder meer verteld dat er dankzij het systeem van Harm nu eindelijk geld wordt verdient, de cursus erg leerzaam en waardevol is en is iedereen vooral erg tevreden. Dit zijn mooie woorden uiteraard.

Er zijn niet enkel positieve ervaringen te lezen op de Trading Navigator Methode website zelf, ook op andere platforms wordt er alom positief gesproken over de cursus, maar ook over Harm van Wijk zelf. Er zijn dan ook nagenoeg geen mensen te vinden die slechte ervaringen hebben met van Wijk zelf of zijn cursus.

Hieruit kan dan ook geconcludeerd worden dat de Trading Navigator Methode een legitieme en waardevolle training is die is opgericht door een betrouwbare en gedreven man.

Is de Trading Navigator Methode het aanschaffen waard?

Inmiddels ben je aan het einde van deze review terecht gekomen en is het tijd voor het eindoordeel. Is de Trading Navigator Methode het aanschaffen waard? Op deze vraag kan niets anders geantwoord dan, absoluut! Harm van Wijk heeft veel aandacht besteed aan het in elkaar zetten van deze cursus, wat duidelijk is terug te zien.

Met de Trading Navigator Methode treed je volledig in de wereld van beleggen en alles wat daar bij hoort. Ben jij geïnteresseerd in de beleggings- en aandelenwereld, dan kun je veel profijt hebben van deze cursus van zes weken.

Dankzij deze cursus kun jij na verloop van tijd zeker leuk geld verdienen, maar dit vergt wel wat tijd. Harm is hier echter ook heel open en eerlijk over. Beleggen blijft een risicovol iets en daarom is het verstandig om te leren van de beste, van Wijk is hier de uitgelezen persoon voor. Dat zijn methode werkt is dan ook al vele malen bewezen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de Trading Navigator Methode?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 1997,- Tijdelijk € 997,-
Product: Trading Navigator Methode
Schrijver: Harm van Wijk

Ga naar de kortingspagina

Trading Navigator Methode

€ 997,-
9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

10.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Duidelijke uitleg
 • Gratis handleiding
 • Veel bonussen

Nadelen

 • Beleggen heeft altijd een risico

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie