Home » Beleggen » Wie is Harm van Wijk?

Wie is Harm van Wijk?

Leestijd: 8 minuten

Ben jij enigszins bekend in de wereld van beleggen, dan is de kans vrij groot dat jij de naam ‘Harm van Wijk’ wel eens voorbij het horen komen. Harm is namelijk een expert als het gaat om beleggen en is inmiddels al ruim 30 jaar actief. Omdat Harm van Wijk het belangrijk vindt zijn kennis over te dragen, heeft Harm al verschillende cursussen gemaakt en ook tal van interessante boeken geschreven.

In deze boeken leert Harm je stap voor stap hoe de wereld van beleggen nu eigenlijk in elkaar zit en nog belangrijk, hoe ook jij als beginner succesvol kunt worden op gebied van aandelen. Ken jij Harm van Wijk nog niet of wil je weten wat hij allemaal voor jou kan betekenen om een succesvolle belegger te worden, dan is het aan te raden dit artikel aandachtig door te lezen.

We vertellen je namelijk niet alleen wie Harm van Wijk is, maar ook hoe hij zo succesvol is geworden en sluiten we af met de succesformule, waar ook jij een succesvolle belegger mee kunt worden! Dat wil jij toch ook?

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk
Harm van Wijk

Ben je al bekend met wie Harm van Wijk is, dan kun je dit stukje gerust overslaan. Toch kan het ondanks dat je hem wel kent, wel interessant zijn dit wel door te lezen. Harm is afgestudeerd als doctorandus in de Commerciële Economie. Daarnaast heeft hij voordat hij beleggingsadviseur werd ook gewerkt bij bekende grote bedrijven zoals de ING bank, SNS bank en ook bij ABN Amro. Ook is hij met enige regelmaat te zien in verschillende radio- en televisieprogramma’s om daar zijn kennis en ervaring te delen.

Kortom, Harm van Wijk is dus een absolute expert, die al jarenlang niet meer is weg te denken. Het vermogen van Harm is niet exact bekend, maar dat hij er goed van kan leven, dat moge wel duidelijk zijn. Omdat hij deze kennis graag wil overbrengen op jonge en vooral beginnende beleggers, heeft hij tal van verschillende boeken geschreven. Eén van de deze populaire boeken is ‘In 10 stappen succesvol beleggen

Verschillende cursussen van Harm van Wijk

Naast tal van boeken die Harm van Wijk heeft geschreven, heeft hij ook enorm veel cursussen ontwikkeld. In deze cursussen wordt stap voor stap uitgelegd hoe beleggen werkt en hoe jij succesvol kunt worden.

Boek Trading Navigato MethodeEén van de populairste cursussen die Harm van Wijk heeft ontwikkeld, dat is de Trading Navigator Methode. Daarnaast zijn er nog tal van verschillende cursussen, waarin Harm jouw leert hoe je kans kunt herkennen en nog belangrijker hoe jij hier succesvol op kunt inspelen.

Met de cursus Trading Navigator Methode leer je niet alleen hoe je goede aandelen kunt herkennen, maar krijg je ook toegang tot bepaalde tools, die jouw helpen met het vinden van een kansrijk aandeel.

Dus wil jij succesvol en vooral winstgevend beleggen, dan is deze cursus de perfecte eerste stap naar dit succes! Uiteraard gaat er een investering mee gemoeid, maar er is geen betere investering, dan in jezelf.

Lees mijn Trading Navigator Methode review

Hoe betrouwbaar is Harm van Wijk?

Voor veel beginnende beleggers klinkt het te mooi om waar te zijn. Ze volgen een cursus en kunnen daarna vervolgens succesvol handelen op de beurs. Toch is dit wel degelijk het geval. Je kunt het in principe vergelijken met het volgen van een studie, zodat je vervolgens wat je in theorie geleerd hebt, toe te passen in de praktijk. H

etzelfde geldt dus ook voor de verschillende boeken en cursussen van Harm van Wijk. Uiteraard zijn er altijd mensen die zullen zeggen dat het onbetrouwbaar is, maar één ding is belangrijk, doe altijd je eigen onderzoek en volg je gevoel. Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat je met een investering in jezelf succesvol kunt beleggen.

Verschillende producten van Harm van Wijk

in 10 stappen succesvol beleggen Harm van Wijk
Dit boek kun je GRATIS bestellen tegen verzendkosten. Klik op de afbeelding.

Wil jij graag succesvol kunnen beleggen, dan is het verstandig te investeren in kennis. De kennis kun je opdoen door het lezen van verschillende boeken, maar ook het volgen van cursussen dragen hier enorm aan bij. Toch zijn er veel beginnende beleggers die de fout maken direct de beurs op te gaan in plaats van geld te investeren in kennis.

Wat we dan vaak zien, is dat het al vrij snel fout gaat. Doordat de beurs absoluut geen speeltuin is, worden deze mensen zonder de juiste kennis finaal afgestraft, waarna ze vaak alsnog de keuze maken om te beginnen met het lezen van een boek om vervolgens daarna ook een cursus te beginnen. Bekende boeken en cursussen van Harm van Wijk zijn:

Lees ook mijn In 10 stappen succesvol beleggen review

Het belang van investeren in een goede cursus

Het investeren in een goed boek of goede cursus wordt jammer genoeg voor veel mensen enorm onderschat. Ze vinden het zonde van het geld, want het leveren toch niet direct iets op. Dit is nu juist een denkfout die veel beginnende beleggers maken, waardoor zij altijd bij de (nog) te grote groep blijven horen hier nooit zullen veranderen.

Een investering van vaak enkele honderden euro’s levert je in de toekomst een veelvoud hiervan op. Het grote voordeel aan de cursussen van Harm van Wijk, is namelijk dat het niet is afgelopen bij alleen het volgen ervan. Doordat er ook een community achterzit van enkele duizenden mensen, zul je tot in lengte van jaren kennis en ervaringen kunnen blijven uitwisselen. Op deze manier ben en blijf je dus altijd up-to-date en zal je jezelf alleen maar verder blijven ontwikkelen.

De Trading Navigator Methode

Trading Navigator OverzichtWanneer jij succesvol wilt beleggen, dan is deze cursus van Harm van Wijk de perfecte kickstart. Deze cursus omvat namelijk alles wat jij nodig hebt om succesvol te kunnen worden. Dit pakket bestaat namelijk niet alleen uit een volledig uitgebreide cursus, maar ook allerlei verschillende tools die jou helpen aandelen te kunnen kopen en verkopen het juiste moment.

Kortom, ontzettend handig dus! Omdat we ons heel goed kunnen voorstellen, dat deze informatie misschien nog ietwat summier is, hebben we niet alleen voor je op een rijtje gezet wat er allemaal bij het pakket in zit, maar ook de te gekke bonussen die jij extra ontvangt.

 • Software die jouw vertelt wanneer je een aandeel moet kopen en ook verkopen, zodat je op het juiste moment succesvol kunt handelen
 • Cursus van maar liefst 6 (!) weken die jouw exact van A tot Z de basis leert van het beleggen in aandelen.
 • Live Q & A, zodat jij al je vragen kunt stellen aan de beleggingsexperts om je kennisniveau te doen laten stijgen.
 • Dagelijks verschillende kansen waarop jij als belegger kunt inspelen voor een succesvolle trade.
 • Een community met duizend beleggers, die bezitten over enorm veel kennis zodat je elkaar kunt helpen!

Dit krijg je er nog eens extra bij!

Als je dacht dat bovenstaande alles was, dan heb je het mis! Je krijgt naast dit pakket namelijk nog verschillende bonussen van Harm van Wijk, die jou tot een succesvolle belegger maken.

 • VIP toegang voor maar liefst 2 volledig jaren. Deze toegang geeft jouw de benodigde informatie om succesvol kansen te kunnen herkennen, waarmee jij gegarandeerd succes hebt. Daarnaast heb je direct contact met experts die jou van alle aanvullende informatie voorzien
 • Via Telegram ontvang de beste koop- en verkooptips gedurende een periode van ook 2 jaar.
 • Handleiding Geld verdienen met opties.
 • Handleiding Geld verdienen met aandelen.
 • Handleiding Speeders, Turbo’s en ook Sprinters.
 • Live vragen stellen aan verschillende experts voor een periode van ook 2 jaar.

Zoals je ziet ontvang je niet alleen een enorm uitgebreid basispakket, maar ook nog eens tal van te gekke bonussen, die ervoor dat jij een succesvolle belegger wordt. Wanneer je er dan nog voor kiest om niet te investeren in jezelf en dus kennis, maar direct in aandelen, dan is het ook volledig aan jezelf te wijten wanneer dit fout gaat.

We kunnen je namelijk verzekeren, dat de kans vrij groot is dat het uiteraard ook een aantal keren goed kan gaan, maar het essentieel is dat je voor jezelf een tactiek ontwikkeld die bij je past. Dit kun je enkel door het in de theorie geleerde toe te passen in de praktijk. Je zult merken, dat wanneer je hier één keer mee bent begonnen, je direct successen weet te behalen en dat is nu juist het het zo leuk maakt! Je begint dus in principe direct met het terugverdienen van je geïnvesteerde geld voor de cursus van Harm van Wijk.

beleggen training Harm van Wijk

Meld je aan voor het GRATIS webinar van Harm van Wijk

Niet goed geld terug

Omdat Harm van Wijk er voor de volle 100 procent van overtuigd is, dat zijn cursussen de sleutel tot succes zijn en dat ook al duizenden keren heeft bewezen, heeft Harm van Wijk ervoor gekozen dat je de cursus en ook andere producten maar liefst 30 dagen mag proberen. Bevallen ze je binnen deze periode niet, dan kun je zonder opgave van reden gewoon je geld terugkrijgen. Zo loop je dus geen risico en kun je direct kijken of het iets voor je is.

Kies je er dan alsnog voor dit niet te doen, dan moet jij jezelf oprecht afvragen of beleggen überhaupt wel iets voor je is. Uiteraard ben je helemaal vrij om zelf te bepalen of het je het waard is deze eenmalige investering te doen, maar of het verstandig is het helemaal op eigen houtje te doen, dat valt nog maar eens te bezien.

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie