Home » Beleggen » Vastgoed Community review

Vastgoed Community review

Leestijd: 14 minuten

Wil jij een rooskleurige toekomst met genoeg geld in je zakken? Dan is het investering in vastgoed een prima basis voor een passief inkomen. In deze Vastgoed Community review krijg je een overzicht van wat je gaat leren als je je aanmeldt voor de Vastgoed Community.

Vastgoed is erg gewild op dit moment en daarom is dit ook een mooie branche om in te investeren. Ook zal vastgoed de komende jaren nog erg in trek zijn waardoor je vrijwel zeker bent van een goed en passief inkomen door de jaren heen. Met de juiste mindset en de juiste training ben je verzekerd van goede handvatten die jou kunnen helpen bij de weg naar succes.

Tijdens deze Vastgoed Community review spreken we de punten die ter sprake komen zodat je een overzicht hebt van de informatie die je zal opdoen. Vele gingen je al voor en het is ook nooit te laat om in te stappen en zelf aan de slag te gaan met het investeren in vastgoed.

Wat is de Vastgoed Community?

Vastgoed CommunityTijdens de Vastgoed Community review bespreken we wat je kunt verwachten van de Vastgoed Community. Vastgoed Community is een online platform waar duizenden beleggers samenkomen om te netwerken.

Het forum, waar je veel informatie kunt inwinnen van de kenners en waar je ervaringen, succes en informatie met gelijkgestemde kunt delen, is niet het enige wat je krijgt. De Vastgoed Community geeft je toegang tot inzichtvolle masterclasses die jou voorzien van alle informatie die jij nodig hebt. Daarnaast vind je alle vastgoeddocumenten die goed van pas komen in de jouw weg naar succes in de vastgoed handel.

De Vastgoed Community is opgesteld met Huddle waardoor je de site kunt bezoeken op je computer, telefoon of tablet, waar je maar bent. Voor een klein bedrag van 45 euro per maand heb je onbeperkt toegang tot alle benodigde informatie en een breed netwerk. Je kunt ervoor kiezen om dit bedrag ook per jaar te betalen. Hier krijg je dan 2 maanden korting en betaal je dus 450 euro.

Ga naar de actiepagina van de Vastgoed Community

Vastgoed Community review voor leden

Mocht je je afvragen of er wel genoeg leden in de Vastgoed Community zitten, dan is het antwoord ja. Met ruim 2.000 leden heb je een groot netwerk waar je, naast de masterclasses, informatie kunt opdoen van gelijkgestemden. Heb je een vraag? Dan kun je dit direct stellen. Door in contact te staan met gelijkgestemden is het extra motiverend om door te zetten.

Wanneer je je hebt aangemeld voor Vastgoed Community kun je ook nog extra keuzes toevoegen aan het pakket. Wat betreft de Vastgoed Community review is dit zeker een groot pluspunt.

Deze keuzes zijn:

 • Vastgoed & Vermogen
 • Before Market Deals
 • Cashflowboost training

De extra aanvullingen geven je waardevolle informatie over hoeveel je kunt beleggen in vastgoed, en hoe je nooit nieuwe woningen mist. De cashflowboost training is een voordelige extra vastgoedcursus die je een extra steuntje in de rug geeft bij de start van het investeren in vastgoed.

De oprichter van Vastgoed Community

Vastgoed Community MeetingIn deze Vastgoed Community review gaan we ook wat dieper in op wie de oprichter is van Vastgoed Community. De oprichter van Thuiz Hypotheken; Thierry Stokkink is ook de oprichter van Vastgoed Community. Met veel ervaring over het adviseren van de aanschaf in vastgoed en zijn ruim 12 jaar ervaring met een adviesbureau is dit de perfecte basis geweest voor Vastgoed Community.

Thierry Stokkink is een erg sympathieke man wat je direct merkt aan zijn manier van praten. Uit zijn woorden kun je direct opmaken dat hij verstand van zaken heeft en weet waar hij over praat. Op alle vragen krijg je een vakkundig antwoord. Daarnaast is Thierry behulpzaam en dat zie je terug in de Vastgoed Community waar hij voornamelijk mensen wil helpen met het kopen van vastgoedpanden en alle informatie vrij te geven die er is.

Is de Vastgoed Community iets voor jou?

Wanneer je nog twijfelt of de Vastgoed Community iets voor jou is hoop ik dat je met het leven van de Vastgoed Community review meer duidelijkheid krijgt. In de wereld van vastgoed gaat het voor een groot deel om je netwerk. Door deel te nemen aan de Vastgoed Community creëer je direct een groot netwerk voor jezelf, wat zeker in je voordeel gaat werken.

Wanneer je nog helemaal geen kennis en ervaring hebt is dit niet erg. Je zal alles wat je moet weten leren tijdens de masterclasses en de cursussen. Heb je flink wat tijd over, een goede dosis aan motivatie en ben je geïnteresseerd in het beleggen in vastgoed? Dan zie je dat na het lezen van deze Vastgoed Community review dat de Vastgoed Community zeker wat voor jou is!

Wat ga je zoal leren binnen de Vastgoed Community review

Tijdens de Vastgoed Community review geven we je een kijkje achter de schermen van wat je gaat leren bij de Vastgoed Community. Wanneer je je aanmeldt krijg je direct een flink netwerk van 2000 man en 12 board met verschillende vastgoed onderwerpen. Je krijgt toegang tot diverse Mastermind Groepen en er zijn maandelijks live masterclasses die je kunt volgen. Om je kennis extra uit te breiden kun je kiezen voor de drie extra keuzes om je helemaal klaar te stomen voor het echte werk.

Vastgoed Community Videos
De online omgeving

Het basispakket bevat de volgende onderdelen

In de Vastgoed Community review bespreken we alle onderdelen van het basispakket van de Vastgoed Community. Doordat er vele onderwerpen zijn en veel leden kun je bij onderwerp direct je vragen stellen aan de kennis of aan gelijkgestemden. Doordat er zoveel mensen lid zijn van de Vastgoed Community is er altijd wel iemand die je verder kan helpen. Bij aanmelding van de Vastgoed Community krijg je direct toegang tot het Vastgoed Community forum.

Hier worden veel onderwerpen besproken waaronder:

 • Up to date vastgoed nieuws
  Investeren in het buitenland
 • Mindset en doelen
  Makelaars
  Taxateurs en taxatie
 • Verhuur
 • Notarissen en overdracht
 • Vastgoed cursussen
  En nog veel meer

Je kunt ervoor kiezen om stilletjes mee te lezen en alle informatie van de rest op te doen of je kunt actief meedenken, vragenstellen of brainstormen. Door het forum op de voet te volgen ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in de wereld van vastgoed. Dit zal je, naast alle informatie die je krijgt, zeker op weg helpen met het behalen van succes binnen het investeren in vastgoed. Wat betreft de Vastgoed Community review zeker een groot pluspunt.

Vastgoed Community Forum
Vastgoed Community Forum

Woon de live masterclasses bij

Een onderdeel van de Vastgoed Community review zijn de Vastgoed Community live masterclasses. Het is zeker aan te raden om deze bij te wonen om extra informatie te vergaren. De masterclasses worden gegeven door Thierry Stokkink en andere experts die verstand van zaken hebben op het gebied van vastgoed.

De Mastermind Groepen

In de Vastgoed Community review gaan we dieper in op de Mastermind groepen. Wanneer je je aanmeldt voor de Vastgoed Community ben je ook direct lid van de Mastermind groepen. Hier wordt dieper ingegaan om alle onderwerpen die in de board worden besproken.

Heb je bijvoorbeeld interesse in het investeren in het buitenland? Dan kun je de groep ‘investeren in Spanje’ bijwonen om daar extra informatie over te krijgen. Deze kennissessies zullen een echte aanvulling zijn op alle kennis en ervaringen die je opdoet.

Het voordeel van de Mastermind Groepen is dat er echte experts in de groepen zitten. Hierdoor kan het interessant zijn om te netwerken, te brainstormen of je vragen te stellen.

Extra opties voor extra kennis

In de Vastgoed Community review bespreken we alle extra’s. Naast alle kennis die je kunt opdoen op het forum, de live masterclasses en de Mastermind Groepen heb je ook nog drie extra’s waar je uit kunt kiezen. Tijdens deze Vastgoed Community review bespreken we deze extra’s.

Het allerbelangrijkste van het beleggen in vastgoed is dat je op de hoogte bent van welke panden er beschikbaar zijn. Wanneer je steeds misgrijpt omdat je niet op de hoogte bent kun je weinig succes boeken.

De nummer één tool om altijd op de hoogte te blijven en nooit meer mis te grijpen bij het nieuwe aanbod op de huizenmarkt is er ‘Before-Market Deals’. Je bent hier op de hoogte van de nieuwste woningen op de huizenmarkt, nog voordat deze op Funda staan en voordat deze worden getoond aan het grote publiek.

Hierdoor kun je dus snel handelen en ben je een van de eerste die de woning in handen kan hebben. Je krijgt de mogelijkheid om filters in te stellen waardoor je kunt zoeken op ruimte, budget en energielabel. De tool heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar zodat je ook echt ruimte hebt om te reageren op woningen zonder dat deze voor je neus weggekaapt wordt door andere geïnteresseerde vastgoedbeleggers.

Before-Market Deals is een tool waar je 114,95 per kwartaal voor betaald of je kunt 423,50 per jaar betalen. Deze tool is uitstekend te combineren met de Vastgoed Community omdat je meteen toegang krijgt en extra korting.

Ga naar de actiepagina van Before-Market Deals

Vastgoed en vermogen blauwdruk
Vastgoed en vermogen blauwdruk

De tweede extra tool is vastgoed en vermogen blauwdruk

In deze Vastgoed Community review gaan we dieper in op de vastgoed en vermogen blauwdruk. Voordat je aan de slag gaat met het beleggen in vastgoed stel je voor jezelf een budget en kijk je of het haalbaar is om te investeren. Met de vastgoed en vermogen blauwdruk kun je direct zien hoeveel je kunt beleggen.

Het dient dus als tool om een overzicht te krijgen in je financiën en kijkt naar je persoonlijke situatie. Ook kun je een groeipotentieel ontvangen voor de komende jaren en kun je jouw wensen specifiek aangeven. Je levert documenten en krijgt met de blauwdruk een gesprek met een overwaarde- en vastgoedhypotheekadviseur. Na dit gesprek ontvang je een gespreksverslag.

Deze vastgoed en vermogen blauwdruk geeft je een goed beeld van je financiën en helpt je om overzichtelijk in kaart te brengen wat je kunt gaan beleggen. Ben je serieus en wil je aan de slag gaan met het investeren in vastgoed? Dan is de vastgoed en vermogen blauwdruk aan te raden. Voor een bedrag van 295 euro kun je het gesprek aanvragen. Het resultaat van het vermogen blauwdruk kun je jaren gebruiken en meenemen.

De laatste extra bonus is de Cashflowboost training

Uit de Vastgoed Community review komt ter sprake wat de voordelen zijn van de Cashflowboost training. Voor de leergierige onder de investeerders is er nog de extra training. Je kennis zoveel mogelijk uitbreiden opent deuren en mogelijkheden. Voor een kleine prijs krijg je 8 extra modules waar je alles leert over vastgoed en het verkrijgen van een betere mindset.

Cashflowboost training

In de Vastgoed Community review bespreken we de 8 modules van de Cashflowboost training.

Module 1:
Hierin wordt er gekeken naar jouw doelen en wat jij waar wilt maken in het leven. Door jouw doelen duidelijk in kaart te brengen zal je een betere mindset creëren met veel discipline. Dit is voornamelijk waar module 1 uit bestaat.

Module 2:
Het financiële plaatje is minstens zo belangrijk als de wil in het investeren. Je kunt nog zo graag willen beleggen, maar als je financiële situatie dit niet toelaat ben je nog nergens. Tijdens module 2 wordt er dus uitgebreid gekeken naar de financiële situatie en hoe je dit op orde kunt brengen.

Module 3:
In deze module leer je alle voordelen van het beleggen in vastgoed en wat vastgoed precies is.

Module 4:
Heb je jouw financiële situatie nog niet helemaal onder controle maar wil je toch gaan beginnen met beleggen in vastgoed? Dan kun je in deze module leren hoe je andermans geld kunt gaan inzetten bij het beleggen in vastgoed. Hierin zijn een aantal mogelijkheden die uitvoerig worden besproken.

De modules 5 t/m 8

Module 5:
Module 5 is een waardevolle module waar je gaat kijken hoe je als een van de eerste het aanbod van nieuwe woningen kunt bekijken. Zo grijp je nooit meer mis en kun je direct jouw concurrentie voor zijn. Een onderdeel van deze module is het gebruik van Before-Market Deals.

Module 6:
Module 6 gaat je klaarstomen voor waar je moet zijn om alles te regelen binnen het beleggen in vastgoed. Hierbij kun je denken aan bezichtigingen, makelaars en hypotheken.

Module 7:
In deze module maak je een stappenplan en leer je hoe je in actie moet komen om alles te regelen voor je woning of meerdere woningen. De nadruk ligt hierop hoe je alles kunt aanpakken zonder teveel geldzorgen.

Module 8:
Als laatste is er module 8 waar het gaat over het opschalen van woningen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan beleggen in meerdere woningen. Thierry heeft zelf meerdere panden en in deze module legt hij je haarfijn uit hoe je zelf kunt gaan opschalen en kunt gaan automatiseren.

De Cashflowboost training is slechte 95 euro en je krijgt hier 8 waardevolle modules met veel informatie voor terug. Een echt laagdrempelige training om de laatste puntjes op de i te zetten als het om beleggen in vastgoed aankomt. Na deze extra training ben je helemaal klaargestoomd om aan de slag te gaan met jouw eerste woning of om op te schalen naar meerdere woningen.

Is de Cashflowboost training aan te raden

In deze Vastgoed Community review kijken we of de Cashflowboost training aan te raden is. Naast dat je bij het aanmelden van de Vastgoed Community ontzettend veel informatie tot je beschikking krijgt en veel mensen leert kennen waar je mee kunt netwerken, kan deze Cashflowboost training zeker die extra informatie geven om aan de slag te gaan met jouw eigen woning of woningen. Zeker vanwege het kleine bedrag voor de training en de hoop informatie die je ervoor terugkrijgt is het zeker aan te raden.

Leden die je voor zijn gegaan en die de Cashflowboost training hebben de training een 4,7 gegeven op de schaal van 5 van de Vastgoed Community review. Hierin komt naar voren dat er veel kennis is opgedaan en dat het zeker een goede aanrader is en een goede aanvulling op de beschikbare kennis.

Hieronder zie je de reviews op Google voor Thuiz Hypotheken en Vastgoed Community

Google ervaringen

De Investering Vastgoed Community review

Om helemaal een goede start te maken kun je ook de Investering en Vastgoedcursus volgen. Deze cursus bestaat uit 28 modules en geeft je alle benodigde informatie over het opbouwen van een goede cashflow en het investeren in vastgoed.

De cursus bestaat uit 156 pagina’s vol met waardevolle informatie voor een bedrag van 295 euro. Daarnaast kun je de videoserie van Thierry volgen waarin hij vertelt hoe hij in 4 maanden tijd is uitgebreid naar maar liefst 12 panden. Je leert in deze videoserie veel over zijn mindset en hoe hij alles aanpakt.

Van financieren tot het activeren van zijn netwerk. Ook zie je waar hij zelf tegenaan is gelopen waardoor je een eerlijk en oprecht kijkje achter de schermen krijgt. Deze leerzame videoserie is een echte aanvulling op de rest van de informatie die je krijgt bij de Vastgoed Community.

Gratis bonussen van de Vastgoed Community

Tijdens deze Vastgoed Community review bespreken we ook de gratis bonussen die je krijgt bij het aanmelden. Zo krijg je meer informatie over: digitaal netwerken, een uitgebreide bibliotheek met alle informatie die je maar wenst, community challenges en natuurlijk de live masterclasses en de videoserie.

Ga naar de actiepagina van de Vastgoed Community

De voor- en nadelen van de Vastgoed Community

In deze Vastgoed Community review bespreken we de voordelen en de nadelen van de Vastgoed Community.

Hierbij alle voordelen op een rijtje:

 • Direct een breed netwerk van ruim 2000 leden
  De cursus is gemaakt met Huddle waardoor je het overal kunt volgen en je krijgt een mooie kwaliteit
 • Waardevolle bonussen, videoseries, masterclasses van vastgoed experts
 • Extra’s die je kunt toevoegen om nog meer te leren
 • Toegang tot waardevolle documenten die je nodig hebt in de wereld van vastgoed

De nadelen die aan de Vastgoed Community zitten:

De cursus is niet gericht op beginners maar dient als aanvulling op de kennis die je al hebt
Je zit vast aan een abonnement. Deze is eventueel wel maandelijks, per kwartaal of per jaar op te zeggen. Deze twee kleine nadelen wegen niet op tegen de vele voordelen die naar voren komen in deze Vastgoed Community review.

De investering van de Vastgoed Community is vrij laag. Zo ben je per maand 45 euro kwijt en kun je per maand opzeggen. Je krijgt waardevolle informatie die je zeker op weg helpen bij het investeren in vastgoed. D

aarnaast is netwerken vooral belangrijk in deze branche. Bij aanmelding krijg je direct een groot netwerk van 2000 man waar je ook jouw vragen kunt stellen en ideeën kunt delen.

Om helemaal succes te boeken is de Before-Market Deals aan te raden, wat naar voren komt in deze Vastgoed Community review, omdat je direct als een van de eerste toegang krijgt tot de nieuwste woningen op de markt. Zo voorkom je dat je misgrijpt. Wanneer je na het lezen van deze Vastgoed Community review nog twijfelt kun je het altijd een maandje uitproberen.

Aanmelden voor de Vastgoed Community?

Deze vastgoed community review heeft vele punten geboden waarom je zou moeten kiezen voor de Vastgoed Community. Hierbij is het belangrijk om te onthouden dat je zelf de motivatie moet hebben. De Vastgoed Community geeft je alle handvatten die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Door je mindset aan te passen en jouw tijd te investeren in het lezen van alle informatie en de masterclasses bij te wonen heb je een grote kans van slagen. Doordat je een groot netwerk van ruim 2000 man rijker bent worden de lijntjes korter waardoor het balletje sneller zal gaan rollen.

Tot slot Vastgoed Community review

Je merkt dat Thierry erg betrokken is en zeer actief is binnen de community. Hierdoor haal je de waarde van deze cursus er zeker weer uit en zullen geen van jouw vragen onbeantwoord blijven. Je verlaat de cursus met enorm veel nieuwe informatie, kennis en adviezen die je zeker verder zullen helpen in de stap om te investeren in vastgoed.

Vele zijn het erover eens dat de investering van de Vastgoed Community zich dubbel en dwars zullen terugbetalen in de echte vastgoedwereld. Dat is ook te zien aan het aantal mensen dat lid is van de community. De enige reden om erachter te komen of de Vastgoed Community bij jou past is om het gewoon te proberen. Je zult je begeven in een wereld vol met kennis en een groep met enthousiaste gelijkgestemde die allemaal hetzelfde doel hebben en dat is succesvol investeren in vastgoed.

Met een groep aan expert binnen handbereik die jou alles gaan vertellen wat je moet weten zal je zeker slagen! Uit deze Vastgoed Community review kun je dus opmaken dat deze Community zeker aan te raden is.

Ga naar de actiepagina van de Vastgoed Community

Veelgestelde vragen

Is er een korting?

Ja, je kunt de Vastgoed Community één maand uitproberen voor maar 10 euro.

Hoelang zit ik hier aan vast?

Na elke abonnementsperiode kun je opzeggen, dit is afhankelijk van of je een abonnement hebt per maand, per kwartaal of per jaar.

Is de Vastgoed Community geschikt voor beginners?

Jazeker, iedereen kan met de Vastgoed Community beginnen, maar het is wel een community dus geen beginnerscursus.

Vastgoed Community

45 euro per maand
9.3

Prijs

8.5/10

Kwaliteit

10.0/10

Support

9.5/10

Voordelen

 • Toegang tot uitgebreid vastgoed netwerk met meer dan 2000 leden
 • Begeleding door een expert
 • Toegang tot waardevolle documenten
 • Interessante extra opties

Nadelen

 • Geen beginnerscursus
 • Abonnement

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie